Přejít na výpis diskuzí
Technobabylon - recenze výborné kyberpunkové adventury
29.5.2015 | Jan Slavík
44 příspěvků
-
Sranda je, že grafika Technobabylonu není pixel artová, ale jedná se o digitální kresbu, jako v případě Shadowrunu. Akorát v menším rozlišení.
-
ano kontext. zaříkávadlo někoho kdo neumí jasně přispět do debaty.
navíc opět reaguješ mimo. Přírovnání k nějakému filmu kam jsem nešel a ani nehodlám, je mimo. Také to, že bych jako zákazník musel znát jejich tvorbu je mimo. Proč? Nemusím když neznám nijak mě to neshazuje. Kupuji tuhle hru anebo o tom uvažuji.
Pixel grafika je delší dobu v módě, těch her je více díky módě, je to ošklivé a nepřekledné oproti kreslené jako v shadowrunu a proto to je horší, když máš možnost to udělat jinak. O tom jsem psal a ne tom co by měl daný kupující znát... -
Použiju jednu paralelu. Ty jsi právě šel do kina na film Chappie, aniž bys věděl zbla o kapele Die Antwoord. A tak z toho čuješ sračku.
Kdybys však znal pozadí vývojářského studia Wadjet eye games a znal jejich tvorbu, nenapadlo by tě takovou hloupost vůbec zmiňovat. Vždy jde o širší kontext.
Já se nemůžu dočkat, až konečně dohraju zaklínače a budu se do Technobabylonu moct pustit po hlavě. Zatím jsem tomu dal slabou půlhodinku a chrochtám si blahem. -
Opraveno:
Velice příjemná adventura ze staré školy, která oplývá spletitým příběhem, zajímavými postavami, působivou atmosférou a hnusnou grafikou.
Ta móda pixel grafiky je stašná. Kdyby to dělali třeba jako v Shadowrunu ale tohle? Tam nic není vidět jak to je ošklivé a zastaralé.