Přejít na výpis diskuzí
Telltale spojí síly s Mojangem a vytvoří hru, která dostane do Minecraftu příběh
18.12.2014 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Klobouček
-
Tim u me cela firma chcipla... to je jako chtit cpat pribeh do simulatoru prezouvani bot.
-
Telltale soustavně vykrádají oblíbene značky s cílem vytěžit další peníze. The Walking Dead, GoT, Borderlands a teď Minecraft. Stejně nikdy nepochopím co na jejich hrách tolik lidi neco vidí. Adventura, která stojí na volbách, které ale nemají žádný vliv. Episody po 4 hodinách klidně po 10 dílech.
Možna to bude tím, že jsem stratég (hlavně Civilizace), takže mě adventury neoslovují. -
tak ještě nějakou kostičkovanou Mobu a MC kartičky
-
Jůůů, kombinace Lega a Kinoautomatu. Boží.
-
Shadow of Israphel byla náhodou sranda. Od Yogscast.
-
Nemám rád Telltale a nemám rád Minecraft, takže předpokládám, že tohle bude ztělesnění mé noční můry.
-
To je konec *15*
-
O čem to asi může být? O tom jak zombík se Steavem zasadil s3meno a vznikl Herobrine?
-
kupovali jste jejich trapný hry na tablety, tady to máte. Já říkal už po první sérii Walking Dead jaký to jsou kýčaři a zajímaj je jen peníze. Můžete si zato sami, teď nebrečte
-
https://www.youtube.com/watch?v=-L2o5OHTgKU
-
Tohle je trochu mimo. První epizodu vyzkouším, ale pokud to nebude mít dobrý, ale opravdu hodně dobrý příběh (čemuž vůbec nevěřím), tak mají smůlu.
-
Tak to už si vážně dělaj p*del!