Přejít na výpis diskuzí
Telltale spojí síly s Mojangem a vytvoří hru, která dostane do Minecraftu příběh
18.12.2014 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Mohla by to být sranda, a mohl by to být totální propadák. No, uvidíme jak se to vyvrbí. Každopádně se mi nelíbí, jak se Telltale poslední dobou močí do každé série, přičemž chrlí jeden interaktivní film nevalné kvality za druhým. Mnohem lepší by bylo, kdyby se drželi jedné značky a na tu se soustředili.
-
Telltale dela taky vsechno *7* od Walking Dead pres TWAU a Borderlands po Minecraft...co prijde dal Star Wars? ...kdyby radsi vydali dalsi dil Wolfa
-
-
Solitaire, the new telltale adventures *6*
-
Tak zrovna Star Wars bych si nechal libit :)
-
Vidíšto, Star Wars zní zrovna docela zajímavě. :) Tedy minimálně pro mě.
-
-
No když bude ten film... Tak proč ne
-
-
Kdyby radši vydali další díl čehokoliv. Stavím se na stranu jejich fanoušků, ale Minecraft? To už ať radši udělají pokračování Jurského Parku než tohle.
-
-
Telltale soustavně vykrádají oblíbene značky s cílem vytěžit další peníze. The Walking Dead, GoT, Borderlands a teď Minecraft. Stejně nikdy nepochopím co na jejich hrách tolik lidi neco vidí. Adventura, která stojí na volbách, které ale nemají žádný vliv. Episody po 4 hodinách klidně po 10 dílech.
Možna to bude tím, že jsem stratég (hlavně Civilizace), takže mě adventury neoslovují. -
-
Stratég a Civilizace? Jakože TA Civilizace 5?
-
To nie je o tom co ludia vidia na ich hrach. Ale co ludia vidia na univerzach ktore davaju do tej zakladnej mustry ktoru pouzivaju uz dlhu dobu :) Mna napr. bavil walking dead a prijemne ma prekvapil Wolf, ale game of thrones a borderlands som nehral, lebo ma to proste nezaujima.
-
-
To je konec *15*
-
-
Tim u me cela firma chcipla... to je jako chtit cpat pribeh do simulatoru prezouvani bot.
-
-
U mě naštěstí ani nezačala, vydržel jsem to do půlky WD. To snad i ten Ubi mám radši.
-
-
-
tyjo, timhle tempem telltale budou za chvili pracovat i na epizodni adventure simulatoru chleba.
-
Tohle je trochu mimo. První epizodu vyzkouším, ale pokud to nebude mít dobrý, ale opravdu hodně dobrý příběh (čemuž vůbec nevěřím), tak mají smůlu.
-
Jůůů, kombinace Lega a Kinoautomatu. Boží.
-
tak ještě nějakou kostičkovanou Mobu a MC kartičky
-
-
Z té kostičkované moby bych si moc srandu nedělal
-
-
Ako je to zaujimave a aj trochu divne. Len historia ukazuje ze vyuzitie rovnakeho mena/znacky aj ked s podnazvom ale pre uplne iny typ hry nedopadne dobre. Minecraft tu uz nejaky ten rok je. Tazko popisat co je to za zaner, budovatelsko stavitelsko simulacny survival ? Ale teraz vydat pod tym adventuru, no neviem.
-
Shadow of Israphel byla náhodou sranda. Od Yogscast.