Přejít na výpis diskuzí
Téměř celá série Call of Juarez je po neobjasněném zmizení zpátky na Steamu
30.4.2018 | Patrik Hajda
27 příspěvků
-
Já se přiznám, že dvojku jsem naopak ani nedohrál. Připadala mi, že už je jen o střílení, což mi vůbec nesedlo. Na první díl mám ty krásné vzpomínky na jiné zážitky než střílení. A ke Gunslingeru jsem se ještě nedostal.
-
Minulý rok som si zas prešiel každý diel série za sebou (okrem Cartelu samozrejme, lebo ten minimálne pre mňa neexistuje) a jednotka mi už fakt herne prišla najhoršia z nich.. nie je samozrejme zlá, ale proste niektoré mechaniky mi prišli oveľa vylepšené v nasledujúcich dieloch.. jednotka má stále super príbeh a super atmosféru ..
Dvojka je podľa mnohých už príliš CoD, ale mne to nevadilo a ak je to fakt príliš okráda CoD, tak to robí oveľa lepšie ako nové diely samotného CoD.. príbeh je zase špičkový a musím povedať, že som mal rád všetkých troch bratov a aj ich herné štýly tých dvoch z nich veľmi páčili.. a lepšie epické súboje a situácie má podľa mňa dvojka ako jednotka, ale to je asi záleží na tom, čo sa komu páči..
No a Gunslinger, tak to neviem ani čo povedať - pre mňa jednoznačne najlepší diel série, parádny príbeh a ešte k tomu originálne vyrozprávaný, ktorý sa premieta aj do štruktúry levelov a aj gameplayu, pocit zo streľby je parádny, super zbrane - hlavne 2 zlaté brokovnice sú extra super, atmosféra je prekvapivo veľmi dobrá, veľa malých ale cool detailov, hudba je parádna, grafická štylizácia je pre mňa veľmi príjemná, herná dĺžka je pre mňa dostačujúca, kde nie je ani jedno slabé alebo tiché miesto v príbehu, má to všetko čo by správny drsný western mal mať, pištolnícke súboje pre mňa najzábavnejšie z celej série, super nahovorené postavy, ktoré sú samé o sebe zaujímavé a k tomu sú v príbehu aj reálne známe postavy z tej doby, arkádový režim je veľmi zábavný a tak ďalej.. ja by som sa fakt nebál dať Gunslingerovi aj 10/10, ako jednej z mála hier.. -
jednotka je top hlavne v direct x 10 rezime to vyzera bozsky , dodnes si pamatam na to splhanie na tu skalu pre orlie pierko , ako keby to bolo vcera, dychberuca westernovka. Dvojka bola tiez paradna ale uz akcnejsia
-
Jo taky bych ho i možná dál jediné co si pamatuji byl docela povedený pistolnický multiplayer... těžko zěřit že už je to 11 let.
-
Vsechny dily sou supr, samozrejme cartel nepocitam, to neexistuje, Nejvickrat sem dohral 2ku, ale 1cka by chtela remaster, protoze rozhodne vede.
-
První díl bych si někdy strašně rád znovu zahrál. I když jsem ho odehrál pouze jednou, mám na něj několik krásných vzpomínek. Opravdu vynikající hra.
-
ma kostra tu pomalu odpada a cekam dal na dalsi chrome...