Přejít na výpis diskuzí
Temné RPG Tyranny představuje fungování hlavních herních systémů v praxi
4.11.2016 | Adam Homola
27 příspěvků
-
No vida, nekdo me posoudil jako nevhodneho, pak to ma tom svete nejak vypadat :)
-
Vypadá to výborně, líbí se mi komplexní systém tvorby kouzel. Radši bych ale turn based, moc mi nesedí ten combat systém z PoE.
-
Holt nejsi vhodným hráčem pro tyhle hry. Nemusíš kvůli tomu řvát.
-
To mas samozrejme pravdu, proste to je vzdycky strasnej pruser, ty Obsidiani hry *1*
-
Zvláštní, že tě od nich žádné rpg nebavilo, a přesto jsi ochoten za každé z nich zaplatit a hrát, když je pak tak "fundovaně" hodnotíš. *15*
-
jdi uz s tema svojema rpg Obsidiane nekam, ani jedno me nikdy nebavilo. O co se furt snazi, o nejaky navrat legend z dob minulych? Vzdyt to je porad dokola, originalita zadna. Spolecnici, zlo a dobro, reputace, particka bojovnik, zlodej, kouzelnik, vlci na ceste, ukrutne propracovyny pribeh o velikosti vojny a miru kde je 70% obsahu balast ktery clovek zapomene za pul hodiny. Souboje kde poskakuje par postav pohledem z vrtulniku. Vzdyt to je uz jak kolovratek a asi 25 let to je porad to same dokola, ale plno lidi se jiste rado bude tvarit ze to je zcela urcite neco vyjimecneho a dokonce si koupi sberatelku za 5000 kde budou mit knizku s obrazky a plastovou figurku elfky s kozama jak melouny..
-
Co jsem četl, tak délka bude zhruba kolem 25-30h, ale zase s velkou znovuhratelností diky konsekvencím, které změní i větší části hry.