Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle spis vznika jen kvuli Numenere a taky to vyjde driv, kdyz to bude jen opakovani prazdnych Pillars s odflaknutym textem.
  • Jednohubkove? PoE ma celkom slusne moznosti vytvorit pokracovania. Osobne som ale radsej, ak su hry uzavrete a kazda ma svoj vlastny lore a nezamenitelnost. Vyzaduje si to omnoho viac namahy, vsetky nitky pribehu uzavriet. A ak budem dostavat jednohubky so zivotnostou 50+ hodin, tak za to budem len rad :).
  • Tohle mě nějak minulo, takže sem příjemně překvapen. Vypadá to, že k Numeneře tu máme další hodně zajímavý RPGčko.
  • Magister_Peditum
    Popis toho světa zní dobře. Sice mi z popisku přijde jako variace na L.A. Noire, takže jsme zvědav, jak často se tam bude skutečně bojovat. Ale má to potenciál ke vzniku super postav, černého humoru a politicky nekorektních hlášek. *3*
  • Nechapu, proc od Pillars nezacali s celou sagou a vydavaji takove jednohubkove rpg. Myslim, ze oni sami nebyli s Pillars spokojeni a tak zkouseji co se chyti.
  • Llour
    Letošní rok zdá se bude pro Paradox ekonomicky nejúspěšnější v jejich historii. *4*
  • Škoda, že to není tahovka..
  • Morraw
    Mě to připomíná celkově koncept inkvizice. Ale background sleduju a je to hodně chytlavé. Jsem zvědavý, jak velkou volnost bude mít hráč v rozhodování a jestli půjde hru dokončit mnoha způsoby (ne jen těmi tradičními) nebo tam budou slepé uličky.
    Co třeba takový radikální až fanatický Fatebinder, co se vymkne kontrole a stane se postrachem pro všechny? Pošlou na něj designéři Archona, který ho popraví a hru ukončí nebo mu dají možnost třeba svého nadřízeného zabít či zranit ?
    Inu, nechme se překvapit. Tak nebo tak se tu rýsuje další skvělé RPG.
  • To zní dobře. Mě osobně to připomíná W40K. Kyros= Emprah, Archaons= High lords, Fatebinders= Inquisition, Mágové= Psykers.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit