Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    film je 12+ *3*
  • A co "Vzestup Temného rytíře" ? ;)
  • Na takovej film koukat na pocitaci/telce v hnusnym kinoripu? Diky, jdu se radsi nechat pribit do kresla v Imaxu, kde se z toho toci hlava.
  • Erien
    Ono to je hlavně skvělá herní serie, podle komixu/filmu nejlepší herní serie. Což rozhodně neplatí o Spidermanovi. Navíc se na film těší veliká část hráčů. Dohromady to tedy asi přesvědčilo redaktory, aby o tom něco napsali.
  • a co jako myslis, ze to tu nikdo nedovede najit ? K cemu bude cinema rip u filmu , ktery je zalozen na audiovizualnim zazitku :) Jedine machrovat mezi pubertakama, ze jsi to stahl a videl...

Uplne stejne jak treba prometheus.
  • Ten obrázek už tu někdo dával tak spamovat nemusíš.
  • Zayl
    Mě by zajímalo jak ti za tohle může někdo dát plusko. Tenhle vtip mi připomíná arrow in the knee. Vtipný první dvě hodiny a potom neskutečně otravný.
  • rancor1223
    Do FightClubu jsem nenapsal pokud vím ani jeden dotaz. Ale ano, jsem zde častým návštěvníkem a to trollení mě nehorázně s*re. To, že jsem tě označil za trolla má jednoduché vysvětlení, ta úprava příspěvku je joke, že? Takhle píšou s prominutím 10 letí deb... děti!? V kombinace s názorem, který jde očividně proti proudu vypadáš jako prototyp trolla.
    Film jsem samozřejmě neviděl, ale soudím především podle mého oblíbeného YT recenzenta se kterým se na většině filmů shodnu (JeremyJahns) a ten tvrdí, že je to skvělý. Mimoto Nolan do těď nenatočil horší film než "skvělej", těžko uvěřit, že zrovna 3. díl skvělý trilogie by pod*lal.
  • ses blb , takze ses taky vlastne profik ve svem oboru
  • cumpi3
    UlrikDecado?? Jestli si to ty, tak hned jdeš do oblíbených *4*
  • 160 minut...hmmm to je celkem peklo. To by měli mít snad jen vyjmečné filmy zde to vidím na plno inspirace pro další poblazněné lidi pro které není problém si sehnat samopal.
  • s tim tvym hodnocenim jednotlivych dilu se da souhlasit pouze tehdy, pokud myslis puvodni klasiku v cele s Jackem Nicholsnem
  • Kam?
  • The.Dark.Knight.Rises.Cinema.R.I.P-720p-p2p
  • Jsem slysel, ze v jednom kine se to lidem moc nelibilo.
  • konečně jednou hejtuju i já ;)
  • Btw je sranda jak teď budou WB restartovat znovu Batmana kvůli Justice League *15*
  • Nejak mi neni jasny smysl toho clanku. Jak vzniknul ten napad? Recenzi/komentaru k novemu Batmanovi je plny internet (at uz cesky nebo ten globalni), tak nechapu, proc mate potrebu se o tom filmu rozepisovat i zde, na hernim webu. Je to snad kvuli tomu, ze Batman je i herni serie? Mame se tedy tesit i na dojmy z predpremiery noveho Spidermana?
    Nechapteje me spatne, proti clanku jako takovemu v zasade nic nemam, jen mi neni uplne jasne, proc vubec vzniknul. Skoro mi to prijde jako kdyby se zde objevil clanek od Lukase o tom, jak byl na zapase Habs (navaznost na hry = NHL od EA Sports). Nebo Petruv report z koncertu Opeth (navaznost na hry = Soundtrack k Saints Row pro PSP).
  • Říkejte si co chcete,já tuhle filmovou sérii mám rád,ale Bale mne jako Bruce Wayne nenadchl,Michael Keaton stále vládne! A od Nolana by mi teď sedl Punisher,svět potřebuje konečně pořádnej film s Frankem!
  • Amylee.Anderson
    Jak "konečně"?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit