Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeruzalém
  • Včera jsem to zkouknul. Líbilo se mi to, až na hromadný útok policistů do metra a podzemí. Bylo to jako lámání rekordu v počtu policistů v metru. Potom útok policistů v závěru filmu. To jsem přetrpěl. Proti samopalům v takovém špalíru? Borci asi neměli pud sebezáchovy. :)
  • J na to koukal s Nolanem jeste nez to posilal do strizny.
  • Vladivostok
  • Malleth
    Včera sem to konečně zkouknul a musim říct, že sem byl celkem zklamanej.
    Nejvíc mě tam asi vadil velkej počet náhod a nelogičností. Balovo chrchlání když mluví jak Batman bylo sice k smíchu i vpředchozích dílech od Nolana, ale tady už místama i šišlal :(
    Jinak Bane je boží (podle mě nejlepší nepřítel z tý trilogie), Catwoman se taky povedla, ale Miranda tam byla podle mě navíc. Souboje mi přišli o něco lepší než v předchozích dílech hlavně díky menšímu počtu střihů.
    Sem zvědavej co s Batmanem bude dál a doufám že neudělaj Justice League
  • Celkem nuda , Muži v černém o 100% lepší a zábavnějěí *3*
  • Tak po druhe projekci si vrnim blahem, Bane nehoraznej a sceny s nim jsem si uzival min. stejne jako s Jokerem v Temnem Rytiri, za me Diky Velke Diky.
  • takze: dobry zakonceni serie. trosku horsi nez jednicka a o neco vic nez dvojka. bane mi nesedl - nevim proc mu byli zoldaci tak loajalni. ligu stinu v jednicce chapu a jokera se bali + je platil.. ale poslednich 30 min. filmu super. ps: mozna bane ji tekutou stravu brckem. :D
  • Ok lebo s tou podivnou tlamou to neni sranda... *15*
  • Jo myslim ze v pulce slupnul gulas z nekolika nemluvnat a pak si sel pridat, jo a mezitim si odskocil na velkou.
  • Jedol Bane vo filme nieco?
  • Brno. ;)
  • Denver.
  • Ach... chytráčku.
  • Muzu se jen zeptat kde ste na tom byli ?? Ja byl na premiere na Floride
  • spook.y
    Realita ve zprávách :D
  • Black_Hand
    ok :). ja to taky neznal. ale je pravda, ze mi taky trochu vrtalo hlavou, jestli "ta-osoba-klicova-v-twistu" pro nekoho nepracuje a kdo byl ten "kamarad jedne jine postavy".
  • smejki
    kdybych to znal z komiksu, tak to asi nezmiňuju *3*
  • Black_Hand
    tak co ja vim, to vycitil kazdy, kdo cetl komiksy. aspon postavy nejednaly jako uplny pitomci. ano kycovity a klisovity sceny tam byly, ale pochybuju, ze se tomu v takovym filmu jde vyhnout.
  • smejki
    já ti u TDKR dostal od logiky takovejch šest kopanců, od kýčovitých/klišovitých scén asi osm pěstí, aby to dokonala rána lopatou při seznání, že jsem ten mega-twist vycítil na půl filmu dopředu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit