Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to jak netopyr vystrelil jakysi hak z prosklene budovy, strefil letadlo a batmanovo telo uspesne odolalo cuknuti a tahu letadlem ? *15* *15* *15*
    nevim jak ty, ale ja tohle bezne nedelam a ani nevim o nikom z meho okoli *15*
  • Střelba v kině v Denveru pro mě zničila celý film o Batmanovi. Všechno co vidím na své pirátské kopii jsou ječící a pobíhající diváci.
  • USER47
    Zrovna to "zachycení se za letadlo" je jedna z těch věcí, co jsou ve filmu blízko realitě...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fulton_surface-to-air_recovery_system
  • Cahir
    Že tys neudělal test? *1*
  • Cahir
    Nestárnoucí klasika.
  • Cahir
    Hairy: No tak ale proto tu máš ten spoiler tag.
  • Cahir
    Tak to se musel Christopher docela zapotit...
  • mam rad filmy jako serie Alienu nebo treba Pocatek, ale tohle je z uplne jineho testa

jak kdyby natocili film Temny pavouk, drsneho Spidermana co nahani zmutovanou mouchu, ktera chce ovladnout svet *6*
  • Jazz
    To máš blbý kámo ;)
  • Ked chces realitu pozri si spravy
  • Jazz
    Fčelka Mája.
  • + na csfd je hromada tupých hovad, který hodnotěj film půl roku před premiérou...
  • Můžu vědět jaké filmy patří u tebe do TOP?
  • vzdy mi unikalo, jak si takovy film muze vubec ziskat ohlas, temneho rytire jsem videl do poloviny... chlap v obleku netopyra nahani klauna, nesmyslna udelatka, zachyceni se za letici letadlo [tam jsem to vypnul], to je film bud pro velmi mlade divaky, fanousky komiksove predlohy nebo pseudointelektualy slintajici nad psychologickou urovni filmove slataniny
  • ja mam limit na spoilery dva roky, na vsechny starsi veci kaslu, tezko se na me nekdo muze zlobit, kdyz vykecam ze Darth Vader je Lukuv otec, Trinity killer zabil Dexterovi zenu, Bruce Willis je celou dobu duch a ta Vesnice z filmu Vesnice je ve skutecnosti zasazena do soucasnosti :D
  • EuroSamurai
    Já si nedávno prošel peklem a takovýhle vtipy mi ted vaděj daleko víc .
  • To ovšem popírá základ černého humoru. Pak bychom neměli ani takovou klasiku černého humoru, jako proč se Hitler zastřelil? Přece proto, že mu přišel účet za plyn. *15*
  • + lidi stahnuly kinorip
  • No pak není pořádnej černej humor..většinou si dělá srandu ze skutečný události.
  • deridon
    no jde spíš o to, jak to člověk podá, ale v tomhle případě je to trapné, tedy nevhodné.. viz. komentáře podemnou, i když je to smutná udalost, tak mě kluci rozesmáli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit