Přejít na výpis diskuzí
Temný rytíř povstal - dojmy z filmu
23.7.2012 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
super: hlavne v prvni polovine byl batman + dentuv zakon vylicen trochu negativne a v kontrastu s tim co dela bane jsem s potesenim zacal pochybovat, ze se snazi batmana vykreslovat jako spravnaka (konec predchoziho byl tedy trochu "foreshadowing"). martin si toho autoritarstvi vsim taky :).
blake nebyl jen blba figurka. jemne zvladnuta catwoman. tom hardy byl moc dobry, hlavne pri tech zaberech zblizka byl hodne zajimavy pohled na "nevinne" oci.
ne tolik: skoda, ze se museli drzet tematu ras al'gula se znicenim gothamu. radsi bych, kdyby nebyl fixni cas a batman mel daleko vetsi problemy presvedcit ostatni, aby se k nemu pridali.
do konce jsem hloubal, jestli bane nemel schovany jeste nejaky plan, kvuli kteremu potrebuje donutit batmana aby se nejak specificky choval.
trocha rypani: jak muzete poslat signal do olovenyho nakladaku? a reaktor byl oddelitelny takze antenu neberu :). docela me zarazily bruceovi bicepsy ve veznici, potom co dlouhe mesice lezel a jen prezival. -
Co se Ch.Balea a jeho hereckého talentu týče tak naprosto souhlasím.Jinak by mě vcelku zajímalo jak by asi vypadal třetí nolanův batman kdyby Ledger neumřel a jeho postava se tudíž mohla objevit ve 3 díle...
-
Len toto ti poviem: http://www.youtube.com/watch?v=PErEsNhDmo8 Najprv preveruj potom kritizuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kdyť i pan Jack Nicholson prohlásil, že by to ani on sám takle dobře nezahrál... Heath Ledger je vůl, že se předávkoval no :( škoda ho docela mě to mrzí :-x paradoxně jeho životní výkon byl první a zároveň i poslední...
-
Osobne Batmanovky nemusim, ale Jocker v podani Heata bol nezabudnutelny a zasluzi si za jeho vykon uznanie a je to,vlastne bol to Pan herec.Skoda ho.Od DKR nic moc neocakavam, vlastne po pre mna totalnom fiasku a tragedii ktora sa vola Prometeus, uz moc tento rok od americkej velkej produkcie nic neocakavam :-(
DKR som este nevidel ale oplati sa to pozriet? V porovnani s povedzme predchadzajucim netopierom.
Ps: Balea fakt nemusim.Vecsino jeho "herecke umenie" spociva v jedom xichte a vyraze a chrchlavom hlase.T4 bola slabota vo viacerych ohladoch ale teda on tomu tiez moc neprial, takze ostatne postavy v DKR stoja za nieco, je tam tahun ako Jocker naposledy? -
tento příspěvek obsahuje málo vykřičníků!!!
-
Bylo to celkem fajn počtení až do doby, kdy jsem u filmu (!) na Batmana (!!!) narazil na sousloví "call of duty". Děláte si srandu (pr.del)? To je opravdu nutný přirovnávat / zmiňovat tuhle $$$ prolezlou sérii všude? Při každý hře a teď už i při filmu?! Jděte si tim codkem někam pánové!
P.S. ten článek jsem nedočetl. -
počkám si na verbala. ten jediný jde do hloubky....
-
To samozřejmě mám, ale já psal právě o tom, že bych takhle klidně mohl tagovat každý komentář, protože nevím, co kdo považuje za spoilery. *3*
-
Tobě možná. Jak už jsem tu jednou zmínil, makám ve špitále, peklo se dá zažít klidně každej den a to dost hnusný peklo. A některý pekla jsou i standardem. A co? Černej humor miluju, od toho neškodnýho až do toho, co už řeže do masa. Takže co je trapný záleží na každým jednotlivci, ne to brát ostatním.
-
Prostě jsme to chtěli udělat, protože Batmana řeší a bude řešit spousta lidí, co na Games chodí číst o hrách. Primární je ale to, že film zajímal Martina a Ulrika a chtěli o tom napsat, což mi sedlo do plánu vydání. Kdybych zde cítil podobný zájem o koncert Opeth nebo Pearl Jam, klidně taky sepíšu článek. Anebo spíš ne, není na to čas :)
-
kdyz nemas nic padneho ke sdeleni, tak se prosim nevyjadruj... tedy alespon ke mne ne, nejsem na to zvedavy
-
nejsem si vedom, ze bych tu kde hovoril o NAPROSTE realnosti, cilil jsem nekam jinam a proto jsem se o tech filmech zminil... cekal jsem, ze se nekdo takovy objevi *14*
-
Then Joker won...
-
za A) je to lano na balóně a za B) záchytné zařízení může obsahovat vhodnou brzdu, takže nedochází k trhnutí (přetížení) za hranicí bezpečnosti. Za C) u balónu může být brzděný odvíjecí mechanismus, čímž se relativní pokles těla na laně vzhledem k jeho dolnímu konci ještě zmenší. A to už vůbec nemluvím o tom, že lano může být prostě a jednoduše pružné.
*2* -
Bravo Aleši a Martine. I takhle se da diskutovat o dojmech z her/filmu. Takhle kdyby se vedla diskuze pod nekterymi zdejsimi clanky... . Respektovani nazoru nebo jeho konstruktivni kritika. Treba by pak Johny zacal mit rad lidi a nemusel na ne v podcastu ukazovat, ze jsou "jednicky" . *1*
-
Vypustil balon... presne taky ako bol v Projekt I.G.I 2 a presne totozny s tym co pouzivala CIA (dokonca tu mas odkaz na wiki)
-
Alien nebo Počátek opravdu vyčnívají tím že jsou NAPROSTO reálný. Podstatně reálnější než to že si chlápek oblíkne kevlarovů vestičku, dá si na opasek spoustu technických udělátek,z čehož většina existuje a jde mlátit padouchy. Jo jo taková příšera z vesmíru asi bydlí vedle tebe a každou noc ti leze do snů na všechny úrovně.
-
Já taky běžně neskáču trojitý salto z pěti vruty (ani nikdo z mýho okolí) a netvrdím kvůli tomu, že to není možný.
O dva příspěvky vejš ti USER47 hodil link. Běž si počíst (ale bude to těžký, obrázků tam moc není) a až se vrátíš, můžem pokračovat. -
vypustil balon blbe to za prve, a za druhe je to normalni vec (no trosicku specialnejsi) ale realna...