Přejít na výpis diskuzí
Temný rytíř povstal - dojmy z filmu
23.7.2012 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
Teď mě prosím příznivci kin neukamenujte, ale já si počkám na Blu-ray verzi a vychutnám si film z pohodlý svého domava.
Kdybych totiž šel do kina, tak by to dopadlo jako ve filmu God bless America. :-D -
Říkejte si co chcete,já tuhle filmovou sérii mám rád,ale Bale mne jako Bruce Wayne nenadchl,Michael Keaton stále vládne! A od Nolana by mi teď sedl Punisher,svět potřebuje konečně pořádnej film s Frankem!
-
-
Btw je sranda jak teď budou WB restartovat znovu Batmana kvůli Justice League *15*
-
-
Skvělé, tleskám! Jeden z nejlepších článků na games, jaký jsem tu kdy četl! Paradoxně, nikoliv o hrách, ale to je jedno. Zkuste využít podobného formátu i k nějaké hře, určitě to bude zajímavé.
-
-
Jj, je pravda, že článek působí zajímavě, formát je slibný. Raději jsem to jen proskakoval, spoilerů je všude až až... OMG, to se nedá vydržet...
-
-
perfektní spoiler-free ale i tak hypovací článek (aspoň mě hypuje jakejkoliv netopýr co večer proletí kolem okna...) No už aby byla středa tak 23:59 :)))
-
-
Mám to stejně:). Těšim se jak malej Franta.
-
-
Nejak mi neni jasny smysl toho clanku. Jak vzniknul ten napad? Recenzi/komentaru k novemu Batmanovi je plny internet (at uz cesky nebo ten globalni), tak nechapu, proc mate potrebu se o tom filmu rozepisovat i zde, na hernim webu. Je to snad kvuli tomu, ze Batman je i herni serie? Mame se tedy tesit i na dojmy z predpremiery noveho Spidermana?
Nechapteje me spatne, proti clanku jako takovemu v zasade nic nemam, jen mi neni uplne jasne, proc vubec vzniknul. Skoro mi to prijde jako kdyby se zde objevil clanek od Lukase o tom, jak byl na zapase Habs (navaznost na hry = NHL od EA Sports). Nebo Petruv report z koncertu Opeth (navaznost na hry = Soundtrack k Saints Row pro PSP). -
-
Prostě jsme to chtěli udělat, protože Batmana řeší a bude řešit spousta lidí, co na Games chodí číst o hrách. Primární je ale to, že film zajímal Martina a Ulrika a chtěli o tom napsat, což mi sedlo do plánu vydání. Kdybych zde cítil podobný zájem o koncert Opeth nebo Pearl Jam, klidně taky sepíšu článek. Anebo spíš ne, není na to čas :)
-
Ono to je hlavně skvělá herní serie, podle komixu/filmu nejlepší herní serie. Což rozhodně neplatí o Spidermanovi. Navíc se na film těší veliká část hráčů. Dohromady to tedy asi přesvědčilo redaktory, aby o tom něco napsali.
-
-
Dík, žes nenapsal všichni hráči a dokonce ani většina hráčů. Objektivita je dnes vzácná...
-
-
-
vďaka za objasnenie :-) nechápem hneď ataky na normálny komentár....mne sa film nepáčil a bol som sklamaný, môj názor....nemusím byť hneď troll :-)
rancor viem, že si tu stály člen, furt si dával otázky do fight clubu....inak zaujímavé bolo sledovať ako bol vyvíjaný nátlak na recenzentov v zahranicí a ak napísali negatívny článok, tak sa im sfanatizovaný fanúšikovia vyhrážali smrtou, pritom ten film ani nevideli.
u mna je to takto: Prvý diel: 80%, Dark Knight 100% - Masterpiece, najlepší komiksový film vôbec, TDKR : 60%, veľa postáv, plytké, hlúpe predvídateľné zvraty, Bane je oproti Jokerovi slabý protivník (herecky)... -
-
Do FightClubu jsem nenapsal pokud vím ani jeden dotaz. Ale ano, jsem zde častým návštěvníkem a to trollení mě nehorázně s*re. To, že jsem tě označil za trolla má jednoduché vysvětlení, ta úprava příspěvku je joke, že? Takhle píšou s prominutím 10 letí deb... děti!? V kombinace s názorem, který jde očividně proti proudu vypadáš jako prototyp trolla.
Film jsem samozřejmě neviděl, ale soudím především podle mého oblíbeného YT recenzenta se kterým se na většině filmů shodnu (JeremyJahns) a ten tvrdí, že je to skvělý. Mimoto Nolan do těď nenatočil horší film než "skvělej", těžko uvěřit, že zrovna 3. díl skvělý trilogie by pod*lal. -
s tim tvym hodnocenim jednotlivych dilu se da souhlasit pouze tehdy, pokud myslis puvodni klasiku v cele s Jackem Nicholsnem
-
-
Bravo Aleši a Martine. I takhle se da diskutovat o dojmech z her/filmu. Takhle kdyby se vedla diskuze pod nekterymi zdejsimi clanky... . Respektovani nazoru nebo jeho konstruktivni kritika. Treba by pak Johny zacal mit rad lidi a nemusel na ne v podcastu ukazovat, ze jsou "jednicky" . *1*
-
Když může Fuka psát o filmech a i o hrách a tím si vydělat pře 20K měsíčně, tak proč by games.cz nemohlo psát o hrách a i o filmech?1? Třeba se někdo slituje a přihodí pár pětikorun.
-
Hej jak je možný že už jste ten film viděli? A stejně tak ty lidi na ČSFD, v kinech to ještě nedávaj ne? Byla nějaká předpremiera?
-
-
+ lidi stahnuly kinorip
-
-
+ na csfd je hromada tupých hovad, který hodnotěj film půl roku před premiérou...
-
-
Novinářská projekce, plus někdo to viděl v USA.
-
kdyz mas sex s reziserem proc by ne?
-
-
Tak to se musel Christopher docela zapotit...
-
-
Hádej.
-
-
"Ale ať jen nepěju chválu. Párkrát mě napadlo, jestli vlastně ten Batman není trošku... autoritář?" Začínám mít toho kluka netopýřího ještě raději. *1*
"Většinou se dojde k tomu, že lidi jsou v jádru hodní a zaslouží si Batmanovu víru v ně. Takové to je... americky optimistické. Ale to je asi ta část, kde nastupuje komiks a taková ta pohádka, co myslíš?" - Aleši, a teď si představ film, kdyby se ti lidé opravdu projevili jako vyplašený sviňský stádo, který si chce jenom zachránit kejhák. Nevypadal by chudák Batman v dalším záběru jako napálenej trouba? *1* joker by byl v podstatě vítěz a to by moc nefungovalo. Už takhle ukázal Batmanovi prostředníček skrz Denta... -
-
Ale vždyť on tak v polovině případů vypadá, zachrání lidi a oni ho chtěj akorát zavřít ;) Když já nechci ani naznačovat co se týká trojky, tak to nemůžu rozvést :)
-