Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Cítím formát RPS. Jen houšť.
    • Ještě aby ne, když poslední novinky čerpali tam...
      • USER47
        Vím, že hodně věcí čerpají z RPS. Nicméně pořád lepší než z Kotaku či IGN. Hlavně se očividně snaží o vlastní tvorbu, čehož důkaz je i tenhle článek (ačkoli neherní).
  • jindra.veliky
    Uhm, z profesiolanich hernich kritiku se stavaji filmovy kritici...to ze na novinarskou projekci dostanou pozvanku i 2 obycejni redaktori herniho serveru o necem vypovida.
    • ses blb , takze ses taky vlastne profik ve svem oboru
    • ales.smutny
      Sorry příteli, o filmu píšu profesně devátým rokem... :)
      • cumpi3
        UlrikDecado?? Jestli si to ty, tak hned jdeš do oblíbených *4*
        • ales.smutny
          Na čsfd? Jojo, ale jako hvězdičkuju jen občas a nepíšu nic :)
          • Cahir
            Že tys neudělal test? *1*
      • Kam?
      • jindra.veliky
        takze 50% recenze *15*
        • na takú projekciu sa dostanú i bežní ľudia častokrát, ale Teba by tam nevpustili, do 15 rokov iba s doprovodom rodiča *15*
  • Odkaz ještě jednou a snad lépe: http://goo.gl/c83xD
  • Tak po druhe projekci si vrnim blahem, Bane nehoraznej a sceny s nim jsem si uzival min. stejne jako s Jokerem v Temnem Rytiri, za me Diky Velke Diky.
  • Black_Hand
    super: hlavne v prvni polovine byl batman + dentuv zakon vylicen trochu negativne a v kontrastu s tim co dela bane jsem s potesenim zacal pochybovat, ze se snazi batmana vykreslovat jako spravnaka (konec predchoziho byl tedy trochu "foreshadowing"). martin si toho autoritarstvi vsim taky :).
    blake nebyl jen blba figurka. jemne zvladnuta catwoman. tom hardy byl moc dobry, hlavne pri tech zaberech zblizka byl hodne zajimavy pohled na "nevinne" oci.

ne tolik: skoda, ze se museli drzet tematu ras al'gula se znicenim gothamu. radsi bych, kdyby nebyl fixni cas a batman mel daleko vetsi problemy presvedcit ostatni, aby se k nemu pridali.

do konce jsem hloubal, jestli bane nemel schovany jeste nejaky plan, kvuli kteremu potrebuje donutit batmana aby se nejak specificky choval.

trocha rypani: jak muzete poslat signal do olovenyho nakladaku? a reaktor byl oddelitelny takze antenu neberu :). docela me zarazily bruceovi bicepsy ve veznici, potom co dlouhe mesice lezel a jen prezival.
    • smejki
      já ti u TDKR dostal od logiky takovejch šest kopanců, od kýčovitých/klišovitých scén asi osm pěstí, aby to dokonala rána lopatou při seznání, že jsem ten mega-twist vycítil na půl filmu dopředu.
      • Black_Hand
        tak co ja vim, to vycitil kazdy, kdo cetl komiksy. aspon postavy nejednaly jako uplny pitomci. ano kycovity a klisovity sceny tam byly, ale pochybuju, ze se tomu v takovym filmu jde vyhnout.
        • smejki
          kdybych to znal z komiksu, tak to asi nezmiňuju *3*
          • Black_Hand
            ok :). ja to taky neznal. ale je pravda, ze mi taky trochu vrtalo hlavou, jestli "ta-osoba-klicova-v-twistu" pro nekoho nepracuje a kdo byl ten "kamarad jedne jine postavy".
  • Včera jsem to zkouknul. Líbilo se mi to, až na hromadný útok policistů do metra a podzemí. Bylo to jako lámání rekordu v počtu policistů v metru. Potom útok policistů v závěru filmu. To jsem přetrpěl. Proti samopalům v takovém špalíru? Borci asi neměli pud sebezáchovy. :)
  • The.Dark.Knight.Rises.Cinema.R.I.P-720p-p2p
    • to měl být pokus o vtip s tím "R.I.P?

Nepovedl se.
      • Né každý holduje černému humoru :-)
        • EuroSamurai
          Nemám nic proti černýmu humoru pokud si nedělá srandu ze skutečný události.
          • To ovšem popírá základ černého humoru. Pak bychom neměli ani takovou klasiku černého humoru, jako proč se Hitler zastřelil? Přece proto, že mu přišel účet za plyn. *15*
            • Cahir
              Nestárnoucí klasika.
          • No pak není pořádnej černej humor..většinou si dělá srandu ze skutečný události.
          • deridon
            no jde spíš o to, jak to člověk podá, ale v tomhle případě je to trapné, tedy nevhodné.. viz. komentáře podemnou, i když je to smutná udalost, tak mě kluci rozesmáli
            • Tobě možná. Jak už jsem tu jednou zmínil, makám ve špitále, peklo se dá zažít klidně každej den a to dost hnusný peklo. A některý pekla jsou i standardem. A co? Černej humor miluju, od toho neškodnýho až do toho, co už řeže do masa. Takže co je trapný záleží na každým jednotlivci, ne to brát ostatním.
            • Jazz
              To máš blbý kámo ;)
            • EuroSamurai
              Já si nedávno prošel peklem a takovýhle vtipy mi ted vaděj daleko víc .
    • Na takovej film koukat na pocitaci/telce v hnusnym kinoripu? Diky, jdu se radsi nechat pribit do kresla v Imaxu, kde se z toho toci hlava.
    • a co jako myslis, ze to tu nikdo nedovede najit ? K cemu bude cinema rip u filmu , ktery je zalozen na audiovizualnim zazitku :) Jedine machrovat mezi pubertakama, ze jsi to stahl a videl...

Uplne stejne jak treba prometheus.
      • Ach... chytráčku.
  • Osobne Batmanovky nemusim, ale Jocker v podani Heata bol nezabudnutelny a zasluzi si za jeho vykon uznanie a je to,vlastne bol to Pan herec.Skoda ho.Od DKR nic moc neocakavam, vlastne po pre mna totalnom fiasku a tragedii ktora sa vola Prometeus, uz moc tento rok od americkej velkej produkcie nic neocakavam :-(
    DKR som este nevidel ale oplati sa to pozriet? V porovnani s povedzme predchadzajucim netopierom.
    Ps: Balea fakt nemusim.Vecsino jeho "herecke umenie" spociva v jedom xichte a vyraze a chrchlavom hlase.T4 bola slabota vo viacerych ohladoch ale teda on tomu tiez moc neprial, takze ostatne postavy v DKR stoja za nieco, je tam tahun ako Jocker naposledy?
    • Co se Ch.Balea a jeho hereckého talentu týče tak naprosto souhlasím.Jinak by mě vcelku zajímalo jak by asi vypadal třetí nolanův batman kdyby Ledger neumřel a jeho postava se tudíž mohla objevit ve 3 díle...
    • Kdyť i pan Jack Nicholson prohlásil, že by to ani on sám takle dobře nezahrál... Heath Ledger je vůl, že se předávkoval no :( škoda ho docela mě to mrzí :-x paradoxně jeho životní výkon byl první a zároveň i poslední...
  • batmana jsem nikdy nemel moc rád, počkám až to pujde za 5 let na tv nova pak to kouknu *6*
    • Kozy
      to je výborný, dostávat mínusy za něco co se ti nelíbí. Takže další věc o který se tu nesmí mluvit špatně, komiksový charektery, anime, a samozřejmě HC hry z roku raz dva tři, jen tak dál.
    • Tak jsi jdi dál fapovat a radši nic dál nepiš jinak tě uhatejou k smrti
  • 160 minut...hmmm to je celkem peklo. To by měli mít snad jen vyjmečné filmy zde to vidím na plno inspirace pro další poblazněné lidi pro které není problém si sehnat samopal.
    • Po Doktorovi od jezera hrochů to pro tebe bude jistě záhul!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit