Přejít na výpis diskuzí
Temný středověk a cesta za spásou v Cursed Crusade
14.1.2011 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
To vypadá ku...sky dobře!!
-
Tj, také jsem nevěřil, že to dělají japka. Ti vývojáři musí připadat japoncům divní. :)
-
Nerealistické??? Vidělste někdo někdy japonský hry??? Já div nespadl ze židle, když sem to viděl - japonská hra s normálními (neanime) obličeji, bez barevných světýlek při každém zásahu a bez vyskakujících čísel udávajích zranění? Dokonce žádné trojité salta, vosí trupy a komba postrádající fyziku??? Dámy a pánové na japonské poměry je toto ta nejrealističtější hra co byla vytvořena.
A i na evropské poměry to vypadá docela dobře - střídmost efektů, krve, jikřičky od kontaktu kovových zbraní, opravdu cítitelná fyzika z animací postav, žádné megarychlé pohyby (šak to brnění a měče) a v neposlední řadě i hodně nevšední zvukový podtext. To vypadá velice zajímavě.
Komentář od Kowalski je v tomto ohledu naprosto mimo mísu. Ten člověk podle mě četl slovo japonský a napsal komentář, bez toho aniž by se koukla na trailer. -
Mne to taky pride dost realisticke. Ci uz s obojrucakom, alebo mec a stit. Je vidiet ze chlapik co robil motioncapturing s tym vie narabat. Palecek nahoru.
-
Ach jo, zase nějaké pošahané kletby a magie... už by to chtělo nějakou sekačku/rpg na poctivým, ocelovým základě .)
-
S tim realistictějším nesouhlasim :D
-
Paráda další oddechovka po práci :)
Ale ta kamera vypadá neposedně. -
Trailer moc peknej.. Vypada to trochu jak Draagon Age, ale o dost realistictejsi. A opravdu je na konci napsano i PC, tak snad to bude pravda.