Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste jde o to, kolik % je hra a kolik video
  • Zajímavé tak nějak si vzpomínam že můj první přízpěvek na tvojí maličkost obsahoval něco podobného. To může znamenat jen jedinou věc chlapečkovi došli argumenty papa
  • Co takhle přestat plácat a napsat nějaký protiargument na to, co právě napsal?
  • Nevypada to tak zle,ale ti nepratele se zdaji byt dost bezmocni.
    Porad musim vzpominat na tuhe souboje s vojaky v Half-Life 1 (na nejvyssi tezkost).
  • blbost
  • vy byste v prvý řadě měli jít někdy od počítače ven, abyste viděli, jak vypadá skutečný svět (to neznamená, že maj hry být ultrarealistický) to co tu plácáte je ale vážně zábavný a jestli to myslíte vážně, tak je s vámi něco špatě
  • trochu far cry 3 alá crysis ne podle videa ten výskok a zabití nejakou mačetou to znám se strelnou zbraní z crysis takže trochu stará moda do týhle novinky ne ?
  • Jenže kdybys srovnal počet šaulinských mnichů s počtem lidí provozujících parkur asi by ti vyšliy dvě dost rozdílná čísla *1*. Navíc přeskočit auto který na videu jelo tak pomalu že téměř couvalo na to člověk nemusí být ani šaulin ani parkurista.
    A k druhé části tvého výblitku, rád bych srovnal FC1 s dalšími díly, ale vzhledem k tomu že jedinej další díl který vyšel byla dvojka bude to dost těžký. Sama FC2 nebyla až tak špatná, pouze ten respawn nepřátel byl otravnej a FC3 jetš nevyšla tak nevím jak můžu porovnávat.
    Poslední věc. Pokud vím ani ve FC1 jsi nehrál za chlápka kterej by si musel co 5 minut dávat šlofíka a pokud jde o to kolik toho hrdina snese: Už byste si měli uvědomit že to je trailer a v něm se stejně jako v předváděčkách hraje na nejnižší obtížnost a zásadně se v něm neumírá. Takže něco mi říká že až tu hru pustíš na nejtěžší obtížnost tak lehoučké to nebude.
  • uff konečně odpadla ta otravná vup vup vup vúúp dubstep móda.
  • No hlavně že tam neskačou body a magořiny typu Megaubersupertuber Kill.
  • ty jsi dobrej hnup. Šaulini taky dokážou udělat stojku pouze na palcech rukou. To znamená, že na to máš taky? Stačí srovnat kavlitu FC1 a dalších dílů.... ale asi jsi moc mladý, než aby sis to pamatoval
  • hele zmutovanéj napis skyrim
  • no, mne sa naozaj nepaci jak tak preskoci jeep a zapichne noz do chlapika. To ma akoze nanosuit??? Far Cry 2 ma dost bavila, ale ak sa to naozaj posuva k este vacsej arkade, tak dakujem neprosim.

PS: nerozumiem preco musia byt dnes hry stale rychlejsie, akcnejsie a vybusnejsie. Stracaju tak akukolvek atmosferu
  • Ataker
    Takže Rambo štýl...
  • Hehe, Vaas, Varis byl jinde ;)
  • Je pravdaže Varis je vlastně alter ego hlavního hrdiny, jako to bylo prezentováno dříve?
  • No špekatého hňupa sedícího celé dny před monitorem to asi překvapí, ale přeskočit auto není nijak složitý.
    1. koukni se někdy na lidi co prvozujou parkur
    2. Měl bys radši zjistit co znamená budget ze supermarketu. Pokud je pro tebe FPS arkáda budget tak si kup armu a přestaň tu kvič jak podsviňče
  • bomba hra lol
    kouknete 1:08 , laser z optiky !
    To je teda realisticke a hodne dobre!
    Hra vubec navypada tak dobre jak na predeslych videach a myslim ze to bude odpad!
  • Tak vizuálně vypadá hra mooooc pěkně. Teď ještě, aby to bylo dobré i hratelností. Far Cry jsem jako malej měl moc rád, FC2 jsem nehrál a nějak se mi to ani hrát nechce, ale tohle bych si i vyzkoušel.
  • BoB.2
    Myslíš jako že budou všechny plachý a neuvidíš ani jedno?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit