Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Sakra co to používá za naboje že pohnou celím Jeepem (1:04)
  • Whoossain
    Od Ubisoftu už ani Tetris...
  • Trol.diskuzni
    Hele, zmutovaný pokéball!
  • Hmm vypada to fajn, zvierata prekvapili (dufam ze ich tam bude dost aby to malo nejaku atmosferu divociny).
  • Vzdyt jsem to mohl uz davno parit... kdyby to neodlozili. *13*
  • Už zase... Reakce na Koka...
  • Srovnáváš nesrovnatelné. A mimochodem nechápu, co lidi mají proti FC2? Já se královsky bavil. Ta hra měla jednu z nejlepších atmosfér a genia loci, co sem ve hře zažil, Afrika byla parádně vykreslená. Hafo výborných nápadů, velká mapa, parádní engine s mniimálními nároky a i přesto úchvatnou grafikou... Bylo toho hodně. Na druhou stranu, trochu stereotypní úkoly, přiznávám. A onen proklamovaný respawn nepřátel? To se mne netýká, především proto, že kontrolní stanoviště se dala v naprosté většině prostě a jednoduše objet, vzít to jinudy. Pro mě důstojný nástupce jedničky, i když s ní neměl krom jména nic společného.
  • vsadim fusekle že to bude ještě horší provar, než FC2. Gameplay ukázal jasně, jak se hra hraje a je to výsměch. Black Mesa je 100x lepší
  • To auto skoro stálo a on ho spíš přešel, respektive přeskočil po kapotě. Co se týče neprůstřelnosti, pochybuju že tohle video hrál figurant na nějakou těžší obtížnost.
  • to to hrál v nanosuit obleku, ne? Nebo už každej dokáže přeskakovat auta, má neprůstřelnou kůži.... smrdí to budgetovkou do supermarketů
  • ze bych z toho zvhl se rict neda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit