Přejít na výpis diskuzí
Tera - dojmy z nadějné akční onlineovky
28.2.2012 | Redakce Games.cz
120 příspěvků
-
Základem je leda notně perverzní vyobrazení hratelné rasy malých holčiček s mikro sukýnkami. O zbytku ras ani nemluvě, ženské chraraktery tam mají 3 milimetrové nitky přes sebe a obrovské vnady.
Korejci jsou fakt největší úchylové na světě. -
-
se dalo cekat ze tady hned objevi moralisti ohledne elinek a jak je to rasa pro pedofily... jesteze se daji stahnout korejsky texture packy a voice packy :))
-
-
Úpravy klienta nezmiňuj, Frogster je zakázal, označil za odporující EULA a prý mohou narušit správný proces patchování hry.
-
-
Co se týče Elinek, tak západní verze hry prošly notnou dávkou cenzury, přece jen některé věci se na této půlce světa nehodí, takže se nemusíš bát, že by tě při hraní něco pohoršovalo.
No a Humanky, Castaničky a Elfky jsou také mírně cenzurované oproti korejské verzi. -
-
To je škoda, protože mě zrovna ty ženstiny nevadí.
-
-
Nebo děti *14* *14* *14*
-
-
-
-
Ten kdo designoval nepřátele musel hulit opravdu kvalitní matroš *1*
Po dobrém jointu to musí být hra snů..... *14* -
-
http://tinyurl.com/6pvbxpx
-
-
http://tinyurl.com/7fgq4cz
-
-
-
Koukám, že nejen do toho namastili úplně vše *1* To možná těch žalob ještě přibude.
Velká aktualizace: Queen of the Argons:
Objevení riftů
Rifty se mohou objevit v Argonea, Kargonea a Kanobia Wires. Jakmile se rift jednou otevře, tak monstra vtrhnou do cílové oblasti. Hráči se budou muset spojit, odrazit invazi a rift zavřít.
Kde já tohle už viděl *6* -
-
To je hodně "debilní" názor. Ty si jen někde slyšel slovo "rift" a teď odvozuješ kraviny. Napřed si zjisti rozdíly a pak tady mudruj.
-
-
Jakmile se rift jednou otevře, tak monstra vtrhnou do cílové oblasti. Hráči se budou muset spojit, odrazit invazi a rift zavřít.
Jaké rozdíly? Naprosto stejný koncept jako v jedné nejmenované už běžící mmo hře *3* Holt inovace je slovo, které autorům onlinovek mnoho neříká. -
-
A onu nejmenovanou hru by mohl zazalovat Raymond Feist autor fantasy knihy The Riftwar Saga. Ktera mela svete div se podobny scenar.
A co treba TES: Oblivion a jeho uzavirani Oblivion Gates? To je vlastne taky takova trhlina do jineho sveta priser....
Nebo mame jit jeste vice do hloubky a do planu existence v AD@D? -
Neviem o akej mmo hre hovoríš, ale trochu mi to pripomína "Riftwar saga" od R. Feista (80. roky).
-
-
Jo a ted jsi to rozbil! Takže ten kolega nad tebou má smůlu protože každý z nás musí souhlasit s tím že Rift je výmyslem Feista což znamená že každý hra která kdy použila Rifty jako trhliny pro přechod od někud někam jsou jen kopie *1*
Samozřejmě to byla první asociace co napadla i mne MMO Rift a TERA Rift...ale říct že to kopíruje je hloupé.
-
-
O inovaci nemluv. Kdyz se o ni nekdo pokusi,hned je mu vycitano ze tam a onde to bylo lepsi. Dnesni hraci jsou lini se ucit nove veci. Kdyz se vyvojari naopak drzi zajetych koleji,ti stejni hraci si stezuji na kopii te ci one hry.
Nnei cesty zpet. -
-
Rift je prostě trhlina. Máš jiný adekvátní překlad? Mechanika použití může být úplně jiná. To že se tam objevují mobové je jediná společná věc.
A nepoužívej slovo koncept, když jeho význam neznáš. Zatím máš pouze základní informace a o konceptu nevíš nic. A i ty základní informace mohou být zavádějící. -
-
Když jsem o tomto následujícím korejském updatu četl poprvé, tak mě v souvislosti s tímto taky napadla onlinovka RIFT. Ale určitě se budou herní mechaniky invazí v Teře lišit.
Jinak ještě dodám, že Frogster se vyjádřili, že by rádi tento update implementovali do evropské verze ještě před ostrým startem. -
To, že se někde otevře trhlina, vyhrnou se z ní mobové a začne nepřátelská invaze, kterou hráči musí potlačit a rift zavřít, aby tohle ukončili, to je pro mě koncept ( = první předbežné zpracování, návrh, nákres, představa, myšlenka ). To, jak to bude probíhat pak souvisí s nastavením herních mechanismů jako takových tzn. zpracování konceptu.
-
-
Ale tak já si až tak nestěžuji, jen prostě ten rift mě bil přímo do očí. Jinak jsem rád, že tuhle hru tu Ring zmínil a připomenul mi ji. Takže já ji určitě rád vyzkouším, koupím ten jejich mini pre-order na beta testy a uvidíme. D3 a GW2 stále v nedohlednu, tak mám spoustu času *1*
-
-
-
-
-
kingdom under fire II ........ http://www.youtube.com/watch?v=Rq-lbCJ400M
ty prsa jsou proste famozni... njn. -
jako ty prsaty zensky ok, ale za elinku muze hrat za a) dite do 10 let, za b)pedofil. Nic mezi. Muj nazor.
-
-
Presne tak. A uplne nahlavu je takova elinka TANK..s mecem vetsi nez ona...
-
-
To Ringwraith:
Tak jsem to zahrál a mé hodnocení : -Hra jo to docela dobrá ale skončí to jako Aion.... -
-
Aion byl z dlouhodobého hlediska fail, to je fakt a není po moc pěkná prognóza pro další velká korejská MMO tady na západě. Snad se mu povede aspoň jako F2P.
Avšak Aion taky byl, co jsem slyšel, obrovskej grind a TERA... no, prvních 22 levelů jsem jako grind nepociťoval ani v nejmenším. O vyšších levelech budou vědět hráči KTery... pár tady v ČR taky je, pokud vím. -
-
Ve výsledku za Fail Aionu nemohl ani tak ten grind ale spíš nezájem NCSoft Korea o evropský (potažmo americký ale tam je situace podstatně lepší) trh. Aion tu vydali jen tak z rozmaru (doufajíc že "dobré" jméno hry jim vydělá balík samo o sobě) a bylo to dost vidět na absenci GMek, CMek která na forkách vyloženě lhala a neochotě NCS Korea ve hře cokoliv změnit.
Tohle všechno vedlo k odlivu lidí ze hry a následnému "server merge" (naprostá katastrofa - jestli někde byl "server balance" tak ho merge naprosto zk... pokakal. Což vedlo k nevyváženosti stran, kde pak jedna strana držela taktické lokace skoro rok v kuse (!!!). Povolení transferů jednotlivých hráčů mezi servery ze hry následně udělala "easy mode" pro silnější stranu. A tohle vedlo k dalšímu odlivu hráčů.
Přičtěme k tomu, že systém "counter class" Aionu nic neříká (Nagearovaný Sorcerer + trochu skillu + ping okolo 50 = God mode - neexistuje proti-class). A abychom měli na co nadávat, přibyly arény 1 na 1 ve hře, kde je class balance sprostá nadávka.
Pak tu máme úžasný crafting equipu, který nikdo nedělá (je tak příšerný, že se těžce nevyplatí), a všemy oblíbený manasocketing gearu (2 týdny grindu pro prachy pryč během 2 minut a výsledek nula). A poslední whine :-) - potírání hackerů nějak vázlo .... resp. neexistovalo - na youtube jsou videa různých hackerů co pořád hrají (!!!). Uživatelská podpora vždycky napsala mail, že to vyšetří (automatická odpověď) a to bylo asi tak všechno. Platící zákazník je asi svatý.
Ke Gameforge a P2W systému se nemůžu zatím vyjadřovat. Uvidíme jak to povedou. Hůř než NCS to snad ani nejde. -
-
Oh god, tak pokud hra opravdu měla tolik problémů + navíc nezájem NCSoftu, tak se nedivím jak to s ní dopadlo.
No, Frogster se s Terou taky pere, ne že ne, třeba Sneak Peak proběhl až týden po tom, co byl naplánován, jelikož v řádném termínu jim prostě absolutně spadly servery. Ale mají zatím po CBT1 -> 4 CBT + 1 OBT ještě čekají, takže je prostor testovat a vylepšovat.
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=g5GdlUffx14
nadhera. -
-
Prečo sa tie postavičky vrtia akoby tancovali rumbu? :D
-
-
a hlavne jak se oblikaji :D moc mi to bojovnice nepripomina :D
-
-
a neco taky ze hry
http://www.youtube.com/watch?v=FFsqivmNzsk -
Naprosto souhlasím.
To je něco co se prostě Korejskýn hrám musí nechat.
Propracování charakteru je tam na naprosto jiné úrovni.
-
-
U Tery me hodne zaujal bojovy system, pokud vyjde drive nez GW2 tak to mozna i zkusim.
-
Mohlo by to byt celkem zajímavé i grafické spracovaní je pěkné, ale strašně mi vadí jak všude dávaj ten japonskej styl :( . Nemám nic proti tomu když se to někomu líbí, ale dnes je to skoro v každé onlinovce.
-
Tak jsem hral betu a moje dojmy :) :
1. opravdu pekna grafika ale stale omalovanka
2. uplne trapni mobove a nektere rasy.
3. nove urovne glyphy uplne nezazivne zlatej skill strom.
4. nejtrapnejsi veci z wow okoppirovane jako nudne litani z mesta do mesta 5 minutove.
5. krome bojoveho systemu, ktery neni ovsem novy uz byl ve hre SPELLBORN kterou frogster nechal zamerne skrachovat.
6. Takze zklamani, prisel sice novy bojovy system ale hru pohrbilo kopirovani a zamereni na skupinu deti od 5-10let.
Ale skvely konkurent pro pandi WOW :).