Přejít na výpis diskuzí
Tera představuje holčičkoidní rasu Elin
2.3.2012 | Aleš Smutný
228 příspěvků
-
To Konzolista - To, že jsem všem pro smích, mi píšeš v každém druhém příspěvku, takže jsem to již stačil vstřebat, řekl bych... Ale musím to napsat i tentokráte - Na tom, co si o mně místní diskutéři myslí, mi pramálo záleží. *4*
-
já už rezignoval na tebe, nemá to cenu, jsi pro smích všem kolem, to by ti jako vizitka mělo stačit a jestli ti to nedá facku, tak už nic.
-
TesteraThor
Co je tohle za debila, to se nevidí. Hele koriguje vůbec někdo diskuze? Nechci aby to bylo jako na idnes.....Kde cenzor je p*ča a diskuze o hovnu. Budete doufám promazávat tyto příspěvky, které se vůbec netýkají tématu (diskuzní trol, jindra a podobní sice budou v prdeli, protože jsou věčně mimo, ale bude aspoň klid) -
Ringwraith: Opravdu... aha, tak to sem na to video asi spatne koukal, na ty tvy "cenzurovany" screeny u minulyho tematu taky... V tyhle diskuzi tu s tebou koncim, muzes si jit v klidu hrat tu svoji Beta UchylMMO dal.
-
Já to nikomu neberu, nemám problém s tím, že má na mě někdo názor, ať je jakýkoliv (už jsem to tady říkal mnohokrát). Jen to uvádím na pravou míru, když mě s tím konzolista osočuje už snad popáté... *4*
-
Ovšem až na to, že když někdo má nějaký nick a jeho chování tomu i odpovídá, tak se tím v očích ostatních vyprofiluje. BORECEK se v diskusích chová spíš jako blbeček, proto ho za malého borce jen těžko můžeme považovat. Stejně tak moji řiť, kromě nicku, na diskusích nevystavuji, proto se mnou může být jen velice těžko srovnávána. Ty se ale jako diskusní troll prezentuješ nejen nickem, ale i slovem v diskusích.
Takže možná se tak sám nevidíš, ale jako trolla tě považují ostatní. Tím proti tobě nemyslím nic zlého, jen se to snažím uvést na pravou míru. *3* -
Přesunuto
-
Pochop laskavě, že nikdo v západní verzi hry nemá možnost koukat pod žádný sukýnky.
-
K tvoji smule do vyvoje a vzhledu ty hry nemas co kecat, takze hraci maji moznost hrat za polonahy deti a cumet jim pod sukynky... O cem, ze se tu celou dobu bavime? Ach tak, uz sem si vzpomnel, ze je to normalni... Ne, neni.
-
Tak na brífingu?
To je jedno, já ti to i tak volajkuju! -
Dios mio! Stay back, Japan!
-
Takze se shodnem, ze urazet je spatne, ano? Ty si zacal, ano? Kdyz nekomu reknes biodron a myslis tim blbecek, co neni schopnej hatovat hry od BW jako ty, stejne tak jako ruzny variace nerdu, cimz vubec nerikas, ze dotycnej nema jinej socialni zivot nez ten na internetu, tak tomu rikam herni rovina... Ty mi chlapce nemas co mluvit do duse, protoze takovej sajrajt jakej ty mas ve svy, to sem dlouho nevidel.
-
pwned! +1
-
To Konzolista - O děkuji... *3*
-
přesunuto
-
Kdyz jsem je v CBT poprve videl tak jsem si taky rikal ze je to trochu ujete, ale po chvilce hrani se mi zacaly libit... jsou roztomile... A jestli Teru budu hrat tak rasa Elin je vaznej favorit.
-
hele mně je to v zásadě jedno, pochybuju, že tě tu ještě někdo bere vážně, jsi takovej docela vtipnej mimoň, kterej plácá kraviny a jestli se tim baví, tak prosim. Ale nemysli si, že je to nějaká velká zábava, protože fakt nee. Je to hlavně o tom, jestli ti stojí za to s tim ztrácet čas, jinak si dělej, co chceš, seš snad svobodnej člověk..
-
To Nemesus - To mě těší, že v tobě vyvolávám soucit... Já ani nevím, co na to říct. Jsem dojat, že se nademnou pozastavuješ. *9*
-
To konzolista - Pokusím se zpytovat svědomí v temné místnosti za dlouhých zimních večerů a uvidíme. *3*
-
To Hairy_Ass:
Takže pokud má někdo v nicku "BORECEK", tak je pro tebe malý borec, a pokud má v nicku "superhovna", tak ho považuješ za hromádku exkrementů? *3*
Mimochodem, když se podívám na tvůj nick... Ehm. *5*