Přejít na výpis diskuzí
Tera představuje holčičkoidní rasu Elin
2.3.2012 | Aleš Smutný
228 příspěvků
-
tak si změň nick, protože je to smutný pak.. Stejně tak fan of Dan Closet a Skyrim Hejtrprotožejetoúspěšnáhracovydělalapřesmiliardu.. Smutný, fakt.
-
No offence, ale ty ho máš přeci rovnou v nicku. *15*
-
Činí mě hrozně šťastným, jak smutně teď působíš, mám zoufalej pocit jak kdybych velkýmu trollovi teď sebral hračku, brrr. A co si chci dokázat? Věříš, že ani nic? Po pročtení této diskuse už není co dokazovat, karma vás rozemlela jak malý děti. Dny tvého trollení jsou sečteny, fanboyi.
-
To Konzolista - Já nebyl ten, kdo se prohlásil za trolla. ,-)
-
Nevím, co si tím chceš dokázat, ale pokud tě to činí šťastným, budiž. Jelikož mě tato diskuze zajímá, tak v ní jednoduše diskutuju... Co se Ringwraitha týče, napíšu mu, pokud mu chci něco říct. Stejně tak i u Cahira. A pokud mám na něco názor, tak jej vyjádřím...
-
on to nikdy troll nebyl a nikdy vlastně netrollil, protože to neumí .-)
-
Já taky souhlasím, že vizuál Elinek je na štíru.
Ale je to jak řekl Tanbou předtím.
Já se držel videoherní roviny. Shaker ne.
A o tom to celé je. -
Videoherní rovina je ponižovat lidi, co ty hry hrají? Ahááá..ty tvoje roviny..jsou nějaký pokřivený, nemyslíš? Seš trošku nevyrovnanej poslyš.
-
Je vidět, že přes tvé ohromné sociální kontakty na sebe musíš hrozně upozorňovat..i když trollit už neumíš, přešel jsi na novej level -> fanboye...a nejen fanboye nějaké hry, ale dokonce fanboye Ringwraitha! *15* Největší fanoušek Skyrimu a Deus Exe nám nějak zženštil.
-
Myslím, že Tanbou to vyjádřil naprosto přesně.
Já se vždy držel videoherní roviny. Shaker ne. -
Cool story, bro.
-
Nechudáčkuj, posero, sám nadáváš jak za první ligu a tady mi požgrindáš celej polštář, seber se, holčičko
-
Žádné další nenajdu, souhlasím. Nicméně, nejsou potřeba. Psal jsi abych ti nepodsouval nevyřčené názory. Jak vidno, podsunuto nebylo nic. Označil jsi hráče rasy Elin za pedo úchyly. Dvakrát. První případ jsi nyní sám potvrdil že jsi tak udělal s radostí, druhý je opravdu diskutabilní. Je to tvé mínění, nemám s ním problém. Naopak částečně souhlasím, že vizuál rasy Elin je na štíru.
Pokud bych byl v rozhodčí roli ohledně TERy, nechal bych tuto rasu ve hře, ale grafikům bych vydal příkaz tyto bytůstky (male i female) vybavit výhradně extra brněním a do popisu napsat, že se jedná o rasu, která je o přírody velmi subtilní, a proto musí spoléhat výhradně na pancíř. -
Je vidět, že zvesela naléváš... *3*
-
Jůůů, připadám si jak v hospodě s partou dělňasů bouchajících vztekle půllitrem do stolu.
-
lineage 2 tohle ma uz kolik? 7 let? a nikdo z toho vedu nedela a vzhledem k tomu ze tohle mnelo byt v podstate lineage 3 tak zadne prekvapeni. ale bojovi krecci se srdickem na hlave sou mazec :)
-
Ze to pises zrovna ty,ktery tady mluvi o "lesteni u grindeni" *1*
-
Ty hráčský modely jsou opravdu příšerný.... Zdá se to jako blbej vtip
-
k mymu prvnimu prispevku: ano, za to sem opravdu rad
k druhymu: vytrzeno z kontextu, par prispevku predtim sem psal dva nejrozsirenejsi duvody, proc hraci hrajou za postavy, za ktery hrajou...
1) vzit se do ni
2) protoze se mu nejakym zpusobem libi
Chapu cloveka, co hraje za draka (je to poradnej kickass), chapu i cloveka, co hraje za auto (libi se mu auta), ale nechapu cloveka, kterej si kdyz uz v ty hre ma postavy dospelych zenskych v pancerovych bikinach si radsi vybere postavicku maly holcicky, ktery je pod opravdu kratickou sukinkou videt na kalhotky atd... A ted uz vazne dost, nehodlam se k tomuhle tematu dal vyjadrovat, muzes zkusit najit dalsi moje "pochybny" posty, ale zadny nenajdes. -
Mno tak na druhou stranu,je asi jasne,na jakou sortu lidi je tato zerotizovana holcickovska rasa cilena.
Bezny evropan to asi nebude.