Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

No to me ....moc dik ....jak mi toto uniklo

• Derp_1337

Beyond All Reason vypadá fakt dobře. 

Ale mrzí mě jakákoliv absence singleplayeru. Začít rovnou multiplayerem? Tam tě za záčátku vydrtí téměř každý.

• Derp_1337

Pořád vychází spousta dobrých RTS her. Třeba série Total War. Já vím, že to není čistá RTS, protože tam jsou i tahové prvky, ale ty RTS bitvy jsou masivní součástí hry.

V hrách TW: Warhammer 2 , TW: Rome (1 & 2) , TW: Medieval jsem nechal tisícovky hodin.

Pak je ještě super W40k Dawn of War (2 & 3).

Jinak můžu ještě doporučit online kompetitivní masivní strategii: Blood of Steel. Na bojišti se utkáš s legiemi, kde nepřátelé ovládají jiní hráči. Tady fakt o výsledku bitev rozhoduje skill.

• SlavicBes

To, ze sa v hre nestavia, nebuduje a podobne, je pre mna uplne plus. Presne toto som nikdy nemal rad na RTS.

• jurb83

musim ti odporucit toto https://www.beyondallreason.info

dakovat mozes neskor :D

• "Z" dodnes si jej obcas zahraju na mobilu kam udelali ofiko port :) aneb, kdo rychleji zvladne prvnich 20 vterin hry vyhral.

• erasser

Nemohu se nepřidat, Total Annihilation! :)

• jurb83

Mna vzdy bavilo take Z, kto pamata, cerveny roboti vs modri. 

• Třeba to ještě vyladí, za tu dobu to zlevní a bude chuť na strategii, klidně zkusím.

Samozřejmě doba Warcraftů, AoE, CaC apod. už se nikdy opakovat nebude, zlaté časy nám, co jsme to zažili ve své době,  zůstanou ve vzpomínkách, ale aspoň taková malá připomínka těchto dob.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit