Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle byl jasný kup, jelikož mám Minecraft, tak tohle mně nemohlo uniknout, můžu to jenom doporučit. Momentálně to má dokonce větší hodnotu než Minecraft, bo tu je co dělat. Jenom když jsem se podíval na wiki 40+ zbraní, 9 druhů brnění a další hromada doplňků (amulety). Prostě spoustu věcí ve hře, která Vám vydrží desítky hodin, než je vůbec objevíte. Stavět se tu taky dá, ikdyž to na Minecraft nemá, ten má výhodu 3D a v tomto ohledu je to znát. Spíš se v Terrarii bojuje, no.
  • El-Bravo
    jestli je hra chytlavá a má parádní hratelnost, háčky moc nehledám ;)
  • Minecraft hraju uz nejakou dobu, vcera sem zkusil tohle a jak se pise v titulku.. hodne sem se divil kdyz jsem se o tri hodiny pozdeji podival na hodinky. Oproti MC to je sice 2D ale to ma taky sve kouzlo + jsou tam prvky z Dwarf Fortress. Takze shrnuto... kouzlo opet funguje, dejte lidem piskoviste a oni si budou radi hrat :)
    • ano, pískoviště je asi nejdokonalejší hračka, kterou nic nepřekoná, a to myslím i to se skutečným pískem (úměrně k věku je potřeba to pískoviště trochu upgradovat, to je fakt :-D )
  • Zveme vas na nas novy server.
    Novy svet Liaara ceka na sve prvni osadniky !
    Pripoj se a vybuduj svuj dum jako jeden z prvnich !

IP: 194.212.153.87
    Port: 7777
    Hraci doba: 24/7
    Admini pro registraci: Vodnik, Snake
  • Kruci teď jsem u toho strávil dvě hodiny, místo učení! Fakt díky, že jste mi tu hru ukázali :D
  • *16*?!?Co si to jako myslíš?!?*16* Terraria není klon je to dokonce, lepší hra než Minecraft! *16*
  • mozem len potvrdit pribeh z hrania, ktory sa ocitol v clanku.....nainstalujem pred polnocou...hram...pozrem na hodinky a je 5:00 rano...minecraft ma zas az tak nechytil, pretoze vam po case neostane nic ine len stavat...niekde som cital vetu "takto mal vypadat minecraft" a mozem len suhlasit...toto je proste zabava...a bodka.
  • Rozjel jsem server pristupny pres hamachi:

network: TerraHK
    pass: terra123
  • já si mislím že terraria je docela dobrá hra.ale abych vám řekl mám odehráno 309 hodin.ale to je teda opravdu rare a ještě vám řeknu dnes jsem hrál 6 hodin. víc už vám neřeknu.
  • ahoj kdyz si nainstaluju terrarii pak ji spustim tak se mi ukaze ze terrarie nodpovida Prosím poradit *16* skip72
    pro autora:terraria neni 2D minecraft :)......protoze minecraft je zalozen na pokladani bloku zatim co terraria je na smysl RPG :)

Jo to 2D minecraft

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit