Přejít na výpis diskuzí
Terraria je 2D Minecraft a připraví vás o čas
19.5.2011 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Takže terrari jsem si stahnul a vsechno udelal jak se ma ale kdyz spuštím Terraria,exe tak mi to napise ::: 8.4.2013 18:10:56
System.DllNotFoundException: Knihovnu DLL steam_api.dll nelze načíst: Uvedený modul nebyl nalezen. (Výjimka na základě hodnoty HRESULT: 0x8007007E)
v Terraria.Steam.SteamAPI_Init()
v Terraria.Program.Main(String[] args)
Ale ja jsem si nic nesmazal mam to tam jak sem si to stahnul poradtte mi dekuju . *1* mam si jeste neco stahnout? -
Venca není to pravda minecraft je lepsí na proskoumávaní atd a v terari bich te chtel videt jak treba delas parkour v minecraftu jde ohodne víc veci a takle v terari jen chodís a delas blbosti zatím co v MC normalne zijes terarie je spíš fantasy hra a minecraft je o přežití terka(terarie) je jako naka hra na mobil či jí najdeš na nake strance s hrami je to dobra hra ale horší neš MC je určite JO A NEVÍM PROČ SE NA MC NEDÁ KOUKAT A NA TERARII JO ?? TERKA JE JEN PLACKA *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* vím že sem tedka chtel poradit s terarii ale nechapu co proti mc máš vím že sem tady toho psal hodne ohledne kritiky terarie *1* *10*
-
cau multak bych chtel vyzkouset ale icq nemam
-
znáte číti do minecrafu *3* *3* *3* *3* *3* *5*
-
rád bych něco ve hře prožil... pobyt na pískovišti to opravdu není ..
-
-
Myslím že v dnešní době snad máš možnost si vybrat hru, která tě baví a líbí se ti. Když tě neberou hry jako Minecraft, dobře, chápu to ale nadávat na ně v diskuzi nemusíš. Tím jen dokazuješ svojí inteligenci. I takové hry se dobře prodávají a spousta lidí je miluje. To dokazují prodeje Minecraftu.
-
Don't feed the troll!
-
A já jsi rád zahraji, něco s geniální hratelností a to Minecraft a podobné hry nabízejí. Ale chápu, že opice jako ty, láká jen skvělá grafika a střílení tupých panáků v CoD.
-
-
No ja nevim, na grafiku u her nekoukam...ale gamesky tohohle typu me jednoznacne nelakaj...a 10€ za neco takovyho...no...asi si to kupce naslo, ale pro me je to nepochopitelny :-)
-
ó, jak mě znáš ;)
-
-
Václav Chlouba, bydlíš v Chomutove, hraješ si na grafickýho designéra aka holka pro všechno v reklamní agenture Sopko. Máš vystudovanou prumyslovku.. poslední orgasmus si měl u crysis 2 a nemužeš se dočkat dalšího u MW3.. možná si o sobě myslíš, že jsi hrozně drsný ale to bude tím internetem, že?
-
-
heh a už si upravil profil... *4*
-
Muhehehe, tak to se náramně povedlo *1* *1*
-
-
Velmi vtipne... :-) Ale nekdo si o to holt koleduje... :-)
-
-
-
Václav Chlouba, profesionální grafik z Chomutova, zaměstnán u reklamní agentury Sopko, služební telefon 775 110 678.
Zjevně teda profesní deformace... *5*
-
-
-
-
Myslím že ty dvě hry jsou úplně něco jiného. Minecraft jsem hrál chvilku a je to celkem dobré, až na to, že se na to nedá koukat. Tvůrci terrarie minecraft okopčili a sami to přiznali a tvůrci minecraftu zase berou terrarii jako dobrou konkurenci. A mají proč. Terrarii jsem "projel" asi 5x... Tím myslím, že jsem si postavil baráek z cihel z hellstonu, měl jsem full meteorite,hellstone a jungle set. Do zombíků při blod moonu jsem střílel star cannonem a poletoval jsem si v raketových botkách. Až na ty cihly a zombíky nic podobného v minecraftu není. To je ten rozdíl. Pokud chce někdo stavět ok. Minecraft je lepší. Ale pokud chce někdo opravdu prozkoumávat, zabíjet bosse atd ať si to vyzkouší. Určitě se mu to vyplatí.
A doporučuji těm, co si chtějí zahrát multipl. aby si stáhli hamachi a oslovili 2-3 kámoše. Terra v multiplayeru je 10x lepší. -
Ahoj prosím vás poradí mi někdo?,když hraju terrarii na jednom počítači na kterém ji už hrát nebudu jak si mám přetáhnout SAVE a všechny světy atd,na druhej počítač?Odpovědi prosím na e-mail 107998@seznam.cz ...děkuji