Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "protože Terraria podporuje pouze hru přes internet,"
    Tato informace je zavadejici. Hraju tuto hru v coopu s mym 7 letym synem normalne pres LAN, neni treba ani upravovat jakekoli soubory. Jeden pocitac je hostitel (ale zaroven se na nem da hrat) ostatni jen napisou jeho lokalni IP adresu pro pripojeni.

    S Dwarf Fortress (DF) to opravdu srovnat nejde. Terraria je jednoducha sandbox hopsacka, ale velmi navykova na par vikendu. Navic kazdy patch prida vic zajimaveho obsahu nez rada placenych DLC u AAA titulu. DF je komplexni a opravdu Hardcore vyzva. Do Terrarie proniknete za odpoledne a vydrzi vam mesic dva a vzdy se po patchi na jeden dva vikendy vratite. DF hraju uz 3 roky a to jsou opravdove permanentni herni orgie. Zrovna vcera si jeden muj uzasnej Urist McLemra usekl vlastni sekyrou nohu pri treninku a vykrvacel. Nez jsem ho stih pohrbit tak zacal hnit a smrdet a protoze jsem mel kasarna na trenink blizko vchodu tak mi to nastvalo pulku trpajzliku. Do toho prijela karavana kterou pred branami myho hradu naporcovala invaze goblinu. No a kdyz to sli moji civilove uklidit tak je odriznul obri Ettin a protoze jeste nebyly na hradbach dobudovane strilny a Urist McLoudal pozde zatahnul za paku u padaciho mostu tak jsem ze 160 clene pevnosti uz zase na 90 lidech. Ettina jsem nastesti polamil do klece a putoval k dalsim asi 30 goblinim veznum. Zkonfiskoval jsem jim vybaveni a protoze jsem jeste neobjevil jiny kov nez tetrahydrit tak me prisly jejich zelezny veci vhod. Ta med a stribro z tetrahydridu na zbrane nic moc. Z medi delam klece a stribrem zdobim nabytek. Pevnost je aktualne stabilizovana a pro zajatce stavim hezky pelisek. Tam je bez zbrani vypustim na dohled Urista McSikmyWoko a snad se na nich ten pacholek nauci aspon strefovat z kuše, kdyz nebudou mit kam utect a on bude v bezpeci ochozu na hradbach.
    Pevnost mam snad stabiliuovanou i kdyz nevim jak si muj lekarsky tym poradi s 8 zranenymi civily. Minimalne pulka z nich jsou dozivotni lezaci. Muj nejlepsi šermíř prisel o levou ruku takze pristi bitka je pro nej uz bez štítu. Snad není levák. Ale doktoři to yčistili, zafačovali a snad už za půl roku bude zas trénovat. Možná že jej ale přes alerty nastavím už jen jako trenéra veterána pro nové rekruty. Skilly na to má..
    Zkuste tohle v Terárii pane Corwine *3*
    • Zavidim...
    • Docela jsi me navnadil... mozna se na to podivam :)
    • get a life *6*
    • Kdyby ste raci vsecehn ten cas venovanej DF a obvzalste uceni se jak hrat DF venoval synovi, bylo by to urcite prospesnejsi, pro real life :) jen rypu, spis de o to ze DF opravdu pusobi jako jedna z tech "get a life!" her, i kdyz podle toho jak o tom pisete, to zazitkama castecne vraci ten promrhany cas
      • Každý má nějakou zábavu, každý potřebuje čas pro sebe... A Dwarf Fortress je pro to rozhodně konstruktivnější a lepší než CoD a podobně. :-) Je pravda, že už je to trochu extrémně komplexní hra, ale pořád lepší než žrouti času MMO. :-)
        • omg CO KECAS ! CoD JE NEJLEPSI !!!!!!!!!!1
          • can't tell if trolling or just stupid ....
            • 100% troll, to dokazuje už dlouho. :-)
    • Tak já samozřejmě vím, že je to o něčem jiném. :-) Jenže i tak má Terraria feel spíš DF a ne Minecraftu, kterému se zase podobá v té "jednoduchosti", kdy hrajete za individuum, ne trpasličí pevnost. Prostě je to něco mezi - je komplexnější než Minecraft a ne tak moc komplexní jako DF... :-)
  • Protože grafický vzhled hry neurčuje její kvalitu a hratelnost. Třeba časem vyrosteš a pochopíš.
  • Pro lidi trpici demenci, idiociii ci cimkoliv podobnym - neni to MINECRAFT! Zalezte zase do diry. Terraria je vyborna. minecraft je vyborny a jsou to hry velmi, ale opravdu velmi JINE!
    • V porovnani s celym spektrem ostatnich her jsou velmi PODOBNE... :)
  • Je to naprosto vynikající hra. Je úplně jedno, jestli to hrajete v rozlišení 800x600 nebo Full HD, je to pořád stejná bomba. Po update 1.0.6 si dovolím tvrdit, že hodnocení 10/10 je adekvátní. V procentuálním pak jistě 98-99%. Pokud by si to tato hra nezasloužila, tak pak už žádná. Jen musíte dávat pozor, abyste pochopili smysl té hry. Pokud ji někdo odsoudí, protože Crysis 2 má lepší grafiku nebo protože Fallout New Vegas nabízí více zbraní, tak je něco špatně. Jakmile si vyrobíte první kýbl a dáte si ho na hlavu místo helmy, tak pochopíte :) BTW: Social sloty jsou vynikající vychytávka, která by oddteď měla být povinná v jakémkoliv RPG! Jdu hrát...
  • sice mam indie hry posledni dobou radsi nez radoby AAA tituly ktere firmy chrli jak na bezicim pase, ale i tak mi prijde vysledne skore nadhodnocene..
    terraria je skvela hra, ale nedal bych ji vic jak 7-8/10
    • 7-8 a 9 je dost blizko u sebe... hodnoceni je vzdy subjektivni, v cem je problem? Kdyby se tve hodnoceni lisilo o 5 bodu tak to chapu ale o jeden? Nikdy nehodnoti vsichni stejne...
  • Autor pise ze je problem zbierat meteorit. Ved je to uplne lahke a to nepotrebujem mat na sebe helmu z obsidianu. Staci si zo sebou doniest par kusov dynamitu a hned to mam pozbierane.
  • V Minecraftu se staví, v Terrarii objevuje. *4*
  • Terraria je podle mě trochu lepší než Minecraft, protože (jak už tu někdo řekl) 2D je přehlednější než 3D, a taky mi ty Bossové připadaj mnohem víc propracovaný než Wither nebo EnderDragon. Ale je to jenom můj názor, nechci nikomu nic brát
  • Minecraft zbožnuju a o Terrarii už nějakou dobu uvažuji. Nastává víkend a tak se pustím do téhle gamesy, která stojí za to!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit