Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo, jak prodat auto bez nutnosti kupovat nové do plné garáže? Nebo je to jedna z věcí, které v TDU2 chybí (dle mě dost podstatná).
    • Tiež som túto možnosť nenašiel...
  • KIMCID
    Hraju a celkem mne baví, jako předešlej díl.Kdo od toho čeká vic ať si nepořizuje.Kdo má rád auta a chce si u hry odpočinout tomu doporučuji.
    • Jo vystihls to. Hra je urcena pro ty kteri maji radi auticka ale ne pro ty co maji radi jejich rizeni.
      Kdyz vemu volant do ruky chci mit pocit ze ovladam vuz kery ma nejakou vahu a setrvacnost kera mi umozni to auto dostat do rizenyho smyku a tento ovladnout. Bohuzel auta TDU2 maji nastavenou vahu i teziste prapodivne a auta se chovaji nevyzpytatelne. Jizni model nedosahuje kvalit ani tak starych her jako CMR2 nebo Rally Masters a nebo dokonce prvniho Drivera.
      • KIMCID
        pokud to neni origoš simulator pro opravdové jezdce tak nehledej v HŘE realitu *3*
        • Driver ani Colin 2 nebyla žádná realita. *1* Ale prineslo to pocit uspokojeni z jizdy.
          TDU jednicka ten pocit prinasela jenom jako simulator autoskoly. Pri paprdovske jizde ala prohlidka krajiny to bylo celkem hezky a jezdeni me bavilo. Mel jsem tu hru na disku celkem dlouho a obcas jsem si pro relax zajezdil. Ovsem zavodeni bylo hrozny a na ten gumovitej pocit z jizdy jsem si nikdy nezvyk. Proste vznasedlo kazdym coulem.
          Dvojka mi neprinasi pocit uspokojeni z jizdy ani pri paprdovskem rizeni. Mozna na rovince. *5*
        • Nikdi nehledá realitu, ale ucházející jízdní model který by ti neznechutil celou hru.
  • Ja nevim. Produkce asi vsadila na cilovou skupinu malejch deti co jeste skutecny auto neridili a metrousu a homosexualu kery budou travit cas po dejchancich a mejdanech. Auto pouziji jenom na to aby si vydelali na plastickou chirurgii a koupi novych hadriku.
    Takovej klasickej paradox. Dobrej napad se zvrhne nekam uplne jinam a hra nakonec vubec neni urcena pro lidi co maj radi volanty ale pro lidi co si libuji v hromadeni barevnych cetek. Simici na kolech. *11*
  • Osobne si myslim ze je onen jizdni model nejak buglej. Lepe receno ze na mod sport funguje daleko realisticteji nez na mod hardcore(nepodarilo se mi zjistit co vsechno nastaveni sport pozapina, ale treba jsem jen malo cetl). Neovladatelnost a nepredvidatelnost nekterych aut je zpusobena jednoduse tim, ze autor zataci v mnohem vyssich rychlostech(F1cku, aby zvladala pravouhle zatacky ve 150 bez ztraty gripu jsem zatim nenasel). Simulace nahonu je obstojna(ikdyz GTIcko co se jako predokolka zurive pretaci je celkem usmevne). Jizdni modely jsem porovnaval hlavne ve svem milovanem TVR Sagaris, ktere se v TDU1 dalo 'ridit myslenkami'. To se bohuzel o dvojce rict neda diky...nevim jak to vyjadrit...pocitu tezkopadnosti? Zrejme ano. Jo a to ze jdou prodavat auta jen za zcela specifickych okolnosti je taky docela svanda. Alespon ze uz jsou silnice krivky misto pospojovanych usecek :-) Dokonce i na Oahu...
  • Takže přesně to, čeho jsem se bál. Od bety prakticky nic nezměnili, tedy podle recenze. Mají bezvadnej recept na báječnou hru, mají dostatek financí, času, celkem slušně vybudovaný jméno a na trhu není žádnej substitut. A přesto to pos...kakaj. Tomu se říká kumšt panečku *4* Na frikulíny mám alergii. Už z videa, co vypustili němci, se mi chtělo zvracet. Díky Edene, v koutku duše jsem marně doufal, že tenhle super koncept dokáže někdo hezky zpracovat. Nejhorší byl jízdní model, to je vždy alfa a omega. Z recenze vyplývá, že se asi nic moc nezměnilo. Kruci *10*
  • Je to sracka.
    Ovladani hruza.
    Grafika hnus na dnesni dobu.
    Predstavoval bych si hladsi beh na pc na zeleze 2600k 4,85 ghz, 4gb ram a hd6870

Vyhlizim shift2
  • mne pride jazdny model lepsi ako v jednotke. asistenciu mam na sport a hram bez volantu na xku. kazde auto sa inak chova( FWD,RWD,AWD) a z jedinym autom co ked dostanem smyk a obcas nedokazem vyrovnat tak to je stary mustang fastback. po case sa na ovladanie da zvyknut. z hrou som spokojny ako to bolo u tdu1. uz cakam len na origoš a vyskusat online. peace
    • ucho
      fajn, když jsem poprvé sedl u TDU1, přišlo mi ovládání divné, celý ten jízdní model. po asi 4 hodinách mi přišel ale naprosto v pořádku a vyhovující (ano, až přibližně po 4 hodinách hraní koupené TDU1 jsem změnil názor na kvality hry z rozporuplného počátku). tak jsem zvědav, jak to bude u dvojky a jak to ovládání vleze pod kůži. (arkáda mi nevadí, chci od toho hru, ne simulaci reality :) )
      • Já jsem na TDU 2 už něco odehrál možná víc, než ten moula co psal ten článek. A bude to přesně tak jak očekáváš. Napřed to bude seznamování se s tím jízdním modelem, kterej ti nejdřív příjde fakt divnej, ale po pár hodinách si zvykneš a budeš si pěkně zatáčky projiždět smykem naprosto v pohodě. Volant chce docela dlouho nastavovat a ladit tak aby ti to vyhovovalo, ale nakonec budeš spokojenej.
      • KIMCID
        U dvojky je to podobné.Musí se té hře dát šance a pak to začne bavit.
  • strašná kravina už sem to smazal *11* *12* *11* *12* *11* *12*
  • GTA4 má podle recenzenta "slabší grafiku"? Já si v GTA4 naopak užíval naprosté audiovizuální orgie s nejcitlivěji stylizovaným pojetím za hodně dlouhou dobu a nic na tom nemění fakt, že Crysis měl více polygonů, např...

Ale proti gustu...

Nicméně, tohle není k TDU2, takže :X
    • Taky jsem tu zminku s GTA nepochopil :))
  • Dobra Grafika a dobré detaily aut
    Ale fakt se to blbě ovládá to řídění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit