-
takové požadavky dovedu splnit, takže jsme dohodnuti?
-
dole máš takové žluté tlačítko reagovat, nemusíš psát každý post zvlášť a zbytečně to tu spamovat
ale já tvému jasnému požadavku rozumím rád vyhovím, chceš PC, které bude výkonostní ekvivalent PS4 v počtu 200 kusů, PS4 je dnes už obstarožnú HW, to opravdu neni takový problém, myslím, že se nám tu rýsuje docela zajímavý obchod pokud jsi dostatečně solventní, v tom případě si ale nemyslím, že je vhodné úrážet někokho, s kým se právě chystáš uzavřít obchod za 1,2M, trochu obchodní etiky můj východní kolego, j8jo kdybys chtěl, můžu ti ke každému kousku dodat i antivirák zdarma, jakou máš adresu? pošlu ti rozpracovnou nabídku
PS kdybys chtěl těch PC 500, můžeš je mít i za 5k jedno a klávesnici a myš k tomu zadara tak dej vědět -
"podmínky jsou jasné - PC za 6k, bez moniitoru a periferií, na kterém poběží hry max 30fps v HD, s Linux OS jako má PS4, pán si přál 200 kousků pokud si dobře vzpomínám, neni problém, na tako nízké nároky opravdu nepotřebuješ kdovíjaké dělo, rád tvému požadavku vyhovim"
- by ZZ: didakticky pripad arogantneho PC flame troll idi*ta, vsetci si berte priklad.
Mojou opakovane a JASNE definovanou poziadavkou bolo herne PC v cene 249 eurovej slim PS4 a to PC - MUSI zvladat vsetky myslitelne multiplat hry, ktore bezia na tej PS4ke rovnako dobre alebo lepsie !! a zaroven rovnako ako ta PS4 sa nesmie toho PC dotknut ludska ruka /ziaden HW upgrade/ kym SONY tu PS4 nestiahne z trhu !!
Co nebude o rok ani o dva, ani o tri. PC hraci ma TUTOVO presviedcaju, ze podobne PC je rutina a v sekunde ho mam na stole. Marne cakam uz druhy den. Vsetci vieme, ze je to totalne a v celom rozsahu nerealizovatelne.
Takze uz ZZ drz hubu, na tvoje spam troll posty nech ti odpovie skusenejsia a trpezlivejsia redakcia games.tiscali. -
jen plz pošli 1x výpis z účtu, ať vim že si to můžeš dovolit a jen mě tu netaháš za fusekli a můžem to rozject
-
podmínky jsou jasné - PC za 6k, bez moniitoru a periferií, na kterém poběží hry max 30fps v HD, s Linux OS jako má PS4, pán si přál 200 kousků pokud si dobře vzpomínám, neni problém, na tako nízké nároky opravdu nepotřebuješ kdovíjaké dělo, rád tvému požadavku vyhovim
-
Skladam PC dlhsie ako 25 rokov.
Jasne som ti povedal aby si uz prestal dristat a ake PRESNE PODMIENKY mas splnit aby si prekonal ponuku tej prasivej 249 eurovej PS4, ktorej mate plnu hubu.
Nikto tie podmienky splnit nedokaze, tato tema je tymto uzatvorena. -
Jo, reakce hodna PC fanatika...co se rodicovskych nakupu tyce, predpokladam, ze se ridis pravidlem - podle sebe, soudim tebe...ale nevadi, ve tvym veku ti mozna prospeje hrat si na velkeho kluka v anonymni diskusi... ;)
-
pokud si můžeš dovolit těch 1,2 Mega za těch 200 PC, máš je mít, zcela vážně
-
já to dokážu, psal jsem ti, že pokud to myslíś vážně 1,2m tak ti těch 200 PC po 6k seženu..PS4 OS běží taky na Linuxu,chtěl jsi ekvivalnt, máš ho mít
-
"super herne PC na linuxe", takze v skratke - nikto z vas nedokaze postavit podobne PC za 249 euro s jasnymi podmienkami ako som udal proti tej vylizanej, prasivej bla bla hriankovac PS4.
Tesilo ma, koniec srandy, na detinske PC troll kecy uz nemam cas. -
napis mail a dohodnem se
-
OS Linux, jako na PS4
co bude v budoucnu ti nikdo nezaručí, pouze současné hry, ale můžu ti sehnat těch 200 PC po 6k to zas neni problém, kor při tomhle množství, jen doufám, že si to můžeš dovolit, jinak nevim co tu řešíš *1* -
http://www.focus.sk/hp-260-g2-dm-pentium-4405u-intelhd-4gb-500gb-klvmys-dos-13840
- pre ostatnych, toto dostane za 249 euro aj so zarukou, fungel nove ako PS4 slim pod stromcek.
A ano, prasiva, hnusna PS4 je iks - mozno 10 krat - vykonnejsia ako tato omnipotent herna "PC radost". -
"bavíme se samozřejmě o PC bez monitoru, kde běží hry ve 20-30 fps v HD, některé starší ve FullHD na low až mid detaily bez AA, tedy ekvivalent výkonu PS4."
- by ZZ.
Akceptujem tuto ponuku, strop je 6000 ceskych za HW s OS bez monitora, prosim dodaj presne specifikacie, hry musia BEZ vynimky bezat lepsie ako na slim PS4 a musi tomu tak byt BEZ vynimky az do konca zivotnosti tej PS4, kym ju SONY nestiahne z trhu.
Inak sa zmluva rusi, beriem kludne aj 100 kusov, co 100, aj 200 co s tym budes TY robit uz o pol roka ked ti to budem vracat pri poruseni podmienok, netusim, ani neriesim.
Obaja vieme, ze podobne PC sa neda postavit. Mimochodom - "bez AA", snad 1 hra z 50 na PS4ke nema ziadnu formu AA, trochu brzdi tu bezbrehu PC aroganciu. -
hromada bludov kategorie rozpustily PC troll.
Takze este raz - pred vianocami 2016 idem okolo Datartu doslova utopenom v 249 eurovej slim PS4, nielen tunajsia PC komunita ma vsak presviedca, ze by islo o NAJHORSIU kupu mojho zivota, vylizany, tupy sony hriankovac a daju mi za 6 litrov herne - PRIAM MULTIFUNKCNE SUPER PC, co to zvladne lepsie a vydrzi dlhsie - ako ta prasiva PS4.
Zatial mi vsak nikto podobne PC nepredstavil.
TAK MI HO UZ DO PEKLA DAJTE, CHCEM SA HRAT NA UROVNI A LACNO !!
Reci o warez PC a podobne nezmyselne subjektivne plky /mne skutocne nevadi, ze si na chlapov, kazdemu to jeho, pohoda/ budem laskovo ignorovat, detto lacne GTA 5 PC za 59,99 euro pred vianocnou STEAM akciou. -
Vždy při vydání podobného typu článků si představuju členy redakce, jak si někde venku požitkářsky vychutnávají poslední cigárko, pak se smutně podívají na svět okolo sebe, típnou vajgly, pomalu sestoupí do podzemního atomového bunkru, zmáčknou červené tlačítko "publikovat článek" a pak děj se vůle Boží *1*
-
bavíme se samozřejmě o PC bez monitoru, kde běží hry ve 20-30 fps v HD, některé starší ve FullHD na low až mid detaily bez AA, tedy ekvivalent výkonu PS4
-
nejsem tady kvůli flamu, ja bych to trosku ale upravil to co rikate není zdaleka pravda, porovnávat PS4 s PC je jak slona s tygrem, jasne obe sou to zvířata, ale každý slouží jinak. PS4 proste není pracovni stroj, nelze na nem delat kancelářskou praci, porad musite mit doma PC, to znamena v pripade ze me deti mají PS4, porad mi lezou na kompa aby si pousteli youtube, ucili se s excelem a Wordem do skoly, lezli na mail, atd....co z toho udelate na ps4? kulovy, druha nevyhoda ps4 je uplne jasna, hry jsou jen placene, nerikam ze je to velky problém, není, kupuji jim hry za 250 Kč za kus v bazaru, nepotrebujou hned to nejnovejsi...na pc si proste stahnete pirátskou verzi, koupite novou hru za polovicni cenu, nebo opet v bazaru, je to dalko levnejsi a jednodussi, tak si spoctete vydaje pcčkáře za PC na urovni PS4, a vydaje za PS4 vcetne her, dostanete se daleko vejs, proc? protože sony a MS prodavaji sve stroje pod cenou a az na hrach a například také PLACENEM multiplayeru, teprve vydelavaji...a to ani nemluvim o tom, když vam konzole klekne, opravit ji je teda pekne draha fuška, prave se nam rozbila ps3 a uz to nedala, PC si kdykoliv opravuju a vymenuju dily sam, levou zadni...nic proti PS4 nemam, me to ovladani proste nesedne, myš je myš, ale detem se libi, tak proc ne
-
np. kolik že jsi jich chtěl, 10? pošli adresu, smlouvu abys pak nekafral a já ti je seženu *1*
-
PCckar a Konzolista - kdo pouziva jedno ci obe z techto slov je omezeny bezmozek.