Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale pánové, co tolik zášti? Aby vám nepraskla žilka :-) Já vám to s dovolením vysvětlím z jiného pohledu. Ten váš Šitstejšn či Lowzoli si člověk nemusí nezbytně kupovat z nedostatku peněz a protože je blbej a nevidí ty MOŽNOSTI (óóó) upgradu božského PC, ale někdy právě naopak. Tak nás nechte žít a nedělejte z nás tupce co nepochopili óóó vaši, tu jedinou a správnou MYŠLENKU :-). Pro toho kdo je otevřený názoru druhých: Myslíte, že lidi co mají Lowzoli zákonitě nemají dobré PC? Vážně, jo? .... PRD. Zkusili jste někdy Šitstejšn pustit na bečce či když se sejde pár známých na plátno a zapařit ve dvou za mocného povzbuzování ostatních Mortal kombat nebo NHLko, FIFu? Nebo patříte mezi ty co v zaprděném pokojíčku u mamky četují u LOLka či WOTka do noci a kochají se svými FramesPerSec? Pocítili jste zážitek z Last of us, Uncharted? Není lepší přestat dětinsky vřískat o zhovadilosti PS4 a jít do PC i konzole (v ceně průměrné grafické karty)? Zamyslel bych se :-)
  • Za stejný prachy to prostě není možné. Samozřejmě to člověk může obejít tím, že postaví komp z použitých dílů (jak to mají v oblibě yt kanály s budgetovými PC za stejnou cenu jako konzole), ale to se pak u použité PS4 dostáváme na nějakých čtyři a půl litru, což teda hodně štěstí se stavbou takového PC.
  • Zajímavé ze výpočty vychází pro pc. Dražší ale mp zdarma a o dost levnější hry.

Navíc je pc víceúčelové. Oproti herním zařízení kde nejsou kompatibilní všechny staré hry jak na pc
  • Tohle mění všechno: http://i.nahraj.to/f/1C10.jpg
  • Prý 4k a ono upscale lol

Pak se diví, ze na pc je na opravdové 4k náročné. Tady kecali.

60fps super. Jen opět. Je to při horší grafice jak na pc, tak nepište ty hlouposti o hw.
  • si robíš řiť ? "Ultra detaily vs medium jsou často skoro nerozpoznatelné na první pohled"
  • Já jsem s Pro dost spokojený. Původně jsem zvažoval nové PC, ale nakonec jsem to nechal být, protože když jsem koukal na nadcházející PC hry, které by mne zajímaly, nejsou na PS4 a potřebovaly by vyšší výkon, než tedy můj současný komp, vyšla mi jedna, možná dvě hry. Kvůli tomu ta fakt smysl nemá a ta PS4 mi těchto her nabídne o dost více.
    Za ty prachy to je mašina s poměrem cena/výkon, který PC za stejné prachy rozhodně nenabídne (což je teď i původní ps4).
  • jnsCZ
    Ten nápad s postavením PC jsem měl už před časem, určitě by to bylo zajímavé. Co bys navrhoval za komponenty, aby se to vešlo do 6000 Kč a běžel na tom nový Tomb Raider ve FullHD aspoň na střední detaily?
  • Samozrejme, ze pri sledovani 4k 55'' z 2-3m telky je uplne jedno aky je upscale. Je to na 4k daleko a nie je sanca vidiet tam vyhodu 4k rozlisenia.
  • Vývojáři Ark napsali, že jsou hodně spokojeni s výkonem PS4Pro, že výkon je hodný PC kolem 20-25 tisíc. Je to velice slušná konzole za slušné peníze.
  • Nejsem sice fanda konzolí, i když mám doma PS3, na kterém jsem za celou dobu nahrál asi 3 hodiny. Mám ho jen jako blu ray přehrávač, který vlastně taky nepoužívám:)
    Každopádně konzole nejsou o hraní na ultra detaily, ale spíš o levném ale plynulém hraní.
    Ultra detaily vs medium jsou často skoro nerozpoznatelné na první pohled.
    Zrovna skládám nový komp, dá se říct high-end, který budu mít na práci i na hraní a i bez monitoru se pod 50k nevejdu.
    btw, televize ke konzoli se dá sehnat i za 10k.
    Oboje má své pro i proti. Já jsem určitě pro PC, ale jsem si vědom i jeho nevýhod.
  • Aj keď som PC odborník, tak konzoly nezavrhujem. Je to pohodlné a vstupné náklady sú minimálne. Samozrejme cena hier je vysoká ale stále to je dokopy menej ako za obstojné PC + nové hry. Sockáry, čo pirátia alebo čakajú 20 rokov aby si kúpil nejakú hrui na steame za 10 centov toto nepochopia.
  • Paulcz
    "Na druhou stranu, co předvádí mašinka za deset tisíc korun, je překvapivě solidní kvalita" - ve srovnání s čím? Možná by autor článku mohl postavit PC za podobnou sumu a udělat pár testů :)

"Za 6000 Kč si herní počítač s legálním operačním systémem zkrátka nepostavíte." - Proč by ne? Bude to více "herní" než vykopávka PS4, navíc se spoustou her zdarma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit