-
jake problemy?
-
presne tak jako si sakra zahrajes ty DVE (warhammer a civ 6) exluzivni hry co na PC vysli tenhle rok, to je prusvih jak poleno:)
-
tam jsem v podstate smeroval, je to o preferencích. až na to že final fantasy je jedna hra. Jak si na konzoli zahraješ novou civilizaci?
-
Souhlas, neustale problemy technickeho razu, i kdyz treba jen minoritni na PC jsou znacne otravne.
-
Přidám se k dotazu- a jak si zahraješ na PC Final Fantasy XV? :-)
-
... a to je ta krása na možnosti se svobodně rozhodnout. Někdo to má opačně a hned je blb? Zapnout Battlefield nebo Starcraft na PC je boží, stejně tak boží je zapnout Bloodborne či Until Dawn na PS4 na velké telce a než se vzbudí manželka s miminem si na půl hoďky zavegetit. Nebo si zahrát s manželkou ve dvou autíčka o to, kdo bude přebalovat... to je ten adrenalin, který zavilý pcčkář nepochopí :-)
-
Přesně. Rád bych si jednou přečetl nějakou smysluplnou diskuzi, než nekonečné překřikování lidí, kteří evidentně nemají nic lepšího na práci. Neví někdo zda jsou někde diskuze "čitelné"? Nebo je to všude prolezlé chorobama -_-
-
Live gold vychádza okolo 3 eura mesačne a dostaneš zadarmo 4 hry + zľavy v akciach navyše. Keby čosi bolo podobne na steame tak si to predplatim. Bavíme sa o hraní , ja na tom istom PC čo hrám, nepracujem.
-
Já jsem maximálně spokojený už se standartní PS4. Opravdu můžu napsat, že jsem pyšným majitelem této konzole. Myslím si, že kombinace PS4 + ohrané PC je v současné době nejlepší možnost.
-
a jak si na tom zahraješ treba total war?
-
Jo, PS4YourSorryAss. Marně přemýšlím, jaké lepší příběhové hry než Last of us a Uncharted za poslední roky vyšly. Ok, Tomb Raider. A dááál? Meh meh meh (tak dělá koza, ne?) :-)
-
ano
-
Na games píšeš s konzole ? teď
-
Mám kvalitní PC a díky PS4 Pro na něho padá prach. PC jsem nezapl od pořízení Pro.
-
" kdyby měla PS4 internet"
Jo, PS4 vůbec nemá internet *15* Lidi kupujte PC, oni tam mají ty internety *15* -
Jediná výhoda konzol je cena nic jiného v tom není,,, kdyby měla PS4 internet, a dalších X věci jako PC tak stojí stejně jako ''drahé PC''
Kecy jako hrát s gauče si nechte od cesty i PC nemusí vážit 100 kilo a mít metr na výšku,, a navíc tam připojíte milion ovladačů a ne jenom jeden od Sony,
Hry na pc mají časem i když ne oficiální překlad do CZ, modifikace -
Mám kvalitní PC a na PS4 mi sedá prach, takže nemám důvod jít do Pro.
-
Last of us, Uncharted...
meh... -
Stejně jak člověk musí bejt nesebevědomej, že musí pořád řešit, že někdo nehraje na stejný krabičce jako on? *7*
-
Jo, tyhle srovnání, který neberou v potaz vzdálenost mě taky vždycky pobaví.