-
Prvni, co tě napadne... pivo *15* ty seš dobrej vožungr
-
Prvni, co tě napadne... pivo *15* ty seš dobrej vožungr
-
Ti co jedou sockou si můžou před jízdou dát pivko a během jízdy si schrupnout.
Všechno má své pro a proti a je absurdní někomu vnucovat svůj názor na to co je lepší. -
spíš někdo jede sockou a někdo autem, ty v socce rikaj ze nejleepsi je socka, ty v aute rikaj ze nejlepsi je auto. Kdo má pravdu? Ty v autě to je jasny :))) Muzou si jet kam chtěj, kdy chtěj, jak rychle chtěj.
-
operuji s doporucenyma cenama distributorem, treba JRC je dodrzuje, to ze nekdo prodava levneji je jeho vec, plno lidi treba v JRC nakupuje a tam rozhodne dishonored 2 1100 nestoji (v dobe vydani ho meli za 1799) A GTA 5 v dobe vydani? 1999 korun doporucena. chapes, to ze mas cas a trpelivost vyhledavat nejnizsi cenu neznamena ze to tak dela kazdy, kdyby jo tak JRC nema 25 obchodu po cely rebublice. Vetsina majoritnich prodejcu jako JRC nebo Xzone se drzi co nejbliz doporuceny cene, a prpodavaj o sto sest. Mimo realitu ses spis ty...
-
Žiješ mimo realitu. Nové PS4 hry tolik nestojí. Možná GTA5 stálo v době vydání 1500,-, ty větší kousky kolem 1200,- a dost věcí stojí kolem té tisícovky (viz třeba Last of Us v den vydání).
Watch Dogs 2 máš teď na PS4 taky za tisícovku. Dishonored 2 1100,-.
Někdy se oplatí hru nekupovat v den vydání, ale počkat třeba měsíc. Ceny už klesají rychleji a často se objeví nějaká sleva. Když se trochu zorientuješ, není problém hru prodat s minimální ztrátou.
A co se týče her, které jsou k dispozici jen digitálně. Tak to bývají jen malé tituly.
V minulosti jsem zkoušel na aukru prodávat nějaké PC hry a lidi to nechtěli ani zadarmo. U PS4 her žádný problém a když má člověk trochu přehled o vývoji ceny dané hry, v poho prodáš jen se ztrátou 100-200 od nákupu. -
aneb narvi 30k do tolevize, abys pak "ušetřil" na toastovači :D
-
To neni podvadeni. Je to neomezovani se jen na jedno.
-
Taky řešení *3*
-
Co bych ale rozhodně vytknul, je celkem zoufalá podpora multimediálních souborů, jazykových stop a titulků u .mkv souborů atd. V dnešní době bych očekával něco znatelně lepšího. Původně jsem chtěl s PS4 nahradit multimediální centrum, který má zase problémy třeba se 7.1 zvukem, ale bohužel...
-
tak ruzove to asi nebude..kdyz koupis hru na PS4 v den vydani za 1800 korun, prodas ji v bazaru maximalne za 1000 korun a to musis jeste tak dva tydny po vydani, pozdeji to je uz o dost min. Samo muzes ji strelit primo nekomu osobne, nebo treba pres aukro, ale tam je dost konkurence a ne vzdy ji prodas. Obecne to vyhoda je, ale spsi bych rekl ze prumerne to je cca 800-1000 ztrata na kazde hre pres bazar. navic, nektere hry pro PS4 jsou k dispozici jen digitalne, nemluve o DLC a tam je naprosto identicka situace jako u PC, koupis a naveky tvoje:) A nemusis mit strach, dalsi generace konzoli na tom bude jeste hur, protoze bazary a soukrome preprodavani je velkym trnem v oku vsech vydavatelu pro konzole.
-
Za tu dobu cena klesne a pokud ji koupím někde za cca 500, tak jsem celkem na 700-800. Druhá věc je, že třeba já dohraju hru a už ji nikdy nespustím. Jediná vyjímka je HL2 a Fallout2
-
Já s ní jsem celkem spokojenej. Je ale pravda, že jsem na tom dohrál jenom Until Dawn a jinak to používám předevšim na přehrávání BD, protože se do tho cpou líp, než do PS3 Slim.
-
Blbý je, když si to chceš za rok, za dva, zase zahrát.
-
Dodám jen, že na PS jsou hry levnější nebo stejně drahé jako na PC. Koupíte hru za plnou cenu, dohrajete a prodáte o 200-300 levněji. Toto (10eur) je pro hodně lidí cenová hranice do které nakupují na steamu. V podstatě, tedy hry stojí stejně, akorát na PS je hrajete v den vydání.
-
Nedá se srovnávat PS a PC. To je jako srovnávat autobus a vlak. Každý je určen pro jiný způsob dopravy a pro jiné lidi.
-
Jo, to je ten paradox, o kterém mluvím už od ohlášením Pro...
-
No jo, HDR sem, 4K tam, technicky dopodrobna rozebráno. Ale pověz, Jene, má ten PS4Pro stroj duši? A srdce? Nebo je to zas nějakej kočkopes, co tě poslouchá, jen když má náladu?
-
Je stejne bozi, ja se nekolik malo jedincu muze pos*at z toho, ze si nekdo koupi to co chce a ne to co oni vyrvavaji v kazde diskusi...jako kdyby jim to museli platit, nebo co :D A potom jeste d*bil LV - uboha nula, ktera si snazi neco dokazovat honenim sveho PC. Hele, sulini, vam jeste nedoslo, ze vetsina lidi se dokaze zabavit u hry bez toho, aby potrebovali mlaskat jen nad grafikou a poctem FPS? :D