Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezávidím nikomu tu práci vybrat si vhodnou TV. To je 100x horší jak vybrat monitor. Výrobci TV masivně balamutí a uvádějí nesmyslné údaje. U monitoru vynechám grafické a pak to je již snadné. Údaje jsou jasné a jen řeším recenzi která otestuje i další věci.

U TV? Tam vidíme kecy jako 800Hz obraz, super něco. HDR které je HDR jak kde, nějaký typ podsvícení který je také jak kde, pak odezvu, herní režim a další a další.... Šílenost. Do toho je celkem vtipné mít za zlomek ceny herní zařízení k TV za 80k která umí nějaké HDR (což navíc není 100% přínosná vlastnost). Pro hráče to je malý přínos. Větší je skok z 30 na 60 snímků za vteřinu a lepší grafika. To pozná ihned a nepotřebuje k tomu mega super TV která má stejně u filmů pruhy a tedy část toho mega obrazu není využita. (konečně by se mělo sjednotit rozlišení, protože je vtipné koukat na pruhy kde ve středu je useknutá hlava protože se nevešla do filmového formátu)

No ale jsem rád za PS4 Pro. Konzolistům to přinese lepší grafiku a 60 fps. Tohle mělo být v den vydání. Dvě verze. Jedna základ druhá cílená na lepší grafiku a 60fps. Pak si lidé zvyknou a budou to více vyžadovat = lepší pro vývoj. Sotva brzo nebo někdy bude jedna silná konzole, když tak moc tlačí na cenu a poté mají drahé hry a předplatné. Tak snad alespoň dvě verze.

Jinak zajímavý jak Sony dělá z FullHD -> 4K a Nvdia dělá ze 4k -> FullHD pomocí Dynamic Super Resolution *3*
    • Test
    • Bohuzel z letite zkusenosti mohu potvrdit ze velka cast konzolistu rozdil mezi 30 a 60 fps nepozna, anekteri ani nevi ze neco takoveho existuje, takze ten prinos neni kdovijak velky, ale vzasade to jsou herne stastni lide.
      • Já to také nepoznal v době kdy jsem hrál staré hry a měl PC na prd. Ani jsem netušil co to je a k čemu to je...

Když ale budou mít možnost s PS4 Pro to poznat, tak věřím, že řada lidí to pak bude chtít. On ten pocitový rozdíl v plynulosti je značný. Každopádně je super, že PS4 Pro dorazilo.
      • Tak ne, že by ten rozdíl vůbec nepoznali, kdyby jim ho někdo omlátil o hlavu.
        Spíše jde o zásadní nevzdělanost a ochotu uvěřit trapným marketingovým kecům velkých korporací typu "30fps je ta nejlepší možnost pro hráče" (zdravím Ubisoft!).
        • Ti lide o kterych mluvim nejaky UBI vubec nezajima a absolutne jim je ukradeny, natoz aby ho poslouchali. Mozna tomu nebudes verit a strasne velka spousta lidi co hry hraje se vubec nezajima o deni kolem nich na internetu, plno tech lidi ani internet nema. A ne, ani kdyby jim to mlatili o hlavu, nepoznaji to:)
          • Tak samozřejmě, že je tu velká skupina "příležitostných" hráčů, které tyhle věci vůbec nezajímají a vrcholem jejich technických znalostí je zapojení HDMI kablů do správných dírek :D

Ale tak o lidech, co ani neví, co je to FPS se snad ani nemá smysl bavit ;)
  • Prý 4k a ono upscale lol

Pak se diví, ze na pc je na opravdové 4k náročné. Tady kecali.

60fps super. Jen opět. Je to při horší grafice jak na pc, tak nepište ty hlouposti o hw.
  • Stastny a vesely vsem ...bando jedna. A vsem dekuji za skvele diskuze zde. Je to sranda vas sledovat jak se hadane a bojujete. Tak smele do 2017.
  • Jediná výhoda konzol je cena nic jiného v tom není,,, kdyby měla PS4 internet, a dalších X věci jako PC tak stojí stejně jako ''drahé PC''
    Kecy jako hrát s gauče si nechte od cesty i PC nemusí vážit 100 kilo a mít metr na výšku,, a navíc tam připojíte milion ovladačů a ne jenom jeden od Sony,
    Hry na pc mají časem i když ne oficiální překlad do CZ, modifikace
    • " kdyby měla PS4 internet"

Jo, PS4 vůbec nemá internet *15* Lidi kupujte PC, oni tam mají ty internety *15*
      • Na games píšeš s konzole ? teď
        • ano
  • Z hlediska navstevnosti byl tenhle clanek obrovsky uspech...takze by to chtelo vic takovych clanku o konzolich pro zdejsi glorious MR komunitku... :D
  • Tady je zas nablito... ani jeden z vás nejspis na svém nabuš pc nebo konzoly nema co hrat když tu tak na sebe plivete. Taky nechapu tu honbu za 4k... to je zas nějakej výmysl jak utracet za pitcoviny ???
    • tak 4k na konzoli je defakto podvod, jedná se jen o upscale
      • Nějací markeťaci vypotili že 4k je hrozne úžasny a lidi se z toho mužou po... ja ješte nestihl dohrat hry ze stare generace konzol a tech her na pc... nejaky 4k me dobře dalšich 10 let necha úplně chladnym
        • souhlasím, navíc pro většinu TV a obývacích pokojů je 4K zbytečné a lidské oko nepozná rozdíl mezi 4K a FH, takže PS4 pro má pro mě hlavní výhodu v lepší kvalitě ve FH...
  • Nechápu, co tady furt brečíte všichni. Jste prostě jen jelly, že PC za 6500,- by hry tak jako PS4 nerozjelo. Já mám obojí. Celej život jsem byl PC hráč a už necelý rok vlastním i PS4. Mám 5 roky starý PC, který jsem si stavěl sám za 25000,- tenkrát (v rychlosti i5 2500, gtx560ti a 16gb ram) v dnešní době už je to prostě low end. Na kterým si občas s oldfriends zasmažim DIII nebo Dotku a to jsem bejvalej hc hráč WOWKA (u kterého jsem probendil tisíce hodin) Je to jen o tom, co v dané životní situaci preferujete. Já už prostě ve třiceti letech a s ročním prckem nemám chuť ani tolik čas sedět u kompa na židli. Radši se večer u pivka rozvalim na gauči a můžu si pustit cokoliv, zasmažit dvě tři hoďky a jít spát. Neřešit bluescreeny, aktualizace windowsů, problémy s ovladačema, nedebojže řešit proč tohle dropuje FPS a hodinu se sr** s nastavením grafiky.

Vždycky jsem byl proti konzolím, ale od pořízení jsem dost změnil názor. *5*
    • Navíc ještě dodám že tu gamu nemusím vlastnit, v podstatě koupím disk, za měsíc prodám o stovku levněji, nebo vyměním a da se hrát dál. Takže když tady někdo brečí že ty hry jsou drahý... no tak když chceš tak ano, když ne tak nemusí.
    • Jakobych to psal já :D
      Bývalej zarytej anti konzoloid, teď 30m kindoš, už nejde furt love cpat do upgradu PC...

Souhlas *5*
    • * 5 let
  • Mam pc i ps4, jsem rad za obe. Na pc hlavne dooma nebo r6 siege. Na ps4 ted jedu Uncharted 4.

Kazdopadne za PSko jsem rad. Sice 20 let PCkar, ale je to mnohem pohodlnejsi. O PS4 pro ale nepremyslim. Snad jedine, ze bych tu starou dal treba neteri, ale pochybuji, ze by to hrala. Pritelkyne hraje jen na pc.

Po srovnani xbox\ps - z meho pohledu vychazi lip PS4. Dualshock je nezamenitelnej. Na xboxackej ovladac jsem si nikdy nezvykl.

Novou tv nema cenu kupovat. Jedine pro pspro. Ale na pspro bych musel mit uz tv. Asi dilema :-D
    • S tema ovladacenam to mam presne obracene *1*
      • No. Ja myslim, ze to je podle toho, jake mas ruce. Xbox se hodi do vetsich tlap. Ale spis jen hadam.
  • vindalooo
    Nedá se srovnávat PS a PC. To je jako srovnávat autobus a vlak. Každý je určen pro jiný způsob dopravy a pro jiné lidi.
    • spíš někdo jede sockou a někdo autem, ty v socce rikaj ze nejleepsi je socka, ty v aute rikaj ze nejlepsi je auto. Kdo má pravdu? Ty v autě to je jasny :))) Muzou si jet kam chtěj, kdy chtěj, jak rychle chtěj.
      • nemužeš jít jak rychle chceš protože stojíš v zacpe
      • Ti co jedou sockou si můžou před jízdou dát pivko a během jízdy si schrupnout.

Všechno má své pro a proti a je absurdní někomu vnucovat svůj názor na to co je lepší.
        • Prvni, co tě napadne... pivo *15* ty seš dobrej vožungr
          • první co ho napadne pivo, na silvestra, jasnej vožungr, jdi si dát rychlý špunty a hurá na kutě
        • Prvni, co tě napadne... pivo *15* ty seš dobrej vožungr
  • Hanzales
    Hustý diskuze :)
    • Tilwaen
      Vždy při vydání podobného typu článků si představuju členy redakce, jak si někde venku požitkářsky vychutnávají poslední cigárko, pak se smutně podívají na svět okolo sebe, típnou vajgly, pomalu sestoupí do podzemního atomového bunkru, zmáčknou červené tlačítko "publikovat článek" a pak děj se vůle Boží *1*
      • Mart9
        Podle mě je to přímo záměr a udička pro ty ubožáky, co se tu hádají. Naopak se nad tím musí redakce bavit.
        • Tilwaen
          Kdyby to samé aspoň nebylo pokaždé jako přes kopírák pod jakýmkoliv článkem, kde se zmíní konzole, gamepad, exkluzivita nebo grafika. Tolik popkornu musí škodit zdraví.
      • flash789
        Oproti clanku od Vavry o Skyrimu je tohle jen slabej odvarek :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit