Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medveddd

To je ale trošku jako srovnávat mobil a zrcadlovku. Ano, oba fotí, ale jsou to úplně jiná zařízení.

Pokud jsi měl někdy v ruce switch, snad mi dáš za pravdu, že například kvalita ovládání je na úplně jiné úrovni. Ty nintendí páčky a čudlíčky jsou jak dětská hračka. Miniaturní nekvalitní 5.5" 720p displej s tím u Portalu taky srovnávat úplně nejde. Tedy jde, ale vítěz bude naprosto jasný.

A ano, na Switchi běží hry nativně, ale to jsme opět u toho, že je to úplně jiné zařízení - se zrcadlovkou si taky nezavoláš. Nehledě na to, že cena hardwaru switche je dnes už úplně směšná.

A znova opakuju, to zařízení by mohlo být o něco levnější, mohlo by místo 200 USD stát třeba 150... Ale chtít ho za 100, když samotný ovladač stojí 70, a ještě tomu říkat maximum, to mi přijde mimo.

• 0011

Vzhledem k tomu, že nový Switch Lite seženeš levněji než Portal, tak zhruba polovinu současné ceny, maximálně.

• Veskoslav

Kdyby to aspoň byl tablet s internetem. Ale ona je to jenom obrazovka, která neumí fungovat samostatně.

• Veskoslav

Takže rozřezaný ovladač a 60 Hz LCD display. Nic víc, nic míň. Navíc zprasený Bluetooth, aby Sony vytřískala z předražených sluchátek další prachy. 

• Derp_1337

No momentálně tam ta funkce není, ale v Sony údajně dělají na možnosti cloudového streamování her přes PS Plus přímo do PS Portal. Jestli to teda úspěšně dodělají, tak najednou ta hodnota poměru ceny/výkon neskutečně naroste. Jestli to fakt bude fungovat, tak to bude doslova revoluce.

A je teda otázkou, proč nepočkali s vydáním toho handheldu až se tahle zásadní funkce dodělá. Ale očividně nějaký manažer usoudil, že vydáním před Vánocemi 2023 dost narostou tržby.

Osobně z principu nekupují zajíce v pytli a počkám, jestli se jim to podaří zprovoznit (a nebudou třeba problémy s velkým input lagem).

• Derp_1337

V listopadu nějaký big boss ze Sony prohlásil, že na streamování her přes PS Plus dělají. Nic ale nechtěl slibovat, protože to není hotové.

Myslím, že měli s vydáním hand-heldu počkat než se tahle dost zásadní funkce dodělá. 

Ale očividně nějaký manažer usoudil, že vydání nedodělaného produktu před Vánocemi 2023 je dobrý nápad, protože jim to zvedne tržby. A jelikož PS Portal je vyprodaný a všude jsou už jenom předobjednávky, tak možná jeho názor nebyl úplně mimo. 🤮

• flash789

3000 max.

• vonTossis

To je tak strašně k ničemu. 

• Moment, ono to umí streamovat přes internet a přesto SONY nenapadlo umožnit tam streamování her přes PS Plus? To dává snad ještě menší smysl, než nulová podpora bluetooth sluchátek. 

• Za mna by som to kupil za 159€. V US je to za $215 aj s danou. V Europe 240€ a viac. Za tu cenu sa mi to fakt neoplati, a to kupim vela volovin.

• wakorejsek

A kdepak je Valve s módní žalobou za užití názvu Portal?😱

• medveddd

Ano, mohlo by to být o něco levnější, ale zase nedělej, že je to jen tablet s internetem. Ten to samozřejmě je, ale taky je to dost kvalitní ovladač se super funkcemi, který sám o sobě stojí 1600.

Nevím, s jakým zařízením srovnáváš, že ti to přijde tak nepopsatelně předražené. Kolik by to mělo stát, dvojku? :)

• Proky

Líbí se mi jak píše, že to nemá vnitřek jako ostatní konzole a proto ostatně stojí jen 5 tisíc a něco. To jako přijde v pohodě cenu za malý displej a internet v něm? Předřazena věc to je i za tu cenu. A napsat zam ostatně je dost výsměch, poměr cena/výkon je hrozný na to, že to jen odstreamuje konzoli. Recenzent má asi dost peněz až zbytečně dost. Já na nedostatek peněz úplně netrpím, ale drahou sra*ku poznám na první dobrou. Je to předražené na to co to umí 

• Asi bych nakonec i to zarizeni pochopil kdyby se daly pripojit ty bluetooth sluchatka 😏

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit