Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Zde je návod jak předělat ovládaní na požadované klávesy a změnit některá nastavení grafiky.
    http://forums.undeadlabs.com/showthread.php?33518-How-To-Change-keybindings-and-other-graphical-settings
  • Škoda toho podporování only gamepad ( ten bohužel nemam), jinak bych s ena to určitě vrhnul.
    • Keyz
      Zajímavé, že to vydávají na PC a tohle nemají zatím vyřešené. Čekal bych, že tohle vyřeší a pak to vydají i když se to bude dále ladit. Pak by to rovnou mohlo testovat více lidí.
      • za domaci ukol si vygoogli: alfa verze, beta verze, testovani, early access .. a do vydani finalni verze zpracuj 5 strankovou esej o nepochopeni sveta ...
      • zdeeneek
        Zajimavyho na tom neni nic. Absence nejakyho gamepadu je specifikum CR, v zahranici je normalni mit i k PC herni ovladac, na kterym se pohodlne daji ovladat treba sportovni hry.
      • prudislav
        no co jsem to tak zběžně zkoušel tak to jde na M+K i hrát - jen to nemá žádný UI a člověk musí hledat co co dělá a ještě to enni doladěný - ale je vidět že už na tom dělaj
    • prudislav
      oni to určitou oznámí až bude přihodí K+M ovládání (údajně za několik týdnů)
  • tomocz
    Tak jsem to koupil, vyzkoušel a vypadá to dobře. Gamepad mi kupodivu hra nebere, takže hraju na klávesnici a myši - dá se to, člověk akorát musí vyzkoušet, co které tlačítko dělá. Ve srovnání s Dark Souls je tohle lepší a intuitivnější.
    Optimalizace žádný zázrak, mám to na nejnižší a jen to tak na hranici hratelnosti.
    Snad to trošku zoptimalizují dalšími patchi, přidají pořádné ovládání (i to rozhlížení na myši je takové... zvláštní) a bude to asi docela slušná zombiárna.
    • K té optimalizaci. Na čem to hraješ? Mám taky zájem ale nevím. Na gamepadu hraju často takže sem fakt odhodlanej to prubnout.
      • tomocz
        Noťas- Core i7, HD7400M, 6GB DDR3, Win7... pokud ti to gamepad vezme, mě ho to vzít nechce, nevím proč... ono by stačilo kdyby někdo udělal seznam ovládání a komb pro klávesnici a podle toho se řídit, jinak je ta klávesnice vážně docela v poho :)

a čím déle to hraju, tím mě to baví víc... ale nechci přijít o ty nápovědy k ovládání ze začátku, tak si asi počkám na nějaký ten patch a až pak to začnu hrát natvrdo. Ale koupě nelituju, zdá se vážně zajímavá alternativa ke klasickým zombie mlátičkám typu Left4Dead a nebo adventurnímu Walking Dead :)
        • Xboxovej gamepad to nebere? Já mám právě Xboxovej tak ten by snad šlapat měl ne?
          • tomocz
            já mám takový pseudo-xboxový gamepad... je to od geniusu, ale rozložení čudlíků je totožné (například PES se s tím hrál parádně), ale jakmile prostě pustím hru, tak gamepad nereaguje... nevím, jestli se ještě někde nemusí nějak zvlášť aktivovat? nenašel jsem kde...
        • prudislav
          WASD = Move around and navigate menu.
          Space = Jump and select items in menu.
          Esc = Back and access menu from in-game.
          M = Map T = Flashlight Shift = Run Ctrl = Crouch
          E = Interact (such as open doors / Y on 360 controller)
          Q = (X on 360 controller) Such as equip or un-equip an item
          Tab = Cycle inventory, skills, home, events, and assets tabs. (LB/RB function)
          Mouse = look Left mouse button = Use / attack
          Right mouse button = Zoom / decline or back up on in-game menus
          Mouse wheel = cycle through inventory items in hand
          • Keyz
            Čím se blokuje?
        • Díky moc za info, určitě to koupim, ale asi po pár patchů
  • Keyz
    Je to pořád tak zabugované na konzolích ve spotřebě materiálu jak se píše :
    http://forums.undeadlabs.com/showthread.php?27753-Ammo-resource-consumption-issue
    http://www.gamefaqs.com/boards/681534-state-of-decay/66741771

Když to tam neopravili, tak jak to asi bude vypadat na PC *7*
  • Ahoj stačí mi ke hraní hry tento ovladač? Genius Genius F17 USB
    děkuji za odpovědi.
    • Keyz
      Podporuje to oficiálně xbox ovladač ale někomu to jde přes emulátor anebo to změnil nastavení v souboru hry.
      • já to hrál zatím pár hodin na klávesnici + myš a v pohodě, na steam forech jsem narazil na příspěvek kde je sepsaný jak je co default namapovaný a je to v pohodě (až bude možnost přemapovat tak to snad ani potřebovat nebudu). co se týká ovládání tak asi jediný co mi vadí je pomalost rozhlížení myší (při pohybu mi to nepřijde, ale když stojím na místě a chci se rozhlídnout kolem dokola tak je to znát).

jinak z technických bugů jsem se v podstatě setkával jen se zombie částečně ve zdi, ale když se člověk přiblíží tak "vyskočej" *4* . zatím jsem tomu dal pár hodin v kuse o víkendu a vypadá to že litovat koupě v early access nebudu, je to zase krůček k pro mě ideální zombie hře (něco jako mix tohohle a dead island). ale pár hodin je pár hodin, uvidíme jak to pude dál
  • Co proboha ty tři měsíce dělali, když to zatím nepodporuje ani myš a klávesnici? Jen aby z toho zase nebyl jenom laciný port...
    • Khanemis
      Co jsem viděl na jejich stránkách, tak zatím především vylepšovali původní hru na konzoli (přidávali tam například nový velký sandbox mod). PC verzi se asi plně začínají věnovat až teď. Pokud ale pouštějí hráče, kteří mají o State of Decay zájem (a že jich jistě pár bude) do hry už teď, tak je to jen dobře. Protože mohou mít od samého začátku spoustu postřehů od PC hráčů a vytvořit tak port šitý přesně na míru. Samozřejmě to předpokládá, že také budou plně reagovat na tu lavinu podnětů, které od "testerů" dostanou:)
  • S předběžnými přístupy do alfa a beta verzí nemám dobré zkušenosti. Více toho nefunguje než funguje. Možná jsem měl jen smůlu, ale poslední dvě hry které jsem takhle koupil mě vyloženě spíš zklamaly a znechutili čkání na plnou verzi, kterou asi hrát nikdy nebudu. Byly to Forced a Starforge... ale říkám třeba má někdo jiné zkušenosti. Na State of Decay si pěkně počkám na final a už se na ni velmi těším.
  • Kdyz mam ovladac za par korun tak mi to na tom pojede nebo musim mit primo xbox? :D
    • nekde na foru jsem cetl, ze budou radi pokud bude fungovat i neco dalsiho , ale primarne s podporou se zamerili ciste na xbox tzn. musis zkusit, anebo pockej az na steam foru nekdo potvrdi i dalsi controller
    • Gamepad k PC
  • Lidi jak se u pc verze dá použít/jakým tlačítkem?) rádio(vysílačka) v Potencional Home Site?Abych mohl přemístit základnu?Díky za odověd..mám lidi,suroviny a přesto nemůžu..
  • Jack1947
    I PC-cckARI, se konecne dockaly bravo , teda jeste dockaji ale itak to je supr , ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit