Přejít na výpis diskuzí
Testovací verze State of Decay vychází na Steamu už dnes
20.9.2013 | Adam Homola
48 příspěvků
-
spusť hru jako správce, mně se to také neukládalo, ale pak jsem zkusil tohle a faká to ^^
-
Lidi jak se u pc verze dá použít/jakým tlačítkem?) rádio(vysílačka) v Potencional Home Site?Abych mohl přemístit základnu?Díky za odověd..mám lidi,suroviny a přesto nemůžu..
-
tak jediný co mě ještě napadlo jestli sis omylem nepřehodil nějak profil na nový ....jinak netušim. varianta že když nějakou dobu nebudu hrát, tak mi tam všichni hratelný vymřou a už nebudu moct pokračovat tam doufám není ....to by mi trošku kazilo náladu *4*
-
Já byl už docela daleko,měl prozkoumaný hodně budov a splněno hodně misí,jak hlavích tak vedlejších,když zmačknu ESC tak žádný Continue,nevím včem je chyba,ale abych pořád musel znova to mě nebaví,i když je pravda,že mi ten černch umřel v noci asi po tejdnu,ale tak je to apokalypsa,lidi prostě umíraj..žádný Continue tam nemám..zkusím znovu a uvidím.
-
mě to jde normálně, hned jako první možnost v menu mám continue. ukončil jsi alespoň nějaký úvodní úkol aby proběhnul autosave? (jestli jsem to dobře pochopil tak ten je jen po ukončení nějaký mise a ne když člověk opustí hru ....jestli mě někdo vyvede z omylu tak budu jedině rád *4* )
-
ahoj lidi,mám problém,dneska chci pokračovat v rozehrané hře a nikde nevidím pokračování hry,to musím pořád začínat od začátku? *10*
-
Kdybys zahodil hate, tak by sis určitě všiml, že má v dost věcech pravdu. Je jedno, jestli mám k dispozici tisíc lidí nebo jen tři. Ten blur je ohavnej a dávat ho tam vůbec nemuseli. Ušetřili by si práci, čas a tím i peníze, a vypadalo by to líp. Stejně tak na rozlišení textur nemá rozpočet ani počet lidí ve studiu žádnej vliv. Na jejich množství, a tím i variabilitu ve hře ano, ale rozhodně ne na jejich rozlišení. Je to zatím jen beta, osobně bych to označil za hodně ranou betu, protože optimalizace je naprosto příšerná a na oficiální podporu pro klávesnici a myš se teprve čeká atd., tak snad to dopilujou. Ale v tom stádiu, ve kterým to teď nabízejí, bych hru hrát nedoporučoval. Podle mě se vyplatí ještě počkat. Z herního hlediska se to jeví dobře, ale kazit si zážitek nedodělky, nechutně přepálenými stíny, blurem, kolisajícím frameratem a absolutně nedodělaným ovládáním je podle mě zbytečnost.
-
já to hrál zatím pár hodin na klávesnici + myš a v pohodě, na steam forech jsem narazil na příspěvek kde je sepsaný jak je co default namapovaný a je to v pohodě (až bude možnost přemapovat tak to snad ani potřebovat nebudu). co se týká ovládání tak asi jediný co mi vadí je pomalost rozhlížení myší (při pohybu mi to nepřijde, ale když stojím na místě a chci se rozhlídnout kolem dokola tak je to znát).
jinak z technických bugů jsem se v podstatě setkával jen se zombie částečně ve zdi, ale když se člověk přiblíží tak "vyskočej" *4* . zatím jsem tomu dal pár hodin v kuse o víkendu a vypadá to že litovat koupě v early access nebudu, je to zase krůček k pro mě ideální zombie hře (něco jako mix tohohle a dead island). ale pár hodin je pár hodin, uvidíme jak to pude dál -
Je to pořád tak zabugované na konzolích ve spotřebě materiálu jak se píše :
http://forums.undeadlabs.com/showthread.php?27753-Ammo-resource-consumption-issue
http://www.gamefaqs.com/boards/681534-state-of-decay/66741771
Když to tam neopravili, tak jak to asi bude vypadat na PC *7* -
Podporuje to oficiálně xbox ovladač ale někomu to jde přes emulátor anebo to změnil nastavení v souboru hry.
-
Ahoj stačí mi ke hraní hry tento ovladač? Genius Genius F17 USB
děkuji za odpovědi. -
Delat neco pro PCckare musi byt fakt pozitek. Undead Labs je maly studio, takze logicky nema takovy financni prostredky na to, aby udelalo spickovou grafiku (jestli cekas od hry za 450,- Kc spickovou grafiku, tak ses tululum). Oproti graficky vysperkovanejm hram ma aspon dobrej napad a hratelnost - pro me mnohem dulezitejsi veci.
Delat neco pro nektery PCckare je jako hazeni perel sv*nim - misto aby byli radi, ze si budou moct zahrat dobrou hru, tak zacne tradicni p*covani - proc to nejde ovladat na mysi, proc to ma skaredou grafiku ... *16* -
Zde je návod jak předělat ovládaní na požadované klávesy a změnit některá nastavení grafiky.
http://forums.undeadlabs.com/showthread.php?33518-How-To-Change-keybindings-and-other-graphical-settings -
Nebo taky na skodu, pac kdyz nejsem u neceho, a bude to iovlivnovat prubeh hry. Tak logicky mi to pridela problemy, kor kdyz tam pak umiraji lidi atp, ted uz to asi na X360 po asi ( mesici ani nema smysl zapinat. ( asi se uz i sama dohrala.) *15*
-
Jo, nápad a možnosti vypadají skvěle.
Zrovna jsem četl, že hra se údajně hraje sama když jsi offline. To teda musí být zajímavé :) -
AAA ne, akorat to predcilo veskera ocekavani aspon na (X360) . A to se myslim povedlo vice nez dobre.
-
Vypadá to otřesně, ale to z velké částí dělá ten efekt který by měli zredukovat.
A nemusí to být přece AAA hra aby vypadala slušně.
Proč si dali tu práci a dali tam blur? To tam dávat nemuseli, to není otázka prachů ale volby. (když ho tam již dali). Stejně jako jestli tam dají kvalitnější textury. Většinou stejně seženeš texturu ve velkém rozlišení a pak jí zmenšuješ podle potřeby. Tedy nemuseli by hledat znova.
Uvidíme výsledek ale barvy apod vypadají divně, jako by to bylo celé tmavé jako prase.
To, že se hraje dobře neberu jenom to ZATÍM vypadá na velký nepoměr na vahách technická stránka a hratelnost. -
Protoze to neni zadna AAA hra od velkyho studia. Vyslo to na live arcade za par stovek - vzhledem k tomu to vypada uplne v pohode a hlavne je zabavny to hrat.
-
Stáhni si emulátor xboxovýho gamepadu. Já ho používám u trials.
-
Jo je škoda, že hry na PC nemají nějakou kontrolu jako pro konzole. Tam kdyby jsi vydal něco a chtělo by to myš ovládalo by se to jak na PC, tak by to neprošlo.