Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uvidíme no, ale jde vidět že se alespoň snaží, taky tohle mohl být výsledný produkt že.
  • Keyz
    Dík za info. Ale jestli to je pouze tím to tedy nevím.
  • We wanted to hit some things before the weekend

* fixed missing dialog
    * fixed leaderboard crashes
    * reduced motion blur
    * fixed waypoint arrows
    * fixed map labels clipping
    * fixed French localization

snad ti 3. řádek přinese klid na duši
  • tomocz
    já mám takový pseudo-xboxový gamepad... je to od geniusu, ale rozložení čudlíků je totožné (například PES se s tím hrál parádně), ale jakmile prostě pustím hru, tak gamepad nereaguje... nevím, jestli se ještě někde nemusí nějak zvlášť aktivovat? nenašel jsem kde...
  • Keyz
    Čím se blokuje?
  • Keyz
    Proč to vypadá tak ošklivě i na poměry konzole?. Jakoby strašně rozmazané.
  • Jack1947
    I PC-cckARI, se konecne dockaly bravo , teda jeste dockaji ale itak to je supr , ne?
  • Xboxovej gamepad to nebere? Já mám právě Xboxovej tak ten by snad šlapat měl ne?
  • za domaci ukol si vygoogli: alfa verze, beta verze, testovani, early access .. a do vydani finalni verze zpracuj 5 strankovou esej o nepochopeni sveta ...
  • zdeeneek
    Zajimavyho na tom neni nic. Absence nejakyho gamepadu je specifikum CR, v zahranici je normalni mit i k PC herni ovladac, na kterym se pohodlne daji ovladat treba sportovni hry.
  • prudislav
    WASD = Move around and navigate menu.
    Space = Jump and select items in menu.
    Esc = Back and access menu from in-game.
    M = Map T = Flashlight Shift = Run Ctrl = Crouch
    E = Interact (such as open doors / Y on 360 controller)
    Q = (X on 360 controller) Such as equip or un-equip an item
    Tab = Cycle inventory, skills, home, events, and assets tabs. (LB/RB function)
    Mouse = look Left mouse button = Use / attack
    Right mouse button = Zoom / decline or back up on in-game menus
    Mouse wheel = cycle through inventory items in hand
  • Tak jede to na MEDIUM na 3 roky starém notebooku bez jediného záseku. Jen jsem zatím nezjistil jaká klávesa reprezentuje LB (můj zatím dostačující gamepad za 300kč mě to taky nebere) *9*
  • Díky moc za info, určitě to koupim, ale asi po pár patchů
  • tomocz
    Noťas- Core i7, HD7400M, 6GB DDR3, Win7... pokud ti to gamepad vezme, mě ho to vzít nechce, nevím proč... ono by stačilo kdyby někdo udělal seznam ovládání a komb pro klávesnici a podle toho se řídit, jinak je ta klávesnice vážně docela v poho :)

a čím déle to hraju, tím mě to baví víc... ale nechci přijít o ty nápovědy k ovládání ze začátku, tak si asi počkám na nějaký ten patch a až pak to začnu hrát natvrdo. Ale koupě nelituju, zdá se vážně zajímavá alternativa ke klasickým zombie mlátičkám typu Left4Dead a nebo adventurnímu Walking Dead :)
  • K té optimalizaci. Na čem to hraješ? Mám taky zájem ale nevím. Na gamepadu hraju často takže sem fakt odhodlanej to prubnout.
  • tomocz
    Tak jsem to koupil, vyzkoušel a vypadá to dobře. Gamepad mi kupodivu hra nebere, takže hraju na klávesnici a myši - dá se to, člověk akorát musí vyzkoušet, co které tlačítko dělá. Ve srovnání s Dark Souls je tohle lepší a intuitivnější.
    Optimalizace žádný zázrak, mám to na nejnižší a jen to tak na hranici hratelnosti.
    Snad to trošku zoptimalizují dalšími patchi, přidají pořádné ovládání (i to rozhlížení na myši je takové... zvláštní) a bude to asi docela slušná zombiárna.
  • prudislav
    proč urážka - je to Early acces ve smyslu alpha/beta verze , lepší to vydávat v early access a mít reakce tisíce pcčkářů pro vyladění všech PC spcifických věcí než vydat port stylu Dark Souls
  • Já bych se asi zbláznil z toho, že po vás chcou gamepad.

To ne neslýchaná urážka PC hráčů! Co si to dovolujou! *16*
  • nekde na foru jsem cetl, ze budou radi pokud bude fungovat i neco dalsiho , ale primarne s podporou se zamerili ciste na xbox tzn. musis zkusit, anebo pockej az na steam foru nekdo potvrdi i dalsi controller
  • prudislav
    no co jsem to tak zběžně zkoušel tak to jde na M+K i hrát - jen to nemá žádný UI a člověk musí hledat co co dělá a ještě to enni doladěný - ale je vidět že už na tom dělaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit