Přejít na výpis diskuzí
Testovací verze State of Decay vychází na Steamu už dnes
20.9.2013 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Co jsem viděl na jejich stránkách, tak zatím především vylepšovali původní hru na konzoli (přidávali tam například nový velký sandbox mod). PC verzi se asi plně začínají věnovat až teď. Pokud ale pouštějí hráče, kteří mají o State of Decay zájem (a že jich jistě pár bude) do hry už teď, tak je to jen dobře. Protože mohou mít od samého začátku spoustu postřehů od PC hráčů a vytvořit tak port šitý přesně na míru. Samozřejmě to předpokládá, že také budou plně reagovat na tu lavinu podnětů, které od "testerů" dostanou:)
-
Gamepad k PC
-
Kdyz mam ovladac za par korun tak mi to na tom pojede nebo musim mit primo xbox? :D
-
S předběžnými přístupy do alfa a beta verzí nemám dobré zkušenosti. Více toho nefunguje než funguje. Možná jsem měl jen smůlu, ale poslední dvě hry které jsem takhle koupil mě vyloženě spíš zklamaly a znechutili čkání na plnou verzi, kterou asi hrát nikdy nebudu. Byly to Forced a Starforge... ale říkám třeba má někdo jiné zkušenosti. Na State of Decay si pěkně počkám na final a už se na ni velmi těším.
-
Co proboha ty tři měsíce dělali, když to zatím nepodporuje ani myš a klávesnici? Jen aby z toho zase nebyl jenom laciný port...
-
Zajímavé, že to vydávají na PC a tohle nemají zatím vyřešené. Čekal bych, že tohle vyřeší a pak to vydají i když se to bude dále ladit. Pak by to rovnou mohlo testovat více lidí.
-
oni to určitou oznámí až bude přihodí K+M ovládání (údajně za několik týdnů)
-
Škoda toho podporování only gamepad ( ten bohužel nemam), jinak bych s ena to určitě vrhnul.