Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Riftovací kýbl v akci ^_^.

Můžu se prosím zeptat, když zobrazujete dělenou obrazovku "co vidí hráč Oculi riftu", je to parallel nebo crosseye zobrazení?

Dokážu sledovat crosseye stereoskopické filmy i bez spec. brýlí, ale u vašich záběrů nějak nedovedu vycítit, jestli má obraz hloubku nebo ne.
    • Ak to chápem správne, nejedná sa o klasickú stereoskopiu, prelínaním obrazov. Sú tam dve šošovky (pre každé oko jedna) s voči sebe posunutým záberom na obraz, takže dojem priestoru vzniká veľmi podobne, ako v reále.
      • Ano, to je princip stařičké steroskopické fotografie, právě proto byla položena otázka ^_^.

Pokud je ve videozáznamu ukázán obraz pro každé oko tam kde má být v O.R. (obraz pro levé oko na levé straně), tak je to parallel zobrazení a proto při použití mojí oční techniky nevidím ve virtuálním obrazu hloubku - jelikož jsem krátkozraký, tak mi dělá potíže zaostřit "do nekonečna", což je technika, kterou parallel fotky (potažmo filmy) vyžadují.
        • Zde to tak "bohužel" je s tím ostřením do nekonečna.
  • Pete.palis
    ty smyčce jedou, ty smyčce jedou! *1*
  • Keyz
    Je na to nějaké technologické demo které vypadá opravdu graficky dobře? Co zde bylo, tak to jsou takové věci, které nejsou nic extra.
    • http://www.youtube.com/watch?v=hvER763cPWQ odkaz přímo na video. Pavle tohle vyzkoušej ;P
    • http://redframe-game.com/blog/redframe-oculus-rift-demo/
  • Kdo je vlastně ta paní?
    • Varjag
      Ať je to kdo je to, OR jí sluší, ne že ne..
      • Mart9
        Nech si zajít chuť.
        • Varjag
          Když někoho, nebo něco, pochválím, znamená to snad, že mám na to automaticky chuť? Až tak je ta dnešní doba zkažená, že lidé hned automaticky hledají tu horší stránku věcí?
          • Mart9
            je to hrozný no
    • Tipoval bych Pavlovu ženu.
      • That exists?.... *8* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit