-
Ja nevim, ale me tyhle videa prijdou neskutecne bezucelny a trapny, uz jen proto ze se snazi prenyst neco co je evidentne jako zazitek bez riftu na hlave neprenositelny. A to jak je to prezentovany tomu moc nepomaha.
-
-
Pokud dokážeš praktikovat techniku parallel steroskopického vidění, tak jsi schopný z videa vidět prostorový obraz toho, co vidí hráč Oculi Riftu. Takže bezúčelné rozhodně není, jenom je potřeba se naučit jak obraz vidět.
Osobně zatím umím jenom crosseye (jsem krátkozraký, dělá se mi to líp než ostření "do nekonečna"), ale parallel se taky chci naučit. Tím spíš, že O.R. videí asi začne přibývat a tipuji, že budou spíš používat parallel zobrazení, protože je pro nahrávajícího přirozenější (levý obraz na levé straně záznamu, pravý na pravé).
-
-
Na letecké simulátory super (War Thunder atd), ale když jsem hrál třeba IL-Sturmovik tak jsem měl zabranej jak joystick tak skoro celou klávesnici ovládáním a pochybuji, že bych s OR trefoval klávesové zkratky po paměti. Pro letecké sim. se mi jeví jako zatím lepší varianta systém TrackIR. Tak uvidíme jak to OR časem pořeší.
-
-
Nebo takhle :-) http://www.youtube.com/watch?v=75f12kDE2Pk
-
-
No tohle bude mazec. Když jsem to viděl prvně, tak jsem málem DK1 koupil :)
-
Jo tohle jsem viděl.
-
-
-
To je borec, jak tam blije do toho belíku *1*
-
Taky ale nevypadá špatně :)
http://www.youtube.com/watch?v=j3vHv4lNvg4
Edit: sorry všiml jsem si že už to sem někdo dával. -
Myslíte, že se vyplatí si ten dev kit teď kupovat nebo počkat na HD verzi či finální? Nějak se nemůžu už dočkat *1*
-
-
Určitě teď nekupuj, ikdybys měl dost peněz. Většina lidí, co už DK1 mají teď s vypětím všech sil/nervů čekají na DK2, což by měla být verze takřka shodná s tou oficiální. Čili aby se k vývojářům dostala helma s kompletníma možnostma, aby mohli odladit soft, kterej je pro tuhle věc stejně důležitej, jako samotnej HW. Spousta lidí tipuje březen, ale samozřejmě to může být i úplně jinak.
-
to je individuálne, ak nemáš hlboko do kapsy tak nevidím dôvod si ju nekúpiť. Aspoň sa zatiaľ trochu vytrénuješ a 1080p verziu s nízkymi latenciami budeš vďaka tomu zvládať bezproblémov *3*
-
Neoplatí, z tohoto sa akorát dogrcáš. Odporúčam počkať na poriadne recenzie final verzie a potom sa rozhodnúť, či kúpiť, alebo čakať na jeho ďalšiu evolúciu...
-
-
Je to jedno poblijes se z jakekoliv verze oculusblift dopadne stejne jako vfx
-
-
To ovsem nemuzes vedet, hatere *3*
-
-
Ale jo muzu sonyminidiskum jsem taky predpovidal naprosty nezajem a budoucnost jsem videl v pametovych mediich a na co se dnes uklada hudba na minidisk nebo flashpamet?
-
-
-
-
-
poslouchejte! 3:50 tam zaštěká pes!
-
-
Budou štěkanátky.
-
Ty kráso! *8*
-
-
Tak nám ten klučina dělá pěknou ostudu *1* Holka borec
-
no moje názor, je
že se docela bojím, ociulus fit bych radši nezkoušel, abych se protože bych bál.Kdybych si měl vybrat tak bych si radši hrál bych bez oriculus fitu připadá mi to nějak lepší a taky se nemusel -
-
no já myslela, je
že se docela bojím, okiflus kif bych radši zkoušel, abych se jenže bych nebál.Protože si neměl vybrat bych tak hrál radši s ofukurus tyfu připadá mi to, protože dobří a taky semusel -
Toto je kvalitní názor. Hlasujte!
-
Chlape, já chápu, že za to asi nemůžeš, ale u tvýho komentáře jsem fakt vyprsknul smíchy:D
-
-
oculus prima věc, ja koupit někdy taky, já mít hodně peněz, pak taky koupit jojo. Rád se lekat v noci, koupit hodně balení pampers a pak vyděsit se a ta hnědá tekutina být všude...
-
-
my nemluvit tvoje kmen jazyka
-
No vida, našel se dávno ztracený bratr Jacka1947!
-
-
To tezko, pac ja naopak se bojim rad. Jestli teda jen vychazis z psaneho projevu opet spatne, hacky - diakritika...
Jeste neco... napsal bych nekdy ociulus fit... na okraj jsem jedinacek. ( takze pokud nejakerho domeleho bratra mam dodnes o nem nevim).
Try better, Harder next time!. ( jo lepsi uz to je, ze se nejedna o mou identitu).
-
-
Tak ono to neni pro kazdeho... pro me napriklad urcite ne. I kdyz bych tomu udelal asi slusnou reklamu(Hrac dostal pri hrani infarkt!).
-
Souhlas ;) +1
-
-
Chudák Pavel. Už se zdálo, že to s ním fakt sekne *1* A upřímně se mu dvakrát nedivím. Ďáblova krabička na zkracování života *1*
-
Jako nevim no... Hrát takhle Outlast, tak se asi po*eru. *1*
-
-
No tak do toho bych asi nešla :D
-