Přejít na výpis diskuzí
Textová střílečka je lepší nápad, než byste čekali
3.1.2013 | Ladislav Loukota
43 příspěvků
-
To mi připomíná mojí dávnou zkušenost s MUDama *4* . Kam se hrabe grafika Guild Wars 2 na tu, kterou jsem si při hraní Lost in Time musel sám vymyslet *14*
-
Kdysi, za dob hloupých telefonů a nulových barev když jsem byl ještě dítě, jsem měl můj první mobil, na který mi jednou došla reklama na hru, nu což tak jsem zkusil a poslal jednu z mnoha sms, bylo pěkné zasadit hru do fantasy lesa s minimálním postupem, jen ten účet za telefon nebyl nejmenší
-
Sice spíš gamebooky, než textovky, ale pro zájemce: http://fgbe.freeforums.org/
-
Tak, já si pamatuju Playboy a Diktátor (se teda neovládalo psaním, ale bylo to komplet v textovym režimu). Dále Muzeum mrtvol a oblíbená hra STÍNY NOCI - nářez. V dnešní době už bych k tomu ale byl značně skeptickej..
A vy mi teď , panáčkové, hezky povíte, jak se jmenovala hra na 1 PC pro 2 hráče, VGA grafika, jakoby bludiště, jeden měl červenej píseček, druhej měl modrej píseček a jak jste obalovali svym písečkem (prostě změť pixělů) ten protihráčovo, tak se přebarvoval na vaší barvu. Ten píseček se neustále pohyboval a vy jste ho celej ovládali.. Vítěz byl ten, kdo přebarvil všechen píseček. Ovládalo se to klávesnicí. Vzpomenou si asi jen starší 30ti let, já si nemůžu vzpomenout. Tuší někdo prosím? *14* -
-
Bohuzel ti nepomuzu, ale pripomnel si mi tim tohle http://www.aaahrackarna.cz/Fotografie/Zbozi/250px/D%20GRAFO%2003.jpg :))))))
-
Nemyslíš náhodou Liquid War? Pokud ano, tak to jsem naposledy hrál asi před měsícem :)
-
-
Panáček je boreccc!! :D Díky, jdu se pokřižovat a hned zkusit pod Win XP.
-
-
-
Zabavilo mě to na 2 minuty.
-
-
furt vic, nez jakykoliv COD.
-
-
Užasný, tolik možností co ve hře dělat, to se jen tak nevidí! Jasnej adept na 10/10! *15*
-
-
Ha ha?
-
-
Pamatuju textoví hry který vlastně jen popisovaly co vidíš a dávali ti možnosti co udělat, tenkrát to bylo super pamatuju si nějakou detektivní hru z prostředí školy ale jméno za boha nevím.
-
-
A ta byla v češtině?
-
-
Je to divný ale byla v češtině bylo to za dob Agenta mlíčňáka,Dooma,Oslího ostrova .........
-
-
Doom, Agent Mlíčnák... To byly pecky :)
-
-
Určitě! Jinak by to Bob přece nehrál! *15*
-
Opravu, jsi vtipní. Myslím si, že když tu hru hrál, tak ty jsi ještě byl na houbách ! Měj úctu k herním veteránům :D Např. Můj stríc hrál Doom, ještě v bance když dělal místního ajťáka :D Tak si nech, ty forky
-
-
koukám že místo hraní dooma tě měl naučit česky...
-
Tož, češtinářské fórky na Boba jsou tady stejně typické jako samotná redakce a kolega nám skvěle sekunduje. To není o jeho ponižování - jen si z něho děláme po přátelsku pr*el, kterou se nebojí dělat Bob ani sám ze sebe, což se cení. Takže fórky jsou stále na místě.
-
-
-
-
Každý druhý blbec si to namakruje, čili nějaké psaní odpadává.
-
-
Tak kdyz si nahrajes aimbota do cska, tak taky vyhravas...,ale neni to o ty vyhre, ale o hre....
-
-
Když si půjdu zahrát CSko, tak vím, že 90% mých soupeřů necheatuje. Kdežto tady jsem jistý, že 90% lidí "cheatovat" bude. Proč ty uvozovky? Těžko se označuje za cheatování něco, co je nepostižitelný, nevynutitelný, bez rizika a s minimem úsilí to může používat každý.
-
-
Nechápu ty mínusy. Je to pravda. I napsaní neporazitelného bota je otázkou pár minut...
-
-
Možná někoho pohoršuje slovo blbec :). Jinak samozřejmě souhlas.
-
-