Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • citit s toho fallout, nie ? aspon ja si ho predstavujem
    • http://www.youtube.com/watch?v=rN58_svR8nk
    • Fallout...? jediný v čem mi to trochu připomíná Fallouta, tak možná jedině tím světle zeleným písmem, provedení textu v pipboyovi a inventáři bylo stejné, ale jinak tam nevidím absolutně žádnou podobnost s Falloutama...
  • Bože další herní odpad pro rádoby odborníky. Textovky = ultimátní nuda pro lidi se slabím komplem
    • máš pravdu, navíc se mi moc nelíbí ta grafika

bože... *7*
    • Kein
      Nevím jak tohle FPS, ale rpg ADOM mě docela bavil.
    • walltar
      Bože další fórum troll ... Aha ne to je náš starý fórum troll GGG
    • Slabým* ...vole
  • life28
    tak som si to zahral nachvíľku a riadna pecka, viac takých :) aj sa mi celkom darilo, len jeden mi vedel konkurovať, niekto z Games :D
  • BoB.2
    Pamatuju textoví hry který vlastně jen popisovaly co vidíš a dávali ti možnosti co udělat, tenkrát to bylo super pamatuju si nějakou detektivní hru z prostředí školy ale jméno za boha nevím.
    • A ta byla v češtině?
      • BoB.2
        Je to divný ale byla v češtině bylo to za dob Agenta mlíčňáka,Dooma,Oslího ostrova .........
        • Doom, Agent Mlíčnák... To byly pecky :)
      • Trisska
        Určitě! Jinak by to Bob přece nehrál! *15*
      • Opravu, jsi vtipní. Myslím si, že když tu hru hrál, tak ty jsi ještě byl na houbách ! Měj úctu k herním veteránům :D Např. Můj stríc hrál Doom, ještě v bance když dělal místního ajťáka :D Tak si nech, ty forky
        • koukám že místo hraní dooma tě měl naučit česky...
        • ZvacA
          Tož, češtinářské fórky na Boba jsou tady stejně typické jako samotná redakce a kolega nám skvěle sekunduje. To není o jeho ponižování - jen si z něho děláme po přátelsku pr*el, kterou se nebojí dělat Bob ani sám ze sebe, což se cení. Takže fórky jsou stále na místě.
  • Trisska
    Užasný, tolik možností co ve hře dělat, to se jen tak nevidí! Jasnej adept na 10/10! *15*
    • GlaDOS
      Ha ha?
  • Menttor
    Zabavilo mě to na 2 minuty.
    • furt vic, nez jakykoliv COD.
  • Myslím, že tady by se to dalo luxusně vykempit.
    • myslíš něco jako go north, turn south, look, look, look, look, look, look, look ,look, look, look, look, look, look, look , look, look, look, look, look, look, look , look, look, look, look, look, look, look, look, look, look, look ,look, look, look, look, look, look, look , look, look, look, look, look, look, look , fire, fire, fire..........camp je nuda i v textu:).
  • Haha, dost dobre. Na pol hodku som sa zabavil, prekvapuje ma ze sme sa tam zisli as 3 takto skoro rano *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit