Přejít na výpis diskuzí
Textová střílečka je lepší nápad, než byste čekali
3.1.2013 | Ladislav Loukota
43 příspěvků
-
citit s toho fallout, nie ? aspon ja si ho predstavujem
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=rN58_svR8nk
-
Fallout...? jediný v čem mi to trochu připomíná Fallouta, tak možná jedině tím světle zeleným písmem, provedení textu v pipboyovi a inventáři bylo stejné, ale jinak tam nevidím absolutně žádnou podobnost s Falloutama...
-
-
Bože další herní odpad pro rádoby odborníky. Textovky = ultimátní nuda pro lidi se slabím komplem
-
-
máš pravdu, navíc se mi moc nelíbí ta grafika
bože... *7* -
Nevím jak tohle FPS, ale rpg ADOM mě docela bavil.
-
Bože další fórum troll ... Aha ne to je náš starý fórum troll GGG
-
Slabým* ...vole
-
-
tak som si to zahral nachvíľku a riadna pecka, viac takých :) aj sa mi celkom darilo, len jeden mi vedel konkurovať, niekto z Games :D
-
Pamatuju textoví hry který vlastně jen popisovaly co vidíš a dávali ti možnosti co udělat, tenkrát to bylo super pamatuju si nějakou detektivní hru z prostředí školy ale jméno za boha nevím.
-
-
A ta byla v češtině?
-
-
Je to divný ale byla v češtině bylo to za dob Agenta mlíčňáka,Dooma,Oslího ostrova .........
-
-
Doom, Agent Mlíčnák... To byly pecky :)
-
-
Určitě! Jinak by to Bob přece nehrál! *15*
-
Opravu, jsi vtipní. Myslím si, že když tu hru hrál, tak ty jsi ještě byl na houbách ! Měj úctu k herním veteránům :D Např. Můj stríc hrál Doom, ještě v bance když dělal místního ajťáka :D Tak si nech, ty forky
-
-
koukám že místo hraní dooma tě měl naučit česky...
-
Tož, češtinářské fórky na Boba jsou tady stejně typické jako samotná redakce a kolega nám skvěle sekunduje. To není o jeho ponižování - jen si z něho děláme po přátelsku pr*el, kterou se nebojí dělat Bob ani sám ze sebe, což se cení. Takže fórky jsou stále na místě.
-
-
-
-
Užasný, tolik možností co ve hře dělat, to se jen tak nevidí! Jasnej adept na 10/10! *15*
-
-
Ha ha?
-
-
Zabavilo mě to na 2 minuty.
-
-
furt vic, nez jakykoliv COD.
-
-
Myslím, že tady by se to dalo luxusně vykempit.
-
-
myslíš něco jako go north, turn south, look, look, look, look, look, look, look ,look, look, look, look, look, look, look , look, look, look, look, look, look, look , look, look, look, look, look, look, look, look, look, look, look ,look, look, look, look, look, look, look , look, look, look, look, look, look, look , fire, fire, fire..........camp je nuda i v textu:).
-
-
Haha, dost dobre. Na pol hodku som sa zabavil, prekvapuje ma ze sme sa tam zisli as 3 takto skoro rano *1*