Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte zda-li má podporu Xbox controlleru?
    • JJ ma. Strcis si ho do zadnice, a polozis ruku na mys.
      • kostejnesmrtelny
        Ono to pak vibruje...
        • No vida !!! :D
  • Nebyla ta hra náhodou zafinancována na Kickstarteru?
    • smejki
      ano
  • no škoda a ja že to bude RPG, tak zase nič
  • Dá se to dohrát za pár hodin, necelý den, ale stojí to za to. Doopravdy jsem se skvěle bavil. Emotivní příběh s dobrým vyvrcholením a otevřeným koncem - už se těším na pokračování.
  • Dnes som to dohral. Som trochu sklamany z dlzky hry mapa bola obrovska tak som cakal skor ze mozem lubovolne putovat po mape a ze herna doba bude ovela dlhsia :( Nevie niekto ci sa chysta rozsirenie alebo toto je uz finalna verzia? Dik
    • Zayl
      Ale prosimtě, za ty peníze je to dlouhé akorát. Mě spíš zklamal ten finální bossfight, který křičel "Došly peníze a čas". A navíc jsme zdaleka nevyřešili co se děje, takže se těš na další části.
      • Aha nevedel som ze budu dalsie casti. Tak snad sa ich dockame coskoro dik
    • Prý je to první díl ságy.
  • kickasl
    Puvodne jsem o hru zajem nemel, do recenze jsem se chtel jenom kouknout, ale nakonec ji precetl celou a zni to pekne. Castecne.
    Tahove souboje nemam zrovna v lasce (cim vic tahovek jsem hral, tim horsi na ne mam nazor). Ale kvuli pribehu a dialogum bych si to zahral.
    Ve clanku se pise, ze hra je z 90% o dialozich a soubojich. Takova informace je mi celkem na nic. Zajimalo by me, jaky je pomer?
    A jeste jak schopna je AI bojovat sama(jak dopadaji automaticke bitvy). Treba v medievalu(II) je sice moznost automatickych bitev, ale AI je shopna prohrat i s jasne lepsimi jednotkami.
    • Pomer je 9:1 :D
    • Podle mý zkušenosti textová část převládá, asi záleží i na tobě - jak moc se budeš chtít bitev účastnit a jak se ti podle rozhodnutí podaří bitvám vyhnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit