The Callisto Protocol – recenze hry, která klamala tělem
-
Asi počkám až bude ve slevě. I ten Unreal Engine 4 mě trochu děsí. :-(
Jj, počkám, až sleví.
-
Tak on dopadl dobře na games.cz, celosvětově jsou recenze průměrné nebo lehce nadprůměrné a prodeje také nestojí za mnoho. Prostě další přehypovaná hovadina.
-
Jsem rád, že nakonec CP dopadl dobře, hlavně proto, že jsem si opět potvrdil, že se můžu spolehnout na svoji intuici a "gut feeling" (kupoval jsem v předobjednávce a první světové recenze mě poněkud znejistěly), ale taky proto, že jsme dostali důstojného duchovního pokračovatele Dead Space, který sice není dokonalý, ale je pořád dost dobrý a stojí za to strávit s ním čas.
-
Jestli máte každý 10/10 u jiné hry, tak min. jeden z vás neumí hodnotit a zaměňuje hodnocení za své priority.
-
Někdy bych chtěl mít sebevědomí tehle lidi... nebo radši ne...
-
Oje, tady se zase vylil lavor tekutin z indiána. Sebereflexe asi nebude tvou nejsilnější stránkou, viď.
Ale je dobře, že tě to baví. Když to je z 10/10, tak si to můžeš fouknout rovnou ještě jednou.
-
Není bohužel. 10/10 bych dal ve své době Dead Space 1, ale ne Calistu co má poloviční obsah.
-
He? Vždyť prohlášením, že "ta hra je 10/10 pro všechny, co umí hodnotit" úplně shazuješ svůj, jinak slušný srozumitelný a pochopitelný, názor.
Přijde mi, že je to hrozně arogantní prohlášení a z mého pohledu, jsi se tím sám povýšil mezi wannabe herní inženýry a kritiky.
Vždyť každý máme "své" 10/10 hry, ale nemůžeš přece tvrdit, že tvůj názor je ten správný, a ostatní neumějí hodnotit.. - kor recenzentovi, který za sebou má spoustu textu. Nesouhlasit, a říkat, že ten druhý je de*il, je prostě rozdíl..
Já mám 10/10 hry pravděpodobně úplně jiné, než ty.. Takže neumím hodnotit?
Rád si přečtu tvoji recenzi..
-
Nebreč
-
No vzhledem k tomu, že na většině webů to dostava kolem 70%, tak zdejší hodnoceni je ještě dost smířilivé.
-
Pouze procházím po dohrání okolo a napadlo mě, že se podívám, zda Games bude hodnotit tak, jako bych hodnotil já a prostě zase ne.
Ta hra je 10z10 pro všechny, co umí hodnotit, což podle mě není takovej ten ukřivděnej způsob, jak se poslední delší dobu většinou hodnotí na Games. Přišli jste podle mě o srdíčko a přesunuli jste se někam mezi wanabe herní inženýry, což je smutné. Takovej web pro ukřivděný mi příjde.
Možná se může zdát, že soudím jakoby zbrkle, ale spíš osobně věřím, že má kritika jde s láskou od srdce. Mrzí mě to, protože si nemyslím, že to je něco, co se dá lehce profesionálně spravit a samozřejmě to po vás ani nechci, protože nemohu mluvit za čtenáře, ale mluvím pouze za sebe a příjde mi, že můj přítel je nenávratně pryč. Metaforicky řečeno.
-
Zas nekde rikaly ze ta telekineze je game changer, ale to je proste podle me to, jak a kdo to hraje...
-
krasna recenze dpc
-
Na Indianu by Pavlovi vysvětlili, že tomu nerozumí a že tohle je nejdokonalejší hra na světě
-
Hodnocení na PS5 sedí. Pc verze prostě není doladěná a za ty prachy nestojí.