Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Ta hra je jako nějaký ten nový seríál první 2 díly super, a potom to jde do kelu od poloviny už to začne být o ničem a to trapné nadpřirozeno a démoni to pak sráží na scénerní dno, no a pak tu máme ten KONEC ktrerý se prakticky ovlivnit moc nedá, jen dobře nebo špatně. Ve finále bych se nebál dát ještě nižší hodnocení byt pár zajímavejch nápadů tam je ale zpracování je dost o ničem.

  • já jsem to zkoušel hrát s přítelkyní, že jako bude mystery a příběh, přišlo nám to po hodině hraní hloupý, tak jsem to vrátil. 

  • Pixie

    No Šárka má všeobecně zajímavý styl hodnocení her (viz Vampyr atd..) . Nevím jaké hry se líbí jí, ale je to její pohled na hru a každý ho má jiný,tak má právo si dát číslo jaké chce. Mě spíš proto zajímají  jen pohledy a postřehy na hru recenzentu v článku a na jejich hodnocení se moc neohlížím.

    • Nemyslim si, ze je problem v ciselnem hodnoceni, to je stejne dosti rozdilne od Metacritic, a stejne je vzdy silne subjektivni, Co mne spis na te recenzi zarazi je nedoporuceni hry jako takove, coz mi vzhledem k originalite The Council a jeho vyznamu pro zacinaji a dle meho i velmi nadejne vyvojarske studio, ktere ukazalo, ze ma vizi, prijde jako kudla do zad z prilis osobnich a neobjektivnich duvodu.

      • Pixie

        Máš pravdu, proto je lepší si vždy přečíst víc recenzí a nebo se podívat na videa a udělat si obrázek o hře z více zdroju. Podle tohoto článku bych si hru nekoupil, přitom je to zajímavá hra a byla by škoda ji minout.

  • Absolutne nesouhlasim s touto recenzi. Krome spatneho technickeho stavu(ktery ,dle meho nazoru, musel spise souviset s nizkym budgetem hry) vyzniva i samotna recenze jako neco, co by mne maximalne navnadilo, kdybych byl hru uz sam s manzelkou pred mesicem nedohral. Ocividne Sarce nesedlo nadprirozeno, ktere pro mne bylo naopak skvelou gradaci, i kdyz pata episoda byla vskutku dosti kratka az mozna odflakla, ale pribehove naprosto uspokojujici (doporucuji na YT video se vsemi alternativami konce a budete zirat!). Uprimne Sarku a jeji hodnoceni nechapu - kdyz je jedno z povolani pro hlavni postavu okultista, tak se tim, mila Sarko nenaznacuje, ze ma bujici rakovinu streva a krvaci do stolice, nybrz, ze se bude jednat o demony, nadprirozene jevy apod., takze prekvapeni a zklamaniz z konce pribehu neni absolutne na miste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit