Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Překvapilo mě že tam není čeština! , teda ne že by vadilo ale překlásdat si titulky za jízdy není moc pohodlné.

    Jinak, jsem myslel že to sjedu v Free wýkendu( mimochodem tady ani zmínka) ale ne je to grind, co je dobré jsou letecké závody ( motorky zase v dlc ?) a lodě. Tot konec výčtu novinek, jinak je to Crew1 v bledě modrém, snad jedině optimilizace super.

  • anal.lover.1979
    já a moje kru to sou kluci šikovný kouřej píchaj jak je libo 
  • Jack1947
    Autonomní vozidla budou lahoda, až se jim zblázní počítač... vlastně wait oh ono se to už děje a ještě bude dít!😉
  • Jack1947
    Přesně radši si dám první The crew a počkám až to do dvou let dají free 😎
  • Lukass
    Klasicke  AAA   odpad dnesni doby.  Vic nema cenu hru rozebirat.  
  • Za me velke zklamani, spis bych to videl tak na 5-6/10.


    30/60 FPS lock na PC :-(. Grafika prumer - panoramata a vyhledy super, detaily nic moc a z modelu aut rozhodne nejsem unesen. Nektere detaily jsou dost strasne, Forza mnohem lepsi. Nevyuziti potencialu open world. Predstava, ze brazdim celou Ameriku je super, ale k cemu to je, kdyz je tam vlastne jen par signature mest a zbytek jenom vata a prazdnota. Customizace aut (ne ta kosmeticka cast) mi prijde jen jako grind, kdy ani nemam pocit, ze ten loot (lepsi dily) ma nejaky vliv na vykonnost / ovladani / atd... Pribeh a follower system je cliche na druhou, ale to jsem schopen ignorovat. Arkadovy model mi nevadi, ani mi tolik nevadi, ze neni moc poznat rozdil mezi jizdou v Audi, nebo Ferrari - koupil jsem si to proste jako arkadove zavody pro odreagovani a jak moc je to realisticke neresim. Co mi ale vadi hodne a je pro me nepochopitelne, ze nemuzu zavodit proti ostatnim hracum - ta hra je open world, vyzaduje pripojeni, delaji z toho jakesi zavodni MMO a nejde tam PvP? WTF???


    Celkove nemam pocit, ze bych za tu cenu dostal odpovidajici hodnotu, takze momentalne nemuzu doporucit.

  • Ristoro
    Forza Horizon 3. Lepší arkádu jsem nehrál. Obrovský počet aut, super fyzika aut, krásná grafika a skvělý obsah i multiplayer. Horizon nemá mezi arkádami konkurenci.
  • Nevím, kolik hráčů s tím má reálně problém, ... to jako vážně někoho baví řadit? OMG
  • Veskoslav
    Překrásnou hru? Zejména města jsou jak z roku 2010. Je jedno jaké auto (kromě speciálů) se ovládá naprosto stejně. Hlavní vyzdvihovaná část multiplayer je naprosto tragická a to, že si to chtělo hrát na "MMO" ukazuje mrtvý svět. Ježdění po světě přestane bavit tak po 30 minutách hraní. Příběh je tak stupidní, že nové NFS i naprosto náhodně vybrané p*rno na internetu má lepší příběh.

    Letecké závody jsou také "lahůdka". Člověk zjistí, že je jedno jaké má letadlo. Jestli to nejlepší nebo to, co dostane hned na začátku. Jediný rozdíl je v ceně.

    Je to stejně mizerná hra jako předchozí hra. Po pár hodinách to člověk vypne a už nezapne. Kdo chce kvalitní arkádové závody, sáhne po 2 roky staré Forze. The Crew II je naprostá nouzovka, pokud člověk neví, co s prachama nebo neví, že existují i jiné hry. Naprostý průměr za nadprůměrnou cenu.
  • jindra.veliky
    vsak na pc mate Forzu, zadna jina dobra zavodni arkada ani dneska nevychazi
  • krom toho bych se rád omluvil panu Skotákovi, že jsem ho do dneška četl jako " Skoťák" 😬
  • Co třeba nejnovější Trackmanie? Ačkoliv závodní hry nehraju skoro vůbec, tak tohle mě na Xboxu celkem chytlo. Nebo serie forza Horizon (trojka je i na PC)?
  • jack
    Díky za pěknou recenzi. Potvrzuje i dojmy ostatních.

    Jen prosím, zkuste alespoň v psaném projevu používat česká slova, kde ekvivalentní jsou. “polovina oponentů” je prostě divné a dle mého zbytečné.

  • tak nějak mi chybí dobrá arkádová závodní hra na pc. zkoušel jsem steep a chvíli mě to bavilo, ale po nějaké době prostě nemám potřebu se zpátky vrátit.
  • Kravicka
    Free content a patche to jeste vylepsi nebo spis dofixnou. :)
  • Jack1947
    Dobrá recenze, víceméně to co jsem čekal se potvrdilo je to jen o trochu vylepšená jednička s tím že tam je i pár blbostí navíc, hlavně prázdnota pro jistotu zůstala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit