-
Plně s recenzí souhlasím. Když jsem hru prvně zapl, cítil jsem se asi jako panic před široce otevřenýma nohama - docela se mi líbilo, co vidím, ale neměl jsem nejmenší tušení, co s tím mám kruci dělat a co se ode mě čeká a požaduje. *12*
-
-
:D :D :D To jsem ještě neslyšel to přirovnání :D Fakt super :)
-
-
Hra se možná nepovedla, ale jak může recenzent napsat, že chtěl hned přeskakovat dialogy? Pokud ho příběh celkem nezajímá, dá se potom jen těžko věřit tomu, jak ho hodnotí. Nic kloudného o něm autor vlastně ani nebyl schopen napsat. Prakticky jen to, že postavy někam putují (to si u křížové výpravy jaksi domyslí každý) a že je to celé obskurní, ale ouha... žádný argument proč. Ono to pak vypadá, jako by ani neměl moc zájem hrát, jenom si proskočit pár úrovní a mít to "recenzování" rychle hotovo. To pak věřím, že dlouhé cutscény strašně zdržují...
-
zabavna recenze ;]
-
"tvůrci rezignovali na elementární slušnost vydat bezproblémovou hru."
BIS se se svoji armou smeje opodal :D -
-
hovor ubisoftu a jeho homm6 *3*
-
-
Tahle recenze mě vážně pobavila *1*
-
aby vas Babica nezaloval :D
-
Hra je to dobrá, kto má rád stredovek, pekné kombá v milej grafike, ale úvod a to otravné peklo je des, boje ma bavili, pretože na rozdiael od AC človek dokázal kombinácie rozoznávať, ale to peklo FUJ FUJ FUJ
-
mizerná hratelnost, příšerné ovládání, suma sumárům - nestojí to ani za stažení *10*
-
jako hra by mohla být tak na 6ku nebýt toho příšernýho input lagu :-( a evidentně ho ještě neopravili :-(
-
Radost číst takovou recenzi, moc jsem se pobavil :D