Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle je asi nejhorší hra v tomto žánru a nejhorší hororová hra, kterou jsem kdy hrál. Postavy a dialogy musely snad psát děti z prvního stupně základní školy. Všechna hororová klišé jsem viděl v prvních 30 minutách... a i potom je na mě hra vrhala jednu za druhou.

    Jsem zvyklý, že horory mají stupidní postavy, ale tady je to dotažené téměř k dokonalosti.

  • Jack1947

    Podle mě  jeden 4-6 hodinový díl za rok spíše tomuhle ublíží. Nicméně mě se tohle líbilo a i to i koncem kdy, to byl docela síla. Připomělo mi to některé dnešní filmy a dávalo to svým způsobem smysl ( 2 postavy mi chcíply a další 2 taky až na konci) ty jejich duchové byli celkem nechutní, a chápu že obsadit herce než modelovat nové tváře je podstatně lecvnější na House of Ashes docela těšing !

    • Vzhledem k tomu, že epizody na sebe nenavazují, tak je myslím úplně jedno s jakým rozestupem vycházejí a nemá jim to jak uškodit (je to něco jiného, než když by třeba Life is Strange vycházelo tempem jeden díl za rok a půl, tam by to bylo nepříjemné)

      A imho jeden díl ročně je pořád udržitelnější řešení, než to hrotit jako Telltale a pak dojet na to, že přehltíš trh a hráčům se to omrzí a krachneš, protože jsi vykonkuroval sám sebe.

  • Corvus

    Tak to je dost zajímavé. Teď jsem koukal na mapu Dark Pictures na ofiko webu na Bandai Namco - https://en.bandainamcoent.eu/the-dark-pictures?utm_campaign=TDP_Brandpage&utm_medium=Block_event&utm_source=BNEE_Website

    ...a je odhalena/naznačena lokace nejen 3 dílu (Pazúzu, Blízký východ), ale i čtvrtého dílu! Je tam totiž kružítko. Evidentně to bude asi něco se Svobodnými zednáři (?). Opět v USA, jako aktuální díl. Dle polohy kružítka to bude někde kolem Illinois. Respektive přímo v Illinois. Sherlock Holmes hadr!

  • Pane Makale to je tragedie... to se neda cist... uz po trech odstavcich poznate kdo recenzi pise... treba u tehhle recenze, asi jste ji dostal za ukol, ta hra Vas nebavi(coz se nedivim, podle Vasich recenzi, stale cekate na TU hru, co Vam uvari, vypere, pohonka... :o).... tohle nejde dal, kdyz jdu na herni portal, cekam nejakou pridanou hodnotu umernou tomu, o cem ten portal je, tudiz zabavny a hravy by mel v tomto pripade byt... a to vy ani trosku nejste, uz jsem to chtel na games napsat driv, ale meli byste asi trosku ozivit svoji redakci a nepsat recenze jako nejakou zadusni msi... s 6/10 souhlasim i kdyz jsem hral jen man of medan a ano, na vic to neni, pitomy becko, ale i o tom se da napsat VTIPNA recenze... nuda, nuda, nuda... jo a to ze jste nepochopil ze zabijeni tech otravnych postav je v tehle hre to nejlepsi a jeste lepsi je to kdyz hraje nekdo s vami ,tak to je mi vas lito... zrovna u tohohle becka jsem vazne cekal nejakou legraci a uplne jste mi zkazil pracovni dopoledne :( zkuste to priste chytit za jinej, nez nostalgicky uknouranej konec provazu. S pozdravy ŠROUBOVÁK 🙃 

    • Corvus

      To jako že mají být všechny recenze průměrných titulů HAHA vtipné jako nick Šroubovák (křížák nebo plochej)? HAHA.  LOL... Bazénky s jódem a "humory" a la digitální pasák Anastasov? :-D Nebo o čem je to sdělení? :-D

    • Mathes26

      Tady se tedy musím ohradit... nevím, jestli čteme recenze od stejného Pavla Makala, ale jeho recenze si naopak užívám (spolu s těmi Vaškovými) nejvíce, přestože s hodnocením se často neshoduju. Baví mě ty různé neotřelé výrazy a bohatá slovní zásoba, co tomu dává  šmrnc. Naopak všudepřítomné vtípky na sílu...na to si radši pustím nějakou videorecenzi na YouTube:) 

      Ale chápu... recenze her je disciplína striktně subjektivní, tak to stejné platí i o jejich čtení a vnímání.


  • Za mě tak nějak srovnatelné s Man of Medan. Příjemný interaktivní film. Není to nic, co bych chtěl hrát každý měsíc, ale jednou ročně si něco takového s chutí dám (už se těším na další epizodu). Tvůrci mají lepší přístup než Telltale, kteří si podřezali vlastní větev tím, že si sami přehltili  trh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit