The Dark Pictures: Little Hope – recenze hororové jednohubky
-
Tak tohle je asi nejhorší hra v tomto žánru a nejhorší hororová hra, kterou jsem kdy hrál. Postavy a dialogy musely snad psát děti z prvního stupně základní školy. Všechna hororová klišé jsem viděl v prvních 30 minutách... a i potom je na mě hra vrhala jednu za druhou.
Jsem zvyklý, že horory mají stupidní postavy, ale tady je to dotažené téměř k dokonalosti.
-
Vzhledem k tomu, že epizody na sebe nenavazují, tak je myslím úplně jedno s jakým rozestupem vycházejí a nemá jim to jak uškodit (je to něco jiného, než když by třeba Life is Strange vycházelo tempem jeden díl za rok a půl, tam by to bylo nepříjemné)
A imho jeden díl ročně je pořád udržitelnější řešení, než to hrotit jako Telltale a pak dojet na to, že přehltíš trh a hráčům se to omrzí a krachneš, protože jsi vykonkuroval sám sebe.
-
Podle mě jeden 4-6 hodinový díl za rok spíše tomuhle ublíží. Nicméně mě se tohle líbilo a i to i koncem kdy, to byl docela síla. Připomělo mi to některé dnešní filmy a dávalo to svým způsobem smysl ( 2 postavy mi chcíply a další 2 taky až na konci) ty jejich duchové byli celkem nechutní, a chápu že obsadit herce než modelovat nové tváře je podstatně lecvnější na House of Ashes docela těšing !
-
Tak to je dost zajímavé. Teď jsem koukal na mapu Dark Pictures na ofiko webu na Bandai Namco - https://en.bandainamcoent.eu/the-dark-pictures?utm_campaign=TDP_Brandpage&utm_medium=Block_event&utm_source=BNEE_Website
...a je odhalena/naznačena lokace nejen 3 dílu (Pazúzu, Blízký východ), ale i čtvrtého dílu! Je tam totiž kružítko. Evidentně to bude asi něco se Svobodnými zednáři (?). Opět v USA, jako aktuální díl. Dle polohy kružítka to bude někde kolem Illinois. Respektive přímo v Illinois. Sherlock Holmes hadr!
-
To jako že mají být všechny recenze průměrných titulů HAHA vtipné jako nick Šroubovák (křížák nebo plochej)? HAHA. LOL... Bazénky s jódem a "humory" a la digitální pasák Anastasov? :-D Nebo o čem je to sdělení? :-D
-
Tady se tedy musím ohradit... nevím, jestli čteme recenze od stejného Pavla Makala, ale jeho recenze si naopak užívám (spolu s těmi Vaškovými) nejvíce, přestože s hodnocením se často neshoduju. Baví mě ty různé neotřelé výrazy a bohatá slovní zásoba, co tomu dává šmrnc. Naopak všudepřítomné vtípky na sílu...na to si radši pustím nějakou videorecenzi na YouTube:)
Ale chápu... recenze her je disciplína striktně subjektivní, tak to stejné platí i o jejich čtení a vnímání.
-
Pane Makale to je tragedie... to se neda cist... uz po trech odstavcich poznate kdo recenzi pise... treba u tehhle recenze, asi jste ji dostal za ukol, ta hra Vas nebavi(coz se nedivim, podle Vasich recenzi, stale cekate na TU hru, co Vam uvari, vypere, pohonka... :o).... tohle nejde dal, kdyz jdu na herni portal, cekam nejakou pridanou hodnotu umernou tomu, o cem ten portal je, tudiz zabavny a hravy by mel v tomto pripade byt... a to vy ani trosku nejste, uz jsem to chtel na games napsat driv, ale meli byste asi trosku ozivit svoji redakci a nepsat recenze jako nejakou zadusni msi... s 6/10 souhlasim i kdyz jsem hral jen man of medan a ano, na vic to neni, pitomy becko, ale i o tom se da napsat VTIPNA recenze... nuda, nuda, nuda... jo a to ze jste nepochopil ze zabijeni tech otravnych postav je v tehle hre to nejlepsi a jeste lepsi je to kdyz hraje nekdo s vami ,tak to je mi vas lito... zrovna u tohohle becka jsem vazne cekal nejakou legraci a uplne jste mi zkazil pracovni dopoledne :( zkuste to priste chytit za jinej, nez nostalgicky uknouranej konec provazu. S pozdravy ŠROUBOVÁK 🙃
-
Za mě tak nějak srovnatelné s Man of Medan. Příjemný interaktivní film. Není to nic, co bych chtěl hrát každý měsíc, ale jednou ročně si něco takového s chutí dám (už se těším na další epizodu). Tvůrci mají lepší přístup než Telltale, kteří si podřezali vlastní větev tím, že si sami přehltili trh.