Přejít na výpis diskuzí
The Darkness 2 - videorecenze (pozor, až od 18 let)
27.2.2012 | Pavel Dobrovský
36 příspěvků
-
Dosť ma sere tá reklama dole, ktorá naskočila tak, že sa nedal maximalizovať obraz cez ikonku...
a hodnotenie je kde? -
-
Hned na konci videa voe?
-
-
Pozor az od 18 let. Funguje jak magnet *1*
-
Co že se to stalo s Lukášem? *15*
-
-
Dovolenka
-
-
Tak to potom jo *4* Už jsem začal mít strach *15*
-
Mlzis pekne, ale my vime svy! Tajna akce v KLDR, vsechno zname...
-
-
-
pozor, nepište za číslovky jakési "ti"...
-
Konečne novej přehrávač na videa. *3*
-
-
Naprosty souhlas. Konecne se mi na notebooku nesekaji videorecenze. Takze neidentifikovatelny problem postihujici me a asi 2% dalsich ctenaru se zda byt vyresen. DEKUJI VAM!
-
-
Bejt obdarěnej temnotou by b_lo fajn akorát ten celibát by mě hodně vadil, nikdy žadnej sex a pokut jo tak si tě vezme zubatá. *13*
-
-
On sex mit muze, zemre az kdyz pocne potomka. V comixu mu evidentne ta 1% sance s ochranou prislo az prilis velika :)
-
-
Aha už je to nějakej patek co jsem to četl já myslel že si nemuže vůbec škrtnout. *14*
-
-
Navíc si může z temnoty uplácat vlastní ženskou ... *4*
-
-
-
-
FOV ≤ 75° se koukám začíná stávat běžným standardem. Docela by mě zajímalo, jestli to jako fakt, ale opravdu a zcela doopravdy, myslí vážně, nebo jestli se něco s novou generací konzolí změní. Totální chaos ty interiéry pak...
-
-
Chvalabohu na toto je riešenie a to jednoduchý program Widescreen Fixer, ktorý funguje na niekoľko ďalších hier, nielen na Darkness 2
-
-
Nevim, co funguje na Darkness 2, protože tenhle měsíc to vyhrál Alan Wake, ale tak či onak je to otrava. Třeba v Borderlands se FOV musel měnit pokaždý, když se načetl level/vystoupilo z vozidla. Stisknutí jedný klávesy, ale člověk na to furt myslí. Bethesdím hrám zase změna FOV v konzoli protahovala paže jako Saxáně. Zkrátka kdyby se tím člověk nemusel zabývat, bylo by to lepší. Extrémně nízkej FOV je naprd... A díky za tip. Třeba to někomu pomůže *3*
-
-
Jasné, je to problém dosť veľkého počtu hier na PC.. ešte v deme mi to neprišlo až tak zlé, ale v plnej mi to nízke FOV dosť vadilo.. a ten program je fakt jednoduchý, malý a veľmi zlepší pocit z hier, kde je nízke FOV
-
-
-
-
Ten deštník na začátku moc nefunguje *1*