Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    T osi nemyslím EPIC je firma sama osobě, EPIc má Fortnite a VALVE zase Dotu2... ale nevím netuším podle mě by Valve už možná ani neměli na nákup peníze. Steam je posledních 10-15let netečný ( defakto co rozjel Steam obchod).

  • Jack1947

    Tak maže se tady i jiné. Tadyje to ještě celkem ok.

  • species

    a kdo to tady promazal aby to vypadalo, ze redakce "vyhrala" argument? Predpokladam ze taky ne ty. 

    Jako jednoho z mala redaktoru si te sarko opravdu vazim, nicmene myslim ze kdyz pouzivas slova jako "cus, tecka, naschle" jako argument, tak ti to zbytecne ubira na kredibilite.

  • Carnage666

    Já dřív nadával na uplay a origin a pořád na ně nadávám a pořád je bojkotuju :) od EA jsem nic nekoupil od doby co Origin vzniknul a na uPlay mam Division co byl free ke grafice ještě s Far Cry Primal.

  • Omezeně takhle občas funguje GoG connect, když ho propojíš se Steamem, tak čas od času mají akci a nějakých 10 jimi vybraných her se ti přidá do GoG knihovny, pokud už je más koupené na Steamu. Popravdě mám taky jen Steam a GoG, ale poslední dobou preferuji GoG, na Originu mám asi jen The Sims 2, když je dávali zdarma a už si ani napamatuju login a ani nemám origin v kolik let PC. Uplay se vyhíbám a jsem rád, že starší hry (Anno, Settlers) dali na GoG, takže si je konečně můžu legálně pořídit. Ale je pravda, že před nákupem musím někdy kouknout na Steam+GoG jestli už to náhodou nemám na tom druhém, představa, že mám ještě koukat do dalších 4-5 obchodů, tak je to na palici.

  • Jack1947

    HJeh zajímavá diskuse, teda musím říct.  Možná že proto že už každý nějak čekal že už Division 2 nebude zklamán a bude vylepšená jednička.

  • TheGGG

    není můj problém, že jsi se bavil u her, které byly omezené, nevyvinuté a v nižší kvalitě, než ty, které vyšly později...

    to je jak obhajovat auta z 50s let a tvrdit, že byly lepší jak ty dnešní a nadávat každýmu, kdo s tím nesouhlasí, že je sopel... prober se a přestaň být tak na ty šušně fixovaný...

  • Porad je tady dost velka sance - rekl bych skoro 100%, ze kdyby se hra prodavala i na STEAMU, tak pocet prodanych kusu je jeste vetsi. Tady se srovnava prvni dil vs druhy...coz je dost mimo. Opravdu jsem presvedceny, ze Uplay + Epic < Uplay + Steam

  • Uz se nebudu dohadovat jak male decko.Nech si svuj tupy nazor pro sebe.Az dospejes a bude ti nejaky soplak rikat ze vse od filmu/serialu/her co si mel rad je nehratelny odporny odpad tak se s nim muzes dohadovat.

  • Osobně jsem velice dobře při smyslech a nakupuji pouze tak, že mám všechny hry na Steamu, maximálně když mě někdo ukecá na hraní něčeho společného, použiji Origin. To, že přes Steam spouštím Uplay mi nikterak nepřekáží. Většina her si launcher stejně spustí sama na pozadí a do hry jako takové nijak nezasahuje. Nechci se jednoduše přehrabovat kvantem různých obchodů, launcherů a kdo ví čeho. Chci si vybrat, koupit, nainstalovat a hrát kdykoliv mám chuť z jednoho místa a neztrácet čas a nervy listováním kde čím. Obzvlášť, když jde o jednu sérii. Tak si prostě nový Division nebo jinou hru odpustím. Kdo si má za X let pamatovat, že ta či ona hra byla na jakém launcheru. Dokud bude fungovat Steam, budu jen tam, až ho něco překoná a převede moji sbírku, rád přejdu.

  • TheGGG

    dělají a je to okrajový žánr, škvár pro pár posledních retromilů.... jejich sláva už je dávno pryč a je to v podstatě mrtvý žánr

  • TheGGG

    resident evil nikdy nebyl horor a nikdy to nebyla těžká hra, pokud jsi se u toho bál, tak jsi to buď hrál jako malé děcko, nebo se jen necháváš oblbnout nostalgií...

    ta hra rozhodně nebyla těžká v tom, že by nevedla za ruku, ta hra prostě jen měla otřesné ovládání a naštěstí teď se to postupně s RE2 remakem předělává.

    Pravdou kterou ti řekně každý je, že první RE1 měl statickou kameru čistě jen kvůli technickým omezením své doby, že pak tvůrci zaspali a ještě nějakou dobu dělali díly s otřesnou statickou kamerou, to už je další smutná věc. Však si pak taky uvědomili chybu a vydali nejlepší RE a to byl RE4.

    Statická kamera byla prostě hloupost, nemožnost vidět to co samotná postava vidí, otřesné míření a další věci. Škoda že RE0 a 1 nepředělali tak jako RE2, sice jsem RE0 a 1 dohrál, ale ta kamera hrozně podkopala zážitek

  • Dnesni hry nemaji lepsi gameplay,dnesni hry jsou proste lehci.Rofl RE0/1 remaster ze ma blbe ovladani??? Diky novemu chematu ovladani pres packy se postava dokaze pohybovat rychle a bez problemu.Spis jde o to ze te hra nevede za ruku jak male decko ale chce aby si ji ovladal.A staticka kamera neni u RE z duvodu technickeho omezeni ale kvuli atmosfere protoze protoze vznikla cela rada residentu se statickou kamerou v dobre kdy uz slo bez problemu udelat hru jinak.Proto jsou RE4/5/6 jenom strilecky a ne horrorovky.RE2 remake ukazal jak ma vypadat spravny Resident evil z pohledu treti osoby coz RE4/5/6 nedokazal.

  • Zase se dělá z komára velbloud a senzace. Pokud byla jednička v té době prakticky zajíc v pytli o které nikdo nevěděl co čekat, ale nakonec měla úspěch, tak je celkem logické, že u dvojky bude víc pre-orders, když už hráči vědí co čekat. Navíc je to svázané s Uplay a primární prodeje jsou tam. Čili to s Epicem ani Steamem prakticky nesouvisí. Navíc jak se píše v článku, ti co nakupovali na Steamu se přesunuli rovnou na Uplay, prakticky to ani nemuseli dávat na Epic. Ten je v tomto případě stále nejméně preferovaná varianta, ale článek je v trochu jiném duchu. Navíc u Division se to vědělo dopředu, narozdíl od Metra, které je trochu jiná pohádka a tam se celkem právem očekává bojkot, takže jsem spíš víc zvědav na prodeje metra na epicu.

  • cms.sarka-tmejova

    "Early indications are supportive, as PC preorders are higher than for the first Division, and preorders on the Ubisoft Store are six times higher. We believe this deal is a long-term positive for Ubisoft." Přímá citace Guillemota, jak říkám, přesná čísla tam nejsou, ale pochopit pojem “vyšší než” snad tak těžký není. Ban jsem ti já nedala, nemám k tomu důvod.

  • PCMR

    Izo RPG se ale furt dělaj, takže si mimo, jako vždy.😂

  • speciesz

    Mas na to nejaky zdroj?. Guillemot v rozhoru jasne rekl ze maji vic predobjednavek pres Uplay, nemluvil vubec o celkovych predobjednavkach, tyhle cisla zverejnene nejsou.


    Je logicke ze maji vic pres Uplay, pac vetsina lidi sla ze steamu rovnou k Uplay. S jakymi daty prosimte pracujes?


    Neber si to osobne, opravdu me to zajima, ban opravdu nebyl nutny!

  • cms.sarka-tmejova

    Nevztahují. Má víc předobjednávek v rámci PC digitální distribuce než jednička. Tečka. Nemusíš znát konkrétní čísla, z toho callu s Guillemotem to vyplývá jasně. Že vede Uplay je druhá věc. Vůči Steamu žádný city nechovám, pracuju s daty, čus.

  • species

    Jak tvuj clanek, tak tva citace pusobi jakoze division 2 ma vic celkovych predobjednavek. Jak vis ze dvojka vede pred jednickou kdyz Ubisoft nezverejnil celkove predobjednavky? 

    Tva data se vztahuji pouze na Uplay.

    Dokonce je to i v nadpisu "division odchod ze steamu nijak neublizil". Ja chapu ze nemas rada steam, ale prece jde najit spousta spiny ktera je pravda ne? Nemusis si vymyslet (a pak mazat prispevky).


    edit - typo

  • TheGGG

    bohužel se zdá, že všichni ti diskutéři pseudo-hardcore gameři co se kdysi realizovaly skrze hraní těžkých her, zároveň dnes trpí i nějakými problémy s pamětí...

    proto pořád žijí v iluzi, že tenkrát ty hry byly dobré, i když u nich vlastně trpěly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit