Přejít na výpis diskuzí
The Division vyjde i na PC, Xbox One bude mít exkluzivní obsah
20.8.2013 | Adam Homola
116 příspěvků
-
Na tohle se fakt tesim. Prvni gameplay sem si poustel snad desetkrat.. Fakt libova hra.
-
-
Snad si zahrajeme všichni prosti sobě:) (myšleno konzole a pc)
-
-
Nerealny ci spis nelogicky. Aneb jak chces hrat klavesnice+mys vs. gamepad? Kazda akcni konzolovka ma bud alespon minimalni autoaim, nebo rozsirene zasahove zony (strelis kousek vedle ale zapocita ti to zasah). Urcite by se nasly vyjimky (ja teda zadny neznam). No a kdyz uz by jim vypnuli "pomocniky", tak zadna analogova packa se nevyrovna v rychlosti a presnosti mysi, to je holy fakt. Takze pokazde by jedna nebo druha skupina hracu byla znevyhodnena orpoti te druhe...
-
-
Ok, přesnost a rychlost se k+m nic nevyrovná, to JE fakt. Což ale neznamená, že tým s k+m bude pokaždé vyhrávat, jestli mě chápeš. (; Především by záviselo na skillu, přemýšlení a sem tam i trochu toho štěstí.
-
-
Me by zajimaly strilecky volant vs joystick, kterej tym by svuj controller driv rozmlatil a napadnul organizatora :)
-
-
To je sice pravda, ale stejně bych si to jednou chtěl zkusit jaké to je. Jako občas při sledování toho, jak hraji Halo 4 s gamepadem, to i přišlo, že "klávesář s myší" by mě rozmáznul během minuty.
-
Ostatně Microsoft už s tím experimentoval a došel k názoru že to je nereálné. Přesně z tebou zmíněných důvodů.
-
-
Covece to by byla pecka spojit multak napric platformama
-
-
No nevim, ale pořád jsem toho názoru, že hrát proti mátohám ovládanejm gamepadem by mě moc nebavilo. Ale je fakt, že to posuzuju spíš podle sebe. S gamepadem se mi dobře ovládá tak akorát přehrávání filmu...
-
-
Třeba zmrví konverzi a na těch splašenejch tlačítkách gamepadu to půjde líp, než na myši a klávesnici...
Jinak je to podle mě nesrovnatelný, jak by dopadl zápas v UT,CS pokud by proti sobě stály skupiny - skup.1 myška/skup.2 gamepad... -
-
Tak zmrvený konverze jsou samostatnou kapitolou. Ghost Recon: Future Soldier kvůli tomu nešel na PC ještě několik týdnů po vydání vůbec hrát. Jestli si to dobře pamatuju, tak dokonce nefungovala ani tak základní věc, jakou je rozhlížení myší. V takvym případě by hráč s gamepadem měl jistou výhodu...
-
-
-
-
Ja bych urcite dal. Nejsem proti a mozna bych to i uvital. Mohli by to delat u vice her:).
-
-
-
yes,yes,yes *14*
-
Nejdriv skemrani at to vyjde na PC a ted zas blby kydy, ale neni se cemu divit, online hru nebude tak snadne ukrast, takze se mnozi zalekly toho, ze si na svoji platformu zatahly hru, za kterou se musi zaplatit.
-
-
Co co co combo breaker! Ultimate PC player's ass kicker! +100 bodu za tupost!
-
*1*
-
-
To video ze hry které je na netu, to je hra proti NPC nebo hráčům ? Tak jak to je se mi to celkem líbilo, ale to byla ukázková hra dělaná jako reklama a pokud by to bylo proti hráčům, tak by to mohlo vypadat dost jinak.
-
-
Až se tu objeví někdo s pravomocí mazat, smázněte celé tohle vlákno. Díky.
-
Lol, nechápu, jak se takový text dá hodnotit *2* Bych chtěl poprosit ty mínuskáře aby napsali, co hodnotili.
-
-
Je vůbec možný, aby někdo řešil takovýhle hovadiny?
-
-
On pochopil, snad zjedna napravu (registruje se).
-
Veskoslav díky za odkaz. "kuba" docela jede a je vidět, že se i vyzná
"jo ? moc si dovoluješ od nikoho nechyntu ban nebo něco protože mam chytrej antivir avg 2013 a eset smart security 6 jesi budeš nadavat do pc tak ti pošlu bluescreen ! a trojany a nějaky vir co ti zpomalí pc a spáli intel tak dej si pozor " -
-
Víš, proč Bůh vymyslel tlačítko "reagovat"? Aby vlákna v diskuzích nebyly tak zavšivený, jako je tomu tady. I když zrovna tohle vlákno by za moc nestálo i bez toho zavšivení když to vezmu kolem a kolem...
-
-
To je vazne sranda, co se tady (nejen tady) posledni dobou resi, chapu no plakat uz nema smysl kdyz to bude na ten kompl, ( i bez te exkluzivity) tak ted tu prozmenu budeme resit jine veci, failtrollovani se omrzelo ( zda se mi to nebo, je v tom treba zamer nevim, ted sem si vsiml ze vetsinu techle duchaplnosti vzdycky nak rozviri, Veskoslav nic proti jen sem si vsiml, jen muj nazor- treba se mi to jen zda, kdovi *3*. Jinak reagovat na ne vazne nemuze, takze ( nedelam to casto, ale souhlasim.)
-
Nevím jestli to tlačítko vymyslel bůh, ale každopádně se mi u Veskoslava a Miseriuse nezobrazuje.
-
-
-
Bohužel je a už i víme proč "Ukázka tomu, že všude se najde partička idiotů"
-
-
To byla řečnická otázka, na tu nemusíš odpovídat *7*
-
-
-
Aha, už tomu rozumím. No nic kluci. Za chvíli vám začne škola a bude kornout plný dobrot. Tak nezlobte paní učitelku !
-
-
Mám to chápat tak, že se děcka doma nudí a komentářům které ani nechápou, dávají z nudy mínuska ?
-
-
Vždycky nejlepší, když má někdy kecy, kvůli mínuskám ... to už se potom mínuskuje jenom z principu. *1*
-
-
Mimochodem u jakých to bylo postů? S jakou hrou?
-
Tak to sorry, ale k tomu bych se v životě nesnížil. A já se divil co to miserius mele. Asi je na čase si založit svůj účet, aby si nějaký chudák nepujčoval můj nick a nepsla hova*iny. Ještě jednou říkám: Žádné klíče jsem nežebral. Šetřím si peníze na hry, které chci, nehraju kdejakou volovinu.
-
Tak to jsi na moc webech nebyl. Namátkou: Eurogamer, Novinky, idnes, diskuteri.eu, doupe.cz a další mnohé. Důvodem proč se ti zdá, že je zde komunita taková jaká je, tak je to množství. Přece jenom tady ty diskuze jsou poněkud většího rázu a s větším počtem diskutujících. Navíc systém anonymních diskutérů nahrává tomu faktu, že jeden blázen může klidně vystupovat po 50 nicky a nemusí se přihlašovat a odhlašovat.
P.S: Není to tak dávno Rioto, co jsi jako správná socka somroval nějaký ten kód. To taky o něčem vypovídá;)
Ukázka tomu, že všude se najde partička idiotů: http://doupe.zive.cz/clanek/mortal-kombat-komplete-edition---fanouskovske-pohlazeni-pc-recenze/?showforum=1 -
Copak Risoto, nevyžebral sis žádnej Steam klíč?
-
Tahle stránka má otřesnou komunitu. Jednu z nejhorších co jsem viděl. A to jsem byl na hodně webech.
-
Tak to je jasný. Když mi bylo 6 tak jsem taky tak občas choval *2*
-
-
Veskoslav, jo taky mě to už napadlo. Ale zase "Kdo si hraje, nezlobí" *2*
-
-
Miserius právě, že vůbec nejsem malej capart. Tak jsem se slušně zeptal proč ta mínuska. Já bych takový koment nehodnotil protože v něm nic na hodnocení nevidím. To je celé. Jestli se tě to nějak osobně dotklo, tak se ti omlouvám a slibuju, že se tu už na nic nezeptám. Bude to takhle ok ?
-
A co jako? My potrebujem tvoje svoleni k minuskovani? Jses jen rozmazlenej capart co se čertí kuli 5-ti mínuskum jako kdyby slo o zivot...Get over yourself
-
Miserius musím ti oponovat. Chudák je ten, kdo hodnotí příspěvek který se ani hodnotit nedá. Jenom jsem se zeptal, jestli je ukázka ze hry proti npc. Protože při hře proti hráčům, dělají atmosféru hry hlavně hráči. Nevím jestli by to video vyznělo podobně kdyby ta trojice vlezla do baráku, kde budou zakempovaní hráči a během pár vteřin by umřeli. Ale je to jenom můj názor. Třeba by se to zrovna někomu líbilo víc.
-
-
Jo, je to tak. Díky za potvrzení.
-
-
Jěště vám sem dám jeden koment, ať máte co mínuskovat. Tak šup šup děcka ! Kdo bude první ?
-
Napadlo Tě, že ti dají mínus už jenom pro to, že to řešíš? *7*
-
Ty jseš ale chudák *1*
-
-
-
No začíná. Za měsíc. Tobě za 2 týdny a ani ne;)
-
-
Nejsem učitel, takže se mě to netýká. Naštěstí *1*
-
-
-
Tamten komentář kterýs napsal, budu si večer dělat salát, musim nechat opravit převodovku, dobra hra, ale reklama, vypadat jinak, zahraju.
-
-
Jakej salát jaká převodovka ? Nechápu.
-
-
No právě *2*
-
-
Pořád ti nerozumím
-
-
-
-
-
Myslím že to byla nějaka mise proti NPC.
-
-
Ale jo, aj se tesim docela... uz ted musi byt ma graficka karta zhrzena, ze do ni poslednich par dni laduju akorat rogue legacy - tak tohle bude takova omluva =)).
On a more serious note - uz prvni gameplay jsem videl asi trikrat, coz lze brat jako vcelku kompliment, anzto jsem se pristihl, ze videa z novych her vetsinou vypinam v pulce, a i kdyz musel byt port na pc kazdemu zrejmy, je fajn to mit oficialne =). -
Ahoj, nějak mě zarazilo, že se v upoutávce píše: "..Hra by se měla na konzolích objevit v posledních měsících letošního roku.." tak jsem podnikl důkladnou analýzu internetu (zadal the Divison do Googlu) Údaj vydavatele - nejdřív Q4 2014
-
Ak bude division len online záležitosť tak ma to nejako moc netrápi, no ak tam bude aj premakaná a prepracovaná sólo kampaň tak prosím, rozhodnutie to vydať aj na PC velmi vítam, i keď som aj mierne skeptický, kedže viem ako ubisoft vývojári nekvalitne portujú hry na PC...
-
To sorry tiscali, ale nad sračkou co k hraní potřebuje dvě žažízení rozhodně slintat nebudu, to si můžou strčit někam a navíc je to ubisoft...
-
-
Proč bys potřeboval dvě zařízení?
-
...který stojí za peckou typu Assassin's Creed a právě velice slibně vypadajícími Watch Dogs a The Division. Na svůj podpis v petici za PC verzi jsem hrdý.
-
-
Ano, Ubisoft kdysy dávno vydal Splinter Cell 1,2,3 a jinak si z posledních let na žádnou dobrou hru nevzpomínám.
-
-
Nakonec i ten Blacklist se podle zahranicnich recenzi povedl.
-
-
Koukal jsem, ale nevěřim. Možná zkusím z warezu a když bude fajn (hlavně ten MP by se mohl vrátit ke kořenům 2. dílu) rád koupím origo. Ale všichni víme, jak je to dneska s hodnocením her...
-
-
To jsi asi nehrál Far Cry 3.
-
-
Jestli jsem u Far Cry 2 vydržel 2 hodiny, u Far Cry 3 už tak 4 hodiny...
-
-
-
-
-
jezis to sou kecy, ty hry sou na pc defaultne pac nove konzole sou pc, je tam maximalne jinej os (Bsd trebars na ps4) ale to jde lehce osefovat.
Takze to "vysliseni narku hracu" si strc za klobouk ubisofte... -
-
Mlč, nebo si to ještě přečtou a nakonec to na PC kvůli tobě nevydají *9*
-
-
:D
-
-
-
Kdyby to nebylo na pc (RS-PATRIOTS- hodne v nedohlednu) to by pc hraci nerozdychali *15* , takze krom te X one jeste pc aby nikdo nebyl smutny, to ten exkluzivni obsah XOne uz z principu mit musi, jinak by to nestalo ani za rec. 50:50 tedy skoro. *3*