-
Od Dire Wolf mám raději Eternal, který už je v betě i na Androidu. Pro mě je to z karetních her, co jsem na svém tabletu zkoušel, asi ta nejlepší. Líbí se mi systém útoku a obrany, který je jiný než v Heartstone nebo Shadowversu, což jsou asi na Androidu jeho nejlepší konkurenti.
-
Faeria je přece jen deskovo-karetní hra, spíš mi to připomíná Duelyst nebo chystaný Shardbound než Heartstone a jiné karetní hry.
-
Faeria je bezkonkurence nejlepsi konkurence pro HS
-
Víceméně souhlas s recenzí, ovládání mi sice nepřišlo slabší, ale přehlednost, zorientování se v kartách je minimálně zpočátku dost problém. Otázka zvyku? No, pakliže se to bude srovnávat s HS, je to bez šance. Po stránce herní, strategické možnosti, systém lajn a run je to potencionálně lepší hra, ovšem jen pokud chcete více myslet. Jo, balíčky si můžete zkopírovat taky z netu a skillovat to jako HS – „já pirát, já nejlepší…“ Asi nemůžu říct, že by mě ta hra chytla, když už jsem to několik dnů nezapnul. Potenciál má, ještě to zkusím, bližší mi je přehlednost HS. Jak moc to je kopie? IMHO moc ne. Kde? Aha, módy se jmenují stejně a nově získané kartičky mají taky barvičky… Ne, opravdu bych na prvním místě řešil ten vlastní karetní zápas, a ten je dost jinej, čili čili papričky *3*
-
Budete recenzovat i karetní hru Faeria? Nedávno totiž vyšla z bety do plné verze a má zcela odlišné herní mechaniky oproti ostatním karetním hrám .