Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na PC tomu davam par mesicu, ale na konzoli by to mohlo vydrzet celkem dlouho.
  • walltar
    Hlavně co mě nejvíc vadí, je že vypadají jak neopren a ne brnění ... kdyby tak konečně někdo udělal brnění, které se nenatahuje s animací postavy.
  • PravyMonty
    Tak hnusné sety brnění jsem naposled viděl v GW2.
  • Dávám te hře pul roku. End game contentu tři týdny stejně jako u SWTOR
  • Nevím jak vám,ale popis pvp přesně kopíruje Aion a Guild Wars 2. Dungeon system zase WoW kde jsou místo veterán heroic mod. Takže více méně všechny systémy už použité a žádná inovace jak se snaží na svých stránkách tvrdit.
  • MrSanta
    Láká to láká. Ale zatím odolám a počkám si, jak to dopadne s verzí pro konzole. Teď stejně nevím jakou hru hrát dřív. Ale jestli se objeví trial, tak testuju ihned. Dobře že jsem neměl čas na betu. To bych už určitě odpočítával poslední hodiny do startu *1*.
  • no tohle je jeste presnejsi.. jsem byl rozrusen :)
  • walltar
    Já si myslím, že nijak oslnivé ty čísla ESO nebudou ... proto je potřeba začít hrát brzo, než to přejde na F2P.

Ale tak uvidíme jak to dopadne na konzolích.
  • no to pocitas jen vas PampersFidelis, ale kdyz kouknes na ostatni guildy tak to vypada na neco pres 500 lidi, alespon podle vaseho webu.. coz ve vysledku neni pro CZSK tak moc.. ;) takze to zadnej uragan fakt nebude.. ale ja osobne jsem za to rad.. jeste aby uz odpadl ten odpad :D
  • tak za 1 ta cz stranka neni ravenova ale aidamova a za 2 oproti tve guildovni se alespon z casti snazi tvarit, ze je komunitni.. i kdyz na foru to tak nevypada... ale rozhodne dela a jeste udela pro komunitu vic nez to tvoje forum.. a to je zrovna nemiluju, ale zastat se jich v tomhle musim..
  • walltar
    I ti co mají digitální koupené jinde, než na oficiálních stránkách mají 3 day headstart.

Jen Imperiálky (koupené všude) a normální digital verze koupené u Zenimaxu mají 5 day.
  • raci nic nepis.. nez aby jsi psal nepresne udaje... to se tyka jen lidi s imperial edici... a ne jen digitalni.. ostatni az v utery ve stejny cas...
  • Hra zacina uz zitra ve 13:00 odpoledne pro vsechny hrace co maj digitalni verze. :) Ti co maj krabycove 2 dny po nich. 4.4 to zacina jen symbolicky ale jinak kazdej se tam dostane driv.
  • Jack1947
    Mohla... mohla ale skutecne bude? *3*
  • Asharak
    A já prošvihl všechny bety z nedostatku víkendového času *10* Hmm co teď asi zůstanu u NWN a WoW :/ Snad se najde někdo jako u GW2 kdo půjčí účet ^^
  • Přesně tohle byly mé pocity z bety *1*
  • Asharak
    Kteří jako jediní vypláznou něco do doby než je stejně podvedou a přepnou to na F2P :D
  • 300 lidi, z nich polovina si uz subscribe po prvnim mesici nekoupi a za dalsi dva mesice odpadne dalsi stovka. No a na podzim tu mame f2p :).
  • Inac koho by nudila stranka elderscrolls-online.cz ... i ked uz KONECNE raven siel kade lahsie .. tak je tu i stranka elderscrolls-online.sk v zabehu.
  • a já znám minimálně 300 lidí, kteří již odpočítávají poslední dny :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit