Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online by vás mohla bavit i po dosažení max. levelu
28.3.2014 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Mohla... mohla ale skutecne bude? *3*
-
A já prošvihl všechny bety z nedostatku víkendového času *10* Hmm co teď asi zůstanu u NWN a WoW :/ Snad se najde někdo jako u GW2 kdo půjčí účet ^^
-
Inac koho by nudila stranka elderscrolls-online.cz ... i ked uz KONECNE raven siel kade lahsie .. tak je tu i stranka elderscrolls-online.sk v zabehu.
-
-
tak za 1 ta cz stranka neni ravenova ale aidamova a za 2 oproti tve guildovni se alespon z casti snazi tvarit, ze je komunitni.. i kdyz na foru to tak nevypada... ale rozhodne dela a jeste udela pro komunitu vic nez to tvoje forum.. a to je zrovna nemiluju, ale zastat se jich v tomhle musim..
-
-
1.Nieje ravenova? ale chova sa tak ako by to jeho bola!
2.Stranka je nova, a stara sa o nu uplny novacik co sa webu tyka .. ani Rim nepostavili za den.
3.Co oni robia pre komunitu? Iba ju rozvracaju! Preco vznikaju rozne ine guildy v EP? Prave kvoli nim. Staci iba to ze ani hra nezacala a uz 2 ich vodcovia odstupili. -
-
Neodstoupili, odstoupil jen jeden a druhý byl za jisté prohřešky vyhozen. Ale to je jedno.
-
-
Vyhodeny :) oto horsie ... nevraviet o tom ze tam prevlada cenzura komkurencie
-
-
1. Nieje to MOJA stranka, a len teraz vznikla, ani .cz stranka nevznikla za den ze?
2. Prosimta a ako urazaju komunitu? Tym ze radi prijmu KAZDEHO medzi seba? Tym ze nemaju nezmyselne pravidla ako SF? To je teda fakt urazka :D Prosimta zamysli sa nad tym co pises...
Ale ano suhlasim s tebou v "Svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého" ... skoda ze ale nikoho sloboda je viac preferovana ako niekoho ineho! -
To, že ti tam někdo něco smaže není pak problém guildy, ale administrátorů stránky. Navíc, pokud se podívám na tvé forum, tak nevidím nic, čím by jsi přispíval pro komunitu. Vidím jen hlavičku guildy...
Na jejich webu je alespoň prostor pro celou cz/sk komunitu - pokud však někdo uráží část komunity (a je jedno jestli to je guilda, jedinecm, čech, slovák), tak je jasné, že se to smaže. Pamatuj "Svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého". -
Co je na tom horšího? My s tímto, jako guilda, nic nezmůžeme a pokud se najde někdo, kdo porušuje pravidla či je křivák atp. (nemyšleno teď na vyhozenou osobu), tak se prostě vyhodí.
-
-
-
-
-
-
jsem zvědavej jak dlouho TESO pojede.. fakt zvědavej. protože sem hrál bety a ptal sem se asi 50 lidí co oni na to a 2 z nich mi řekli, že se chystají hru po vydání hrát. dokud v endgamu nebude dostatek kompetitivního pvp, nemají moc na co lákat.. a s tím soubojovým systémem o 2x5 klapkách sem zvědavej co tam chtěj vymýšlet.
-
-
a já znám minimálně 300 lidí, kteří již odpočítávají poslední dny :)
-
-
no to pocitas jen vas PampersFidelis, ale kdyz kouknes na ostatni guildy tak to vypada na neco pres 500 lidi, alespon podle vaseho webu.. coz ve vysledku neni pro CZSK tak moc.. ;) takze to zadnej uragan fakt nebude.. ale ja osobne jsem za to rad.. jeste aby uz odpadl ten odpad :D
-
-
Já si myslím, že nijak oslnivé ty čísla ESO nebudou ... proto je potřeba začít hrát brzo, než to přejde na F2P.
Ale tak uvidíme jak to dopadne na konzolích.
-
-
300 lidi, z nich polovina si uz subscribe po prvnim mesici nekoupi a za dalsi dva mesice odpadne dalsi stovka. No a na podzim tu mame f2p :).
-
-
-
ja si pockam 1-2-3 měsíce po vydání, koupim si hru v nejaky sleve a budu se u toho aspon několik měsícu bavit královsky, je mi 31 a mám i jiný zájmy, takže s teme svejma 2 hodkama denne max to mam srandu na dlouhou dobu... spíš to vidim tak, že to koupim až na podzim. Pokud to este nebude f2p, coz spis osobne doufam ze nebude. Esi dám celkově za hru co budu pařit celou zimu 2k kč, tak je to pro mě prostě dobrej kauf. Beta mě bavila, líbí se mi prostředí (sem TES maniak), sice tu každej rika jak sou stovky lepsich f2p her ale mě ty hry prostě neberou, max SW tor, ale ten NENI f2p. Pro mě hra, kde nemuzu mit storage bez toho abych do hry poslal prachy, prostě neni f2p, pro vás asi jo ale což. Pařbě zdar a budte na sebe tady hodní, občas je to tu jak v PVP což je fakt DIVNY, když sme všichni především HRACi, tak se zamyslete, esi to dokazete...
-
Zerg pvp a pár de facto raidů jako end game obsah prostě nestačí - to už snad všichni ví, teda všichni kromě Zenimaxu zjevně.
Nějaká forma soutěžního pvp je podle mě naprostou nutností, i když je otázkou, jestli nedotažený soubojový systém je vůbec vhodný pro takové pvp. Autoři hry se mnou v tomto nejspíše souhlasí, jinak si neumím vysvětlit, proč byla v Oblivionu docela zábavná aréna a v MMO hře, kam by se perfektně hodila, není. Absence arén je zásadní chybou.
Ve hře mi zcela chybí housing, který je běžnou součástí TES her. Ne všichni hráči touží po neustálém zergu v pvp zóně a umím si představit, že jich řada bude toužit po RP, ale právě RP tato hra moc nakloněna není a absence housingu je jen jednou z věcí. Jak pěkné by bylo postupně si stavit svůj baráček, rozšiřovat ho a pak si tam zvát kamarády! Hráči by měli svůj domov, kam by se mohli vracet.
Bylo by toho více, ale už se mi to nechce psát. Za 15 USD měsíčně + samozřejmě nutnost si koupit hru je toho nějak málo. Pořád mě to mrzí, protože tahle hra nemusela být taková. Je smutné, že ani v redakci si zjevně neumí představit nic lepšího, když se podívám na jejich dojmy. -
To by vás ale musela bavit i před tím než se tam dostanete...
-
-
Přesně tohle byly mé pocity z bety *1*
-
Však ono si to svý fanoušky najde *3*
-
-
Kteří jako jediní vypláznou něco do doby než je stejně podvedou a přepnou to na F2P :D
-
-
-
Zaklad pro endgame je kompetitivni hrani. At uz formou ruznych ligovych zapasu, aren, PvE achievmentu...ale vzdy by mely existovat systemy, kde hraci uvidi jak na tom jsou...jak je na tom jejich guilda ve srovnani s ostatnima atd... To je to co muze udrzet HC hrace u MMO a motivace pro ostatni.
Pokud tam prasknou jednu world PvP zonu, kde se vsichni budou mydlit a u jiz jednou proslych dungu jen zvysi obtiznost pro max lvl, tak se bojim, ze si muzou pomalu zacit tesat nahrobek s napisem R.I.P. -
-
Ten uz je vytesan ... ;D, ted si tam dou lehnout.
-
-
Já věřím, že mě to nějakou dobu po max levelu bavit bude ... ale dřív, nebo pozděj příjde čas, kdy už budu mít všechen content zasebou a nebude proste co dělat dál. Kromě opakování toho stejného, což mě nebaví. A pochybuju, že by tvůrci zvládali přidávat obsah dost rychle na to abych i potom držel předplatné.
Ale tak už jen 2 dny a budu si moct na pár měsíců zahrát. -
-
MMO, které se nedá hrát dlouhodobě, je špatné MMO. De facto tu přiznáváš, že TESO nebude moc dobré MMO, což s tebou konečně mohu aspoň jednou v životě s něčím souhlasit.
-
-
Pro jakoukoli hru, která baví kratší dobu než je průměr, rozhodně neznamená, že by měla být špatná. MMO není vyjímkou.
Zářným příkladem je třeba výborná hra "Brothers a tale of two sons". Hrál jsem ji jen jeden večer, ale byla to jedna z nejlepších her, co jsem v té době zrovna zkusil. -
Tak pro mě žádné themepark MMO nikdy nebude dlouhodobé a beru ho tak ... Takže pokud je pro tebe MMO, které nejde hrát dlouhodobě špatné, tak ESO je špatné MMO. Já ho beru jako zábavu na pár měsíců.
-
-
No MMO tu jsou proto, aby se hrála dlohoudobě. Neměla by to být hra na dva tři měsíce. Pak tvůrci nesplnili svůj úkol. *3*
-
-
TESO neni typicke MMOcko, je to takovy hybrid mezi ES hrou a MMO, snazi se zalibit obema stranam. Jak to dopadne asi zatim nedokaze odhadnout nikdo, kazdopadne budou muset resit i obsah pro hrace ktere nebavi grind. Uvidime za par mesicu.
-
-
-
-
-
No, mě to teda nebavilo vůbec, takže bych se asi ani na ten max level nedostal.